واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از جلبک :چرا نبايد رشته تجربي را انتخاب كرد؟
چند مطلب زير را حتمااا بخوانيد
آمار چه می گوید؟
سال 90:
کنکوری های تجربی: 442 هزار
کنکوری های ریاضی: 284 هزار
کنکوری های انسانی: 376 هزار
سال 95:
کنکوری های تجربی: 519 هزار
کنکوری های ریاضی: 162 هزار
کنکوری های انسانی: 161 هزار
به زبان ساده یعنی هر چقدر کنکوری های ریاضی و انسانی کم شده اند در عوض همه دوست دارند تجربی بخوانند، آن هم فقط برای سه رشته محبوب!
این رقابت چند برنده دارد؟
اگر بخواهیم نگاهی کلیتر به سه رشته محبوب و پر طرفدار تجربی یعنی داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی داشتهباشیم، باید گفت که در سال گذشته یعنی کنکور 94 درمجموع در دانشکدههای دولتی، آزاد اسلامی، پردیس دانشکدههای دولتی و با در نظر گرفتن سهمیه مناطق محروم ظرفیت این سه رشته 10 هزار نفر بوده (و مد نظر داشته باشید که 3 هزار نفر ظرفیت دانشگاه آزاد و پردیسها مشمول پرداخت شهریه هنگفتی است) و این یعنی 490 هزار نفر نتوانستند در یکی از این سه رشته قبول شوند! رشتههایی که به جرات میتوان گفت هدف تمام شرکت کنندگان در کنکور تجربی است.
آیا اشتغال در رشته پزشکی تضمین شده است?
حدود 2000 دانشجو در آیندهای نزدیک به کشورشان بازمیگردند و هنوز برای ساماندهی این پزشکان فکری نشده است. در سال 85 چیزی حدود 7 هزار پزشک عمومی بیکار داشتیم که از این رقم عدهای کاملا بیکار و عدهای بر سرکاری جز پزشکی بودهاند. 5 سال بعد و در سال 91 این آمار 8 هزار نفر اعلام شد و تا سال 93 حدود 5 هزار نفر افزایش داشت و در این سال آمار پزشکان بیکار به 12 هزار نفر رسید. سال 94 هم آنطور که از صحبتهای وزیر بهداشت میتوان برداشت کرد، 20 هزار پزشک عمومی غیرفعال در کشور هست که در طرح دولت برای بهکارگیری این پزشکان در مناطق محروم، تنها 1500 نفر از این 20 هزار نفر داوطلب شدند. این یعنی با توجه به آمار موجود در سازمان نظام پزشکی که از وجود 78 هزار نفر پزشک عمومی در کشور خبر میدهد، نرخ بیکاری پزشکان عمومی چیزی در حدود 25 درصد است.

آخه میدونین من چرا از زیست بدم اومد؟به نقل از جلبک :دلیلش علاقه ی خودته
وقتی علاقه داری ، چرا به خاطر حرف بقیه بری جایی که دوسش نداری؟
شما یک گرفتید؟؟؟؟؟؟؟پاسخ : ریاضی یا تجربی
خوب ادم باید تو هر رشته بهترین باشه ووووو در ضمن کسی که(خودمو می گم) رتبه ی یک رو بگیره قبولیش 100%

بله ممکنه، اخر سال نهم رشته ریاضی انتخاب میکنن، طول سال کلاس اضافه میرن درسای زیست شناسی روهم میخونن، شهریور امتحان تغییررشته میدن میرن تجربیميگما،يادمه يه زماني چند نفر رو ديده بودم كه رشته ي دبيرستانشون رو رياضي انتخاب كردن كه توي فيزيك و رياضي قوي تر باشن و زيست شناسي رو هم جداگونه ميخوندن و كنكور تجربي ميدادن!!
آيا اين كار واقعا نتيجه ي مطلوبي داره؟!
و اينكه تو نظام آموزشي الان،انجام اين كار ممكنه؟!

اَه.:/
ببين اين كهعلاقتو پيدا كني و بري دنبالش بهترينه چطوريشو نمي دونمسلام
لطفا یکم منو راهنمایی کنید:/
بین تجربی و ریاضی کاملا خنثام
اصلا نمیتونم بگم کدومشونو دوست دارم چون تا حالا بهش فکر نکردم و میدونم که فکر کردن بهش تاثیری نداره من همچنان سرگردون می مونم
با همه چیزم کنار میام یعنی سختی و اسونی برام فرقی نمیکنه
بین ریاضی زیست هم تو هر دوتاش استعداد کافی رو دارم:/
خانوادمم میگن تجربی ولی چون یه مورد شکست خورده تو خونمون داریم یه کوچولو میگم نکنه مثه اون بدبخت شم://
یکم مشاوره بدین اگه نهم رو گذروندین
بگین چیکار کنم بفهمم کدومش برام بهتره
انسانیاَه.:/

من دوباره اومدم:)
مشکلم فقط اینه که: ریسک کنمو برم ریاضی یا برم تجربی و قطعا موفق نشم:///

:/مرحله اول : درمورد رشته های دانشگاهی اطلاعات کسب کن .
مرحله یک و نیم:خودتو بشناس
مرحله دوم :علاقتو پیدا کن و بشناس
مرحله سوم : هر رشته ای که میخوای دانشگاه بری تو دبیرستان مرتبطشو انتخاب کن.اینکه بقیه چیکار کردن به تو ربطی نداره(با عرض معذرت بابت لحنم)
اخطار :کارای عجیب غریب انجام نده .واقعن چه معنی داره این جمله که دبیرستان ریاضی و پزشکی؟؟؟؟

) ؟

من این همه مشاوره از بچه ها گرفتم (از صمیم قلب از تک تکتون متشکرم)
این همه فکر، این همه تقلا
باز کاری از پیش نبردم
خود گزینه های نظرسنجی گویای این هست که چقدر انسانی خریدار داره :/
فعلا فقط اولویت دانشآموز رو (دور از چشم اولیا) خیلی وحشیانه پر کردم به نحوی که تجربی افتاد چهارم ریاضی فکر کنم هفتم یا نهم
ولی باز اولویت اولیا فرق داره
جدا از بحث اینکه چیو انتخاب کنم به نظرتون چی برای من میتونه بهتر باشه؟ یعنی جدا از علاقه و اینا، بازار کار و این چیزا رو در نظر بگیریم، رشته ای که بیشتر به من بخوره (با شناختی که از من به دست آوردید، فکر کنم تا حدی ضایع بودم که همه چی دستتون بیاد!) ؟

اولویت دوم و سوم رو هنر زدمخودم هنوز توش موندم ولی میخوام نصیحتت بکنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.