مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

Snow ball

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبائی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
من اصولاٌ خیلی واقع بینم...
دانشگاه
هر جا که خدا بخواد.
رشته دانشگاه
ببینم ژنتیک درمیام یا که نه.
پاسخ : ریاضی یا تجربی

بنظرم این کاره درستی نیست
زیست توی کنکور تجربی بالاترین ضریبو داره و نمیشه با خونسردی از کنارش گذشت
اینا همش برمیگرده به معلمتون..مثلاٌ معلم ریاضی ما چون تعدادمون کمه با ریاضی ها مشترکه و دقیقاٌعین چیزاییو که به اونا میگه و باهاشون کار میکنه،به ما هم میگه و بامون کار میکنه.شما که توی حلی هستی...چی از این بهتر؟ /m\مطمئنن معلماتون طوری درستون میدن که واقعاٌ نیاز دارید.

به نقل از .::Hamed::. :
میشه تو پیش زیست سه سال رو خوند؟؟
چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟!!
عاغا! من اینو توهین به تمــام دانش آموزان (بسیار) عزیز تجربی تلقی میکنم.

hamed.m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 2
شهر
تهران
دانشگاه
ایشــالله اِم آی تی :))
رشته دانشگاه
ســه سـال دیـگه معــلوم میش

به نقل از Young winter :
چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟!!
عاغا! من اینو توهین به تمــام دانش آموزان (بسیار) عزیز تجربی تلقی میکنم.
من از مواضع پیشین خودم ب شدت عقب نشینی میکنم ولی حیفه وقت ک بزاری زیست بخونی!! :P :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

داشتیم کسی رو که پیش دانشگاهی رفت تجربی و رتبه 11 کشور شد... ولی معلم زیست اولمون که معلم اونم بود، می گفت این بشر اگه از اول رفته بود تجربی زیر 5 می شد... منظورم اینه که معتقد بود بهش به هرحال ضربه زده. خودش هم موافق این کار نبود و می گفت که بهش خیلی فشار اومده. سر همین قضیه من تغییر رشته ندادم (خداروشکر!!)

Frmesk

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی/ نوروساینس

یه سوال اگه بخوای ریاضی بخونی ولی کنکور تجربی بدی زیست مشکل ساز نمیشه خیلی!؟؟؟
میشه تو پیش زیست سه سال رو خوند؟؟

من دراین مورد با چند نفر مشورت کردم گفتن که حتی اگه بخوای ریاضی باشیو زیستو هر سال به طور همزمان با تجربیا بخونی و کلی تستم بزنی بازم با مشکل مواجه خواهی شد!چه برسه به اینکه بخوای هر سه سالو باهم بخونی!در اون صورت قطع ِبه یقین پزشکی قبولی دیگه! :D

دوست عزیز!زیست ،جغرافیا نیست که بخوای تو یه روز یه کتابشو بخونی ...ما که خودمون تجربی هستیم و توی برنامه درس خوندنمون هر روز واسه زیست وقت میزاریم توی تشخیص و استدلالش دچار مشکل میشیم!چه برسه به ...

پ.ن:ی سوال فنی چرا بعضی از ریاضیا اینقدر عدم علاقه به زیستو به خودشون تلقین میکنن در صورتی که همه بدشون نمیاد دکتر بشن؟! :-?
فقط میخوان بگن ما که ریاضی میخونیم شاهکار میکنیم و ارزش رشته بقیه رو پایین بیارن ...لطفا به علایق دیگران هم احترام بزارین... :|

hamed.m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 2
شهر
تهران
دانشگاه
ایشــالله اِم آی تی :))
رشته دانشگاه
ســه سـال دیـگه معــلوم میش

به نقل از p@RaNdeh :
پ.ن:ی سوال فنی چرا بعضی از ریاضیا اینقدر عدم علاقه به زیستو به خودشون تلقین میکنن در صورتی که همه بدشون نمیاد دکتر بشن؟! :-?
فقط میخوان بگن ما که ریاضی میخونیم شاهکار میکنیم و ارزش رشته بقیه رو پایین بیارن ...لطفا به علایق دیگران هم احترام بزارین... :|
ملتِ ریاضی ک به پزشکی علاقه دارن فقط و فقط واسه استیلِ ـشه میفهمین ک چی میگم!!؟؟
ولی ریسکِ تجربی بالائــه خداییش رشته ـهایِ شاخّـــش رتبه ـهای خیلی شاخ میخواد

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

ملتِ ریاضی ک به پزشکی علاقه دارن فقط و فقط واسه استیلِ ـشه میفهمین ک چی میگم!!؟؟
ولی ریسکِ تجربی بالائــه خداییش رشته ـهایِ شاخّـــش رتبه ـهای خیلی شاخ میخواد

توهین نکنا :))
هی میخوام چیزی نگم هی ادامه میدید X_X
بابا چرا ملت تجربی نمیفهمن که هر کی میره ریاضی واسه پزش نیست ، همونطور که بعضی از ملت ریاضی نمیفهمن هر کی میره پزشکی واسه کلاسش نیست، بس کنید بابا ...
ریاضی همون سختی ای رو برا خودش داره که تجربی برا خودش داره ، اصلا درست نیست با هم مقایسه شون کرد ...

خود من ریاضیم ولی احتمال خیلی زیاد کنکور تجربی میدم و اصلا هم بخاطر پز دادنش نیست ، چون واقعا ریاضی رو دوست دارم به علاوه یسری دلایل شخصی ، نکنید بابا ، نگید این چیزارو زشته والا :-"

big_bang

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـا(') امیــ(')
شهر
نجف آباد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
اقتصاد

ولی قبول کنین که آوردن رتبه ی تاپ در رشته ی تجربی خیلی سخت تر از ریاضی و امثالهم هست. :-"

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
علوم پزشکی زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

در امد ریاضی بهتره یا تجربی

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از meysamasadi :
در امد ریاضی بهتره یا تجربی
درآمد بستگی به توانایی شما تو کارتون داره. یه وکیل، یه پزشک، یه مهندس؛ اگه تو کارشون اونقدر توانایی داشته باشن که از پس کارشون به نحو احسن بربیان، درآمدشون خوب میشه!

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
علوم پزشکی زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از حمیـده :
درآمد بستگی به توانایی شما تو کارتون داره. یه وکیل، یه پزشک، یه مهندس؛ اگه تو کارشون اونقدر توانایی داشته باشن که از پس کارشون به نحو احسن بربیان، درآمدشون خوب میشه!

ولی من مهندس برقی رو میشناسم که خیلی هم تو کارش وارده ولی هنوز بیکاره

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از meysamasadi :
ولی من مهندس برقی رو میشناسم که خیلی هم تو کارش وارده ولی هنوز بیکاره
اون بستگی به بازار کارش داره. الان برای اینکه یه پزشک بتونه به جایی برسه، نمیتونه به پزشک عمومی ساده اکتفا کنه. چون کلی پزشک عمومی ریخته که حتی نمیتونن پول مطب رو بدن ! پس حتما باید تخصص داشته باشه که خب، در مقایسه با یه مهندس یا وکیل، دیرتر میتونه درآمد بدست بیاره.

sh.kh1377

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده

باز هم این بحث همیشگی ...!

چرا واقعا فک میکنین میتونین نظر بدین کدوم رشته بهتره؟! L-: نه واقعا چرا؟!

مگه میشه گفت ریاضی خوبه یا شیمی ؟ شیمی خوبه یا زیست و ...! بابا دو تا مبحث جدا هستن ! الکی واسه رشته ی خودتون اسم شاخ رو نزارین :|

TheBest444

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی3_علامه طباطبایی ادونس
شهر
طهران
رشته دانشگاه
فیزیک نوین _ علوم کامپیوتر

خوب الان تو ایران همه فکر میکنن چون پول یک پزشک فوق تخصص از یک لیسانس مهندسی بیشتره پس تجربی بهتره. تا حالا فکر کردین همون پزشک پولدار باید چه کارهای سختی بکنه. باید روده ی(یا هر جا) یک آدم رو که پر از خون و کثافت هست عمل کنه؟ اگه یه لحظه بهش فکر کنین پشیمون میشید.
ولی در کل ریاضیات خیلی شیرین تر از تجربه که باید خر بزنی و تا 30_40 سالگی درس بخونی. ریاضی یعنی عقل و منطق و فهم. با استفاده از اون فرمول ها و معلومات چیزهای زیادی رو حل کنی که بدون اینکه بدونی تو زندگیت کاربرد داره ولی شما بیاین از یک کسی که تجربی میخونه یه سوال خارج از کتاب کنین. توش میمونه چون تجربی حفظیه و به هوش و فهم و... ربطی نداره.
در کل کسی که ریاضی رو دوست نداره یا اون رو نفهمیده و لمسش نکرده یا یه به هر دلیلی ازش زده شده.

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از TheBest444 :
خوب الان تو ایران همه فکر میکنن چون پول یک پزشک فوق تخصص از یک لیسانس مهندسی بیشتره پس تجربی بهتره. تا حالا فکر کردین همون پزشک پولدار باید چه کارهای سختی بکنه. باید روده ی(یا هر جا) یک آدم رو که پر از خون و کثافت هست عمل کنه؟ اگه یه لحظه بهش فکر کنین پشیمون میشید.
ولی در کل ریاضیات خیلی شیرین تر از تجربه که باید خر بزنی و تا 30_40 سالگی درس بخونی. ریاضی یعنی عقل و منطق و فهم. با استفاده از اون فرمول ها و معلومات چیزهای زیادی رو حل کنی که بدون اینکه بدونی تو زندگیت کاربرد داره ولی شما بیاین از یک کسی که تجربی میخونه یه سوال خارج از کتاب کنین. توش میمونه چون تجربی حفظیه و به هوش و فهم و... ربطی نداره.
در کل کسی که ریاضی رو دوست نداره یا اون رو نفهمیده و لمسش نکرده یا یه به هر دلیلی ازش زده شده.
کی گفته تجربی حفظیه ، یه پزشک باید اونقدر از هوشش استفاده کنه و بیماری ها رو تشخیص بده، همه که یه بیماری رو ندارن هزاران نوع بیماری و مشکلات مختلف هس که یه پزشک باید درک کنه بفهمه و مشکل مردم رو حل کنه، اره کلی پزشک عمومی داریم که هیچی سرشون نمیشه، شما اگه حرف از فهم و عقل و منطق میزنی که یه ریاضیدان هم باید 30،40 سال درس بخونه و مسایل حل نشده ریاضی رو اثبات کنه،،،خیلی از اونایی که میرن ریاضی فقط برای اینه که قبولیش راحته،زیاد نباید درس بخونن، زود درسشونو تموم میکنن بعدشم میرن دنبال کار! کار شاخی نیس،

من فک میکنم تو هر دوتایی این رشته میشه کلی موفق بود و هر دوتاشم به فهم نیاز داره... ولی فهم ریاضی کمی بیشتره، تجربی رو باید زیاد بخونی و به نظر من لذت بخشه علم طبیعت!

sh.kh1377

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده

به نقل از TheBest444 :
:|
فک نمی کنم در این حدی باشیم که قبل از خوندن رشته ی مهندسی یا پزشکی یا هر چیز دیگه ای نظر بدیم اون رشته حفظیه یا نیست!

آخه یه پزشک اگه هوش بالایی نداشته باشه ، چطوری میتونه یه مریض رو معالجه کنه؟! مگه مردم رباتن که بگیم هرکی این علائم رو داشت حتما این بیماری رو داره .

من نمیدونم چرا همه هوش رو توی ریاضی میبینن و فک می کنن کسی که میره تجربی داره از ریاضی فرار میکنه ! درحالی که اصلا هم اینطور نیست و من میتونم دانش آموزای تجربی رو نام ببرم که خیلی از بچه هایی که میخوان برن ریاضی ، ریاضیشون بهتره !

همون طور که میگین کسی که ریاضی رو لمس نکرده ازش فرار میکنه ، کسی که زیست و شیمی و ... رو لمس نکرده از تجربی فرار میکنه!

× مشکل اینه که چون تو زیست متن رو میخونید و حفظ میکنید و نمره میارید ، ولی تو ریاضی نمیتونید ، فک میکنید ریاضی علم برتر و ایناست! درحالی که همین زیست یه ذره سوال رو می پیچونن تو امتحان ببخشید اما اکثرا عین خر تو گل گیر میکنن :D :-"

پس تجربی خیلی هم به هوش و فهم ربط داره و شما که پزشکی یا هر رشته ی دیگه ای رو نخوندین نگین که پزشکی فهم نمیخواد یا میخواد :|

بیا شما صد تا سوال خارج از کتاب بپرس ببین بچه ها بلدن یا نه ! اصلا ریاضی هم همینه ، الان یه مبحثی که قبلا مثلا نخوندین رو بیاد یکی ازتون بپرسه ، میگین چون ریاضی هست باید بدونم؟! خب هر چیزی یه پیش زمینه ای میخواد !

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

تو انتخاب رشته مهم ترین چیز فک کنم علاقه باشه
الانم دو سه تا نظرو خوندم بحث پولو در امد بود
به نظرم هر کس تو هر رشته ای با عشق و علاقه وارد بشه میتونه توش بهترین باشه و در نتیجه بهترین درامدو داشته باشه :)
اما اگه در بهترین رشته دانشگاهی هم قبول بشی بهش علاقه نداشته باشی نمیتونی در اون حد پول در بیاری ...

اما یه چیزیم بگم :D
اگه میخواین بیاین تجربی باید سه سالو درس بخونین تا بتونین موفق باشین اما ریاضی به مراتب اسون تر میشه تو سال پیش فقط درس خوندو موفق بود :)

♥سارا♥

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دشتستان
شهر
برازجان

اولين چيزى که مهمه علاقه هست....جدا از علاقه استعداد بعد توانايى.....
درضمن بايد توجه داشته باشين که رشته رياضى الکى نيس که بگين شانس قبوليش بيشتره تو دانشگاه پس بريم رياضى....
شما برو دانشگاه مدرکتم بگير...بعدش چى؟ برو تو خيابون داد بزن مهندسسسسسسسس.....ببين چند نفر بر ميگردن...اون شرکتاى خارجى هم دنباله يه مهندس نابغه هسن الکى که نيس...
يه چيز مهم ديگه هم باس در نظر بگيرين...دخترا شانس خيلى کمترى در رشته رياضى دارن...مگر اينکه مخ رياضى باشن...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از ♥سارا♥ :
يه چيز مهم ديگه هم باس در نظر بگيرين...دخترا شانس خيلى کمترى در رشته رياضى دارن...مگر اينکه مخ رياضى باشن...
اصلا همچین چیزی نیست!!
نمی‌دونم چرا این حرف رو می‌زنید.
این همه دختر که رفتن رشته‌ی ریاضی و موفق هم بودند مخ ریاضی‌اند لزوما آیا؟!
اصلا حرف درستی نیست. ریاضی اینقدر وحشتناک نیست که فقط آدم‌های مخ توش شانس موفقیت داشته باشن :)

.se7en.

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فَرزـانِگان نَـاَستَم:O
شهر
شیـرـاز
رشته دانشگاه
انشـاالله دـانشگاه شیرـاز

بچه هااااا :-s :-< :-s :-s :-s
من واقعا موندم تو انتخاب رشته.
راستش من عاااااشق ریاضی و فیزیکم و حتی تو اوقات بیکاری هم مسائل ریاضیو حل می کنم(سمپادی نیستم)
از یه طرف میدونم آینده ی شغلی ریاضی افتضاحه. تجربی هم تعریفی نداره باید نصف عمرتو بذاری روش و تا تخصص و اینها بخونی تا به ارزوهات برسی!
یه فامیل داریم الان خودش دکترای مغز و اعصاب داره. بهم می گفت که تجربی واسه خانمها خوب نیست مخصوصا که عمومی داره و کلی مشقت و سختی و اینها! ریاضی هم که توی خونواده فراوونه که بیکارن. دایی خودم رتبه هفتاد کنکور معماری بود و الان بیکاره!
یعنی در کل از معلما و هر کی میپرسم میگن ریاضی نرو! از یه طرف هم از زیست خوشم نمیاد. یعنی حفظیاتم متوسطه. اما ریاضیم عالی.
حالا جدا موندم چکار کنم؟! ریاضی یا تجربی؟
اگه اطلاعات دارید میشه بگید رشته های دانشگاهی ریاضی کدوماش به صرفه ست؟! یعنی آینده ی شغلیش خوبه؟
+یه چیز دیگه. من شنیدم اونایی که واسه داروسازی میخونن حقوقشون(توی داروخونه) یک شیفت 300-400 تومنه! راسته؟!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از 伊朗女孩 :
بنظرتون این کار خوبه که من دوم برم ریاضی ، سوم برم تجربی....؟!
یا از دوم برم تجربی؟! B-)
میشه بپرسم هدفت چیه؟ :-"

بالا