• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

به نظرم علاقه مهمه ...
و تلاش ...
من خودم ریاضی رو دوست دارم و چون حفظیات عالی نیست علاقه ای به زیست ندارم ...
ولی این هم اشتباهه که زیست رو فقط حفظ کنیم ...
واقعا چیز هایی داره که ادم رو از دنیا رها میکنه ...

به نقل از محمد رضا :
دبيرستان رياضي
كنكور تجربي.

مهندس اون قدیما بود که این مدلی کلک میزدن ! :))

الان دیگه نمیشه ‍! :))

ریاضی درساش قشنگه ولی اگه بتونی یه دکتر متخصص یا فوق تخصص شی نونت تو روغنه حقوق یه ماه مهنسو با 3 _4 تا عمل در میاره

به نقل از angle2009 :
ریاضی درساش قشنگه ولی اگه بتونی یه دکتر متخصص یا فوق تخصص شی نونت تو روغنه حقوق یه ماه مهنسو با 3 _4 تا عمل در میاره

به این راحتی ها هم نیست ! هر عمل پدر پزشک رو در میاره! باید چند ساعت مداوم سر پا بایسته!

الان که با توجه به پیشرفت علم! دکتر محترم میشینه و کار میکنه! ;D
البته بیشتر تو کشور های دیگه. اما دیگه جامعه پره مهندسه! اشباع شده! :)

من رفتم تجربی اما رشته دانشگاهی معماری رو خیلی دوست دارم. اما از درسای ریاضی فیزیک دبیرستان بدم میاد. نمیدونم حالا رشته دانشگاهی چی برم ،پزشکی که تا بخوام تخصص و فوق تخصص بگیرم پیر میشم. دندونم که خیلی خوشم نمیاد همش دسم تو دهن مردم باشه. جراحی قلب و مغزو دوس دارم که سخته. مامانم میگه برو داروسازی اما من شیمی بدم میاد. اصلا همینجوری موندم که چیکار کنم.

من عاشقه اینم پزشک شم...اما نشستم یه حساب سز انگشتی با خودم کردم دیدم 11 سال بعد از اخذ دیپلم(!) باید تو دانشگاه برای تخصص درس بخونم...دیدم واقعا عمرم خیلی پای درس می ره...به خاطر همین رفتم ریاضی :)

کلا به تجربی کم اهمییت میدن مثلا در سمنان ولی تجربی رو دوست دارم بدلیل
1.پول توش بیشتره
2. بیشتر باهاش حال میکنم
3.چون رشته ی عملی هست و باهاش همیشه متوجه اطرافتی نه اینکه فقط سرت تو کتاب دفتر باشه و معادله حل کنی
تجربی ;)

اگه تجربی رو فقط تو پزشکی و ریاضی را در مهندسی می بینین بهتلره هیش کدومو نخونین گند نزنین تو ی این علم ها...........امثال شمان که نمی ذارن ین نظام آموزشی درست بشه [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( 8-} 8-} 8-}

به نقل از گل بهار :
اگه تجربی رو فقط تو پزشکی و ریاضی را در مهندسی می بینین بهتلره هیش کدومو نخونین گند نزنین تو ی این علم ها...........امثال شمان که نمی ذارن ین نظام آموزشی درست بشه [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( 8-} 8-} 8-}

تجربی که فقط تو پزشکی و دندونو داروس ولی خب ریاضی خیلی شاخه های زیادی داره

Back
بالا