خداوند شاید شرطی کافی باشد برای این حس تو اما مسلما لازم نیست...به نقل از ahar$ :استدلال من اينكه اگر وجود نداشت اين احساس قشنگ به من دست نمي داد
مقصودم از"لازم"رو نفهمیدی...به نقل از ahar$ :چرا، 100% لازم است .اگه يكي پشتت باشه حسش ميكني منم حسش كردم
این حرف توست که نه همیشه و همه جا :)...و ضمنا این همیشه و همه جا هم برخاسته از شهود نه چندان مطمئن یک انسان است :)به نقل از ahar$ :اره ممكن موجوديت ديگري بتونه پشت آدم باشه ولي نه هميشه نه همه جا( اين خاصيت خداست كه ميتونه همه جا باشه) ولي من اين احساس را هميشه داشتم
درسته...تو بر اساس نظر خودت میگی...به نقل از ahar$ :اولا من بر اساس نظر خودم ميگم نه كسي ديگه دومامنظور جمله ي دومت را نفهميدم
خب دیگه ساده تر از این نمیتونم توضیح بدم...به نقل از ahar$ :با حرف آخرت موافقم ام بانظرت نه خيلي چيز ساده اي را ميگم و تو خيلي ميپيچوني
خوب شما دارید حرف منو تکرار میکنیداین مسئله داره این رو میگه که اگر یک موجود قادر مطلق باشه باید بتواند تمام کارها را انجام دهدبه نقل از fandog :این اصل که فرض این است که خداوند قادر مطلق است ( فرض مسیله ) حال قدم بعدی این است که میخواهد سنگی بسازد که خودش نتواند بلند کند ( قدم سوم آیا میتواند یا نه ) همین جا این اصل بر طبق فرض نیست یعنی خود مسیله شرط مسیله را نقض میکند بنا براین این مسیله یک مسیله ی عقلانی نیست فرض این است که نتواند بلند کند و شرط این است که قادر مطلق است و شرط مسیله را نقض میکند و مسیله را یک مسیله ی غیر عقلانی میکند