Niloofar sharafi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- -
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا
نه ، من می دونم پارادوکس چیه . خب اگه این اتفاق نیفتاده بود که اصلا مطرحش نمی کردم .
ولی چه طور می تونید بهم ثابت کنید که دایره مربعی ، چیزی نیست که توی عقل من و شما نمی گنجه و واقعا ساختنش غیر ممکنه ؟ اگر می خواید بگید به خاطر این که ریاضی زاده ذهن بشریته ، من اینو قبول دارم ولی این جا هم می شه گفت که همین جور که توی این علم ، یه سری چیز هایی هست که ما نمی دونیم ، شاید این هم از همون یه سری چیز ها باشه .
سلامبه نقل از shershere :سلام
حرف شما تناقض داره ... یعنی هم باور دارین خداست (خدا از دیدگاه فلسفی یعنی وجودی که خوب مطلق،دانای مطلق و توانای مطلق است) و در همون حال می خوای با استفاده از تواناییش چیز بهتر از خودش خلق کنه ... و در همون حال انتظار داری اون چیز بهتر از خودش باشه .... خب اینا تناقض داره عزیزم! اگه اون مخلوق برتر از خدا باشه ... دیگه خدای ما خالق نیست و دیگه خدا هم نیست! مثل پارادوکس می مونه ... نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه؟ اگه خواستین یه مثال درمورد پاردوکس می زنم شاید به تفهیم موضوع کمک کنه!
نه ، من می دونم پارادوکس چیه . خب اگه این اتفاق نیفتاده بود که اصلا مطرحش نمی کردم .
ای تقریبا !به نقل از kiddy :کی گفته خدا می تونه هرچیزی رو خلق کنه
کی گفته اینو
گوش ندین
خدا می تونه (به قول فلسفی ها) دایره ی مربع ایجاد کنه ؟
یعنی یه چیزی که هم دایره باشه هم زمان مربع
حل شد ؟
سوالی بود بگو
ولی چه طور می تونید بهم ثابت کنید که دایره مربعی ، چیزی نیست که توی عقل من و شما نمی گنجه و واقعا ساختنش غیر ممکنه ؟ اگر می خواید بگید به خاطر این که ریاضی زاده ذهن بشریته ، من اینو قبول دارم ولی این جا هم می شه گفت که همین جور که توی این علم ، یه سری چیز هایی هست که ما نمی دونیم ، شاید این هم از همون یه سری چیز ها باشه .