• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    757
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا

ميشه واضحتر بگين؟

به نقل از Dawn :
ميشه واضحتر بگين؟
بچه ها ب خدا همه ی اینا رو تو همین انجمن فلسفه و منطق گفتما :-<(منت نیست اما کاش میخوندین بقیه رو بعد میحرفیدین)
خب...خدا لازم نیست وجودش...چرا؟...
من در فلسفم ی اثبات ساده دارم برای اینک هیچ چیز لازم نیست...میتونیم ب کافی برسیم اما ب لازم و کافی نه...متعاقبا با برعکس کردن فلش ها میتوانیم ب لازم و ناکافی هم برسیم...
اما لازم و کافی نه...
و از طرفی...من در نقیض هایم اثبات میکنم خدا وجودش با خودش در تضاد است...پس نمیتواند وجود داشته باشد...
این ک چگونه ایجاد شده ایم را نمیدانم...اما راه حل چیزی غیر از خدا و یا دور و یا بینهایت هست...

به نظر من هیچ فلسفه ای تا منطقی نباشه قابل تعمیم نیس پس پوریا تو و استاد فلسفت وختی نقیض خدارم بیارین توسط منطق خیلی ساده نقیضتون رد میشه....

اما تو اصرار داری یه اثبات غیر قابل تعمیم رو درست جلوه بدی و بگی این نقیض هات درسته..اما نمیشه تا منطق نشه ..درست نیس.

به نقل از محـــمدرضا :
به نظر من هیچ فلسفه ای تا منطقی نباشه قابل تعمیم نیس پس پوریا تو و استاد فلسفت وختی نقیض خدارم بیارین توسط منطق خیلی ساده نقیضتون رد میشه....

اما تو اصرار داری یه اثبات غیر قابل تعمیم رو درست جلوه بدی و بگی این نقیض هات درسته..اما نمیشه تا منطق نشه ..درست نیس.
باو در مورد خدا اگه بخوایم فلسفی بحرفیم میشه این"برای جامعه ی بشری و برای انسان در خلوت وجود خدا برای رسیدنش ب کمال مفید است یا نامفید...عقیده بدو مفید است یا نه"
ولی منطق میگه"خدا هست یا نه"...
کاری نداره ب فلسفه...
نقیض های من منطقی هستن نه فلسفی...

به نقل از محـــمدرضا :
اگر منطقی هستن و مربوط به علم منطق همینجا بنویس تا بت بگم..
باو من ک قبلا هم بحث اینو با تو کرده بودم محمدرضا...
در درجه ی اول نمیذارم چون ب عینه دیدم کسایی ک انقدر دینشون ضعیف بوده ک... :|
بیخیال...
از طرف دیگه جمله ی کانت"اگر ذهن انسان آنقدر ساده بود ک میشد درکش کرد دیگر اصلا نمیشد فکر کرد!"نشون میده ما"باید"بتونیم خدا رو رد کنیم...یعنی توی منطق باید بتونیم بگیم خدا منطقا نیست...وگرنه داریم اشتباه میکنیم...
واضح گفتم؟...

تا حالا تو حیطه منطق بحث نکردیم..

خب آره حرفت درسته ما باید بتونیم وجود خدا رو رد کنیم یعنی بگیم امکان داره خدا نباشه و اینطور باشه و...

اما مطمئنا در جریانی که این نقیض نیست چون طبق علم منطق نقیض هم نباید نقض شه ولی با یه جمله : امکان داره خدا هم باشه نقیض نقض میشه و این اصلا نقیض نیست...در واقع اثبات وجود نداشتن خداست که رد شده این اثبات میتونه اثبات دیگه ایم بیاد که نقض نشه و در واقع اون دیگه اثبات نیست نقیضه ...
قوانین گردشی بش میگن...

معنای نقیض خیلی گسترده تر از اون حرف کانته و به تبع برداشت تو..

به نقل از محـــمدرضا :
تا حالا تو حیطه منطق بحث نکردیم..

خب آره حرفت درسته ما باید بتونیم وجود خدا رو رد کنیم یعنی بگیم امکان داره خدا نباشه و اینطور باشه و...

اما مطمئنا در جریانی که این نقیض نیست چون طبق علم منطق نقیض هم نباید نقض شه ولی با یه جمله : امکان داره خدا هم باشه نقیض نقض میشه و این اصلا نقیض نیست...در واقع اثبات وجود نداشتن خداست که رد شده این اثبات میتونه اثبات دیگه ایم بیاد که نقض نشه و در واقع اون دیگه اثبات نیست نقیضه ...
قوانین گردشی بش میگن...

معنای نقیض خیلی گسترده تر از اون حرف کانته و به تبع برداشت تو..
آهان یعنی فکر کردی این یکی از نقیض هامه؟...
نه باو...دوتا نقیض و تضاد در صفات خدا ک دارم...اونا رو بت گفتم نمیگم ب دلایلی...
این رو برای این گفتم ک علم انسان"باید"بتونه خدا رو رد کنه وگرنه یجایی اشتباه کرده...
چون نمیتونه درک کنه خدا رو...
واضح گفتم ب خدا باو :-"

منم واضحتر جوابتو دادم...وگفتم که حرفت درسته اما این یک منطق چرخشی بش میگن...که خب هم باید رد کرد هم اثبات باید دید کدوم میچربه

و اما نقیض هات که نمیگی....حتما الکی میگی وگرنه میگفتی و قایم نمیکردی :-"

نظریه تکامل داروین رد شد اینم فیلمش:

فقت عضلات رو میشه از رو استخان و فسیل تشخیص داد رنگ و پوست مو امکان پذیر نیست ولی انیا دوست دارن اینجور باشه یعنی دوست دارن انسان رو از نسل حیوان نشان بدن :

http://www.host10.aparat.com/v/f313ef7a6b6abc2317a9b07b87937f0e284589

کشفی که کمر داروین رو شکست:

http://host10.www.aparat.com/v/fbc919baa8fb6ae2229ce1aedc3ba0be175205

Back
بالا