بچه ها ب خدا همه ی اینا رو تو همین انجمن فلسفه و منطق گفتمابه نقل از Dawn :ميشه واضحتر بگين؟
(منت نیست اما کاش میخوندین بقیه رو بعد میحرفیدین)باو در مورد خدا اگه بخوایم فلسفی بحرفیم میشه این"برای جامعه ی بشری و برای انسان در خلوت وجود خدا برای رسیدنش ب کمال مفید است یا نامفید...عقیده بدو مفید است یا نه"به نقل از محـــمدرضا :به نظر من هیچ فلسفه ای تا منطقی نباشه قابل تعمیم نیس پس پوریا تو و استاد فلسفت وختی نقیض خدارم بیارین توسط منطق خیلی ساده نقیضتون رد میشه....
اما تو اصرار داری یه اثبات غیر قابل تعمیم رو درست جلوه بدی و بگی این نقیض هات درسته..اما نمیشه تا منطق نشه ..درست نیس.
باو من ک قبلا هم بحث اینو با تو کرده بودم محمدرضا...به نقل از محـــمدرضا :اگر منطقی هستن و مربوط به علم منطق همینجا بنویس تا بت بگم..

آهان یعنی فکر کردی این یکی از نقیض هامه؟...به نقل از محـــمدرضا :تا حالا تو حیطه منطق بحث نکردیم..
خب آره حرفت درسته ما باید بتونیم وجود خدا رو رد کنیم یعنی بگیم امکان داره خدا نباشه و اینطور باشه و...
اما مطمئنا در جریانی که این نقیض نیست چون طبق علم منطق نقیض هم نباید نقض شه ولی با یه جمله : امکان داره خدا هم باشه نقیض نقض میشه و این اصلا نقیض نیست...در واقع اثبات وجود نداشتن خداست که رد شده این اثبات میتونه اثبات دیگه ایم بیاد که نقض نشه و در واقع اون دیگه اثبات نیست نقیضه ...
قوانین گردشی بش میگن...
معنای نقیض خیلی گسترده تر از اون حرف کانته و به تبع برداشت تو..