saphir
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- سابقه کلاس هاشو دارم اما خودشو نه
- دانشگاه
- با این اوصاف فکر کنم بیوفتیم گیره اصفهونی های عزیز ...
- رشته دانشگاه
- میگن عمران ... میگم شهرسازی ... هرچی خدا بخواد
پاسخ : اختیار
من پیر شدم تو بحث جبرو اختیار ...
از وقتی اینقذه بودم داشتم میپرسیدم و بحث میکردم , تا همین الانا .
میدونید آخرش به چی رسیدم ؟؟ وایسید میگم !
اول اینکه از تیریپ کلکل در بیایید و سعی کنید منطقی بحث کنید
دوم به عنوان یه مسلمون با تعصب بحث نکنید
سوم اینکه کلی تر نگاه کنید و مصداقی حرف نزنید ... ما نمیخواییم با استقرا چیزی رو ثابت کنیم , فکر میکنم در کنار هم پتانسیل اینو داریم که به اثبات مستقیم قضیه برسیم
حله ؟؟
من چند سال فکر کردم
آخرش اینو در آوردم ... البته تو حدود 40 صفحه بستش دادم ولی عصاره اش همینه :
رفتار = [(غرایض + محیط ) × عقل] × 2[حکمت]
2 ← مبنای 2
این الگوی رفتار آدمه , اگه کسی پارامتر دیگه ای میشناسه که تو رفتار تاثیر گذار باشه بگه ... اگه رو این بحثی نیست بقیه ی حرفمو بزنم
به نقل از Kartal :اختیار وجود داره دیگه! الان برو چاقو رو بردار بکن تو شکمت (شوخی کردما نری یه وقت... چون خدا بهت عقل داده) بردار مانیتورتو بکوب به زمین... اینا اختیاره دیگه..نیست؟ ولی اختیار معنی نمیده که هر کاری خواستی میتونی بکنی...من میخوام خدا بشم! تو غلط اضافی میکنی....
به نقل از Kartal :خب.. اون وقت دیگه اختیار نداشتیم دیگه! یعنی اینکه همه بهشتی هستن... خدا بهمون عقل داده تا خودمون بهشتی شدن رو پیدا کنیم ... یعنی به ما اینقدر ارزش و ارج داده.. که به موجودات دیگه نداده...اگه اون طوری که شما گفتین میشد مثل فرشته می شدیم... یعنی فرشته مجبوره خوب باشه نمیتونه بد باشه ولی ما میتونیم و وقتی ما خودمون با عقلمون راه درست رو پیدا می کنیم این ارزشش بیشتره! نه؟
به نقل از mira :آقای یهودی شما که می دونین قرآن قبل از خلقت نوشته شده نمی دونین ما هم قبل از به دنیا اومدن همگی در دنیایی دیگر آزمایش شدیم؟
بقیه هم جواباشون را گرفتند؟
من پیر شدم تو بحث جبرو اختیار ...
از وقتی اینقذه بودم داشتم میپرسیدم و بحث میکردم , تا همین الانا .
میدونید آخرش به چی رسیدم ؟؟ وایسید میگم !
اول اینکه از تیریپ کلکل در بیایید و سعی کنید منطقی بحث کنید
دوم به عنوان یه مسلمون با تعصب بحث نکنید
سوم اینکه کلی تر نگاه کنید و مصداقی حرف نزنید ... ما نمیخواییم با استقرا چیزی رو ثابت کنیم , فکر میکنم در کنار هم پتانسیل اینو داریم که به اثبات مستقیم قضیه برسیم
حله ؟؟
من چند سال فکر کردم
آخرش اینو در آوردم ... البته تو حدود 40 صفحه بستش دادم ولی عصاره اش همینه :
رفتار = [(غرایض + محیط ) × عقل] × 2[حکمت]
2 ← مبنای 2
این الگوی رفتار آدمه , اگه کسی پارامتر دیگه ای میشناسه که تو رفتار تاثیر گذار باشه بگه ... اگه رو این بحثی نیست بقیه ی حرفمو بزنم