به نقل از INDEPENDENTWISE :موبایل میگیرن؟
قرون وسطااست؟
به نقل از Samaneh.Z :کجا هتله ؟!
تا پارسال بود، این سال نبود ! زنگ تفریح اجلالی و اصفهانی دور حیاط میچرخیدن گوشی جمع میکردن !
منم ناشیانه گوشی درمیارم ، اما رستگار نشدم( یعنی مثلا اجلالی دیده و نگرفته
)
موبایل گرفتنشونم در این جد بوده که پارسال یهو رنجبر اومد تو کلاس مستقیم رفت طرف یکی، گفت اون گوشیو بده بیاد ! یکی از بچه هام امسال دم در مدرسه "موقعی که زنگ خورده بود" گوشیشو درآورد ازش اجلالی گرفت !
کار اشتباهی که میکنن اینه که تا تــــه گوشی بچه ها رو میبینن ، یعنی مثلا دوستم میگفت جلو من داشت فیلمای خانوادگیمونو میدید ! حق همچین کاریو ندارن
گلنوش تو فقط یه کم پوست کلفتی، عین من![]()
بچه ها کمی کم رو هستند!!!به نقل از Samaneh.Z :کجا هتله ؟!
تا پارسال بود، این سال نبود ! زنگ تفریح اجلالی و اصفهانی دور حیاط میچرخیدن گوشی جمع میکردن !
)
موبایل گرفتنشونم در این جد بوده که پارسال یهو رنجبر اومد تو کلاس مستقیم رفت طرف یکی، گفت اون گوشیو بده بیاد ! یکی از بچه هام امسال دم در مدرسه "موقعی که زنگ خورده بود" گوشیشو درآورد ازش اجلالی گرفت !
کار اشتباهی که میکنن اینه که تا تــــه گوشی بچه ها رو میبینن ، یعنی مثلا دوستم میگفت جلو من داشت فیلمای خانوادگیمونو میدید ! حق همچین کاریو ندارن
این نقض آشکار حریم شخصیه که غیرقانونیهبه نقل از Samaneh.Z :کجا هتله ؟!
)
به نقل از .گلنوش. :بله من پوست کلفتم
کدوم عقده ای این کارو کرده؟(قرمز!)
به نقل از Saeedeh.Z :بچه ها کمی کم رو هستند!!!
اجلالی ساعت 9 گوشی رو میگیره؛10:30 پس میده![]()
بعله، شنیدم که تو مدرسه ی شما کلا گوشی نمیگیرن و اگه م بگیرن ، حق چک کردن ندارن، یعنی بچه ها دودمانشونو به باد میدن نه ؟!به نقل از INDEPENDENTWISE :این نقض آشکار حریم شخصیه که غیرقانونیه
یادمهبه نقل از Saeedeh.Z :سمانه!یادته بهم گیرداد؟خودم الان یادم اومد
اصفهانی یه خورده رییس بازی درمیاره،صادقی خیلی خانومه!
معاون پیش هم که... !!!
ایشالا قسمتتون نشهبه نقل از Samaneh.Z :یادمهمیخواستی یه چیزی نشون بدی بعد گفت "سعیده ..."
![]()
صادقی خداوکیلی خیلی خوبه، ما بهش میگفتیم مادر فولاد زره فک کردیم چی هست، یه مشهد رفتیم واقعا قابل ترجیحه به اصفهانی!
معاون پیش چطوره؟ :-s
معاونی که با من دعواش میشه یعنی نمیسازه.به نقل از Captain. Pisko :من می شناسم سبزه پرور رو بابا
جون تو آدم باحالیه
سعیده رو می خوای چیکار دیگه تا من هستم؟(غلط کردم سعیده
)
به نقل از DonVito :میشه منم تو بحث بزارید؟؟؟![]()
بلهبه نقل از .گلنوش. :طلایه داران هم 1و2 داره؟!
بفرما!
به نقل از DonVito :بله
یکیش 45 متری کاج
که ماییم
دومیش هم حصارک.
5تا مدرسه ی راهنمایی سمپاد هم امسال به کرج اضافه شد...
چقدر خوبه که 1نفر هم نیست به طلایه دارانیا خوش آمد بگه...
انگار که مارو از باغ وحش آوردن!!!
__
من با یکی دو نفر از بچه های شهیدسلطانی دوستم.
بچه های خوبی به نظر میان..اما این غرور رو همشون دارن .ماشالله 1کمپوت اعتماد به نفس!
اونم بخاطر اینه که ما راهنمایی سمپاد نبودیم!
ولی اگه از 1سری از معلماتون که اینجا هم درس میدن بپرسید
بهتون میگه که به اندازه ی شما دانش آموز درجه 1 داریم..
فقط اینجا افراد ضعیف زیاده..ولی برای شما متوسط هاتون خیلی ان!
دلیلش هم اینه که به شما یاد دادن روزانه درس بخونید...اما اینجا هنوز روزانه خوندن جا نیفتاده!
قبول هم دارم که چون 3سال راهنماییی سمپادی بودید.. سطح اطلاعاتتون بالاست . اما ما هم به مرور اطلاعاتمون میره بالا
اینم فراموش نکنید دقیقا همون آزمونی که شما برای ورود به دبیرستان دادید رو هم ما دادیم..
هم ما قبولی دانشگاه شریف میدیم.هم شما!!!
به نقل از .گلنوش. :خیلی بی طرفانه دارم میگم :
فقی که بچه های ما میذارن به خاط این نیست که شما راهنمایی سمپادی نبودین....به خاطر اینه که معتقدن مدارس طلایه داران زیادین(مگه نه بچه ها؟) واسه اینکه یه شهر دیگه اینقدر هم تیزهوش توش نیست... خلاصه.... منم به همین معتقدم ولی تقصیر شما نیست که....منم اگه مدرسه عادی بودم کنکور میدادم تو تیزهوشان 2 قبول میشدم با کله میرفتم...پس ما برابریم...
بعد هم.....کی گفته به ما یاد دادن روزانه درس بخونیم؟!
سعی کردن مث همه ی معلمای دیگه...ولی من خیلیارو از جمله خودم میشناسم که هفته ای دو سه ساعت درس میخونن تو خونه کلاً
فرق ما و شما روح سمپادیمونه!!!....این که سالها با هم بودیم و درس خوندیم و همه همو میشناسیم و زبون همو میفهمیم
شمام تو مدرسه اینید؟! فک نکنم
فک کنم گرفتی چی شد دوست عزیز سمپادی
:)
به نقل از Colombia_6151 :خیلی از ما ها پنجم ابتدایی آزمون ورودی ندادیم...بالاخره بعد از 20 سال وقتی تعداد جمعیت بره بالا تعداد افراد تیزهوش بالا نمیره؟؟؟
شما الان فکرمیکنید که همتون از طلایه دارانیا سر ترید
ما هم امسال چند تا انتقالی داشتیم.. حتی یکیشون 1دانش آموز فوق العاده عالی تو مدرسه قبلیش بود .. اما بازم جلوی خیلی از بچه های ما کم آورد!!!
در مورد اینکه شما هفته ای 2 ساعت درس میخونید منم افرادی رو میشناسم که حتی هفته ای 5 دقیقه هم درس نمیخونن!
منظورت از این روح سمپادی رو درست متوجه نشدم میشه واضح تر بگی؟!
یعنی چون این همه سال با هم بودید حرف همو میفهمید .. ولی چون ما در کنار هم نبودیم نمیفهمیم؟؟؟
خوب ما هم قراراه تا پیش دانشگاهی در کنار هم باشیم!!!
بعدشم... با اینکه ما 3سال راهنمایی سمپاد نبودیم اما پارسال تو کنکور سمپاد بین مدارس سمپاد استان رتبمون 1 شد!!!(تازه ما اضافی هستیم)
از هر مدرسه غیر سمپاد هم حدودا 2_4 نفر قبول شدن امدن اینجا به جز 1مدرسه ملا صدرا که 20 تا قبولی داد
اینم بدونید..
اگر مدرسه اضافه نمیکردن . احتمالش بود که عده ای از خودتونم قبول نشید!!!
مثل 10_15 سال پیش که 13 نفر از بچه های شهیدسلطانی افتادن!
.....
ولی 1 سوال؟
شما ها قرار همتون شریف قبول شید؟
اگه خود تو 1دانشگاه ضایه قبول شی بازم روت میشه به بقیه بگی تیزهوشی؟؟(مثال زدما)
دانش آموزایی هم تو مدرسه ی ما هستن که اندازه ی بهترینای شما بهترینن و شایدم برتر از اونا هم باشن!!
امیدوارم این غرورتون کار دستتون نده!