Samaneh.Z
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- مدال نقرهی المپیاد نجومواخترفیزیک ..
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های کرج
چه فرقی میکنه که ما بهتر باشه امکاناتمون یا شهید سلطانی ؟!
فقط یه نکته ای رو که .گلنوش. گفت رو تاکید میکنم ، اون آزمونی که شما همتون حرف از اون میزنید ، ما همـــگی تحریم کردیم ، حاضرم بهت قول بدم از هرکی بپرسی بگه تحریم بوده !
آره جدَا مدارس جدید شیکو با امکاناتن ، نمیدونم آموزش و پرورش چرا از این پولا به مدیرای ما نمیده ...
یه چیزی دیگه که میخواستم بگم اینه که من با تمام بحثاتون ، همه ی طلایه دارانیا رو سمپادی نمیدونم ، اگه قرار بود قبول شید ، چرا شهید سلطانی قبول نشدید ؟! قضیه چیه ؟! و اینکه تمام اینا برای حذف سمپاده و من به خاطر همین هیچ وقت حس خوبی نسبت بهش نداشتم ... !! عذر میخوام
ضمن خوش آمد گویی به شما ؛ آره دو نفر که ندیدن اینجا رو تاحالابه نقل از shiloh fernandez :حالا ...من تا حالا داخل مدرستون نیومدم .. یکم از امکاناتش بگید که خوب میشه .. امکانات شما بهتره یا فرزانگان؟؟
اصلا کسی هم از فرزانگان 2 اینجا هست؟؟
چه فرقی میکنه که ما بهتر باشه امکاناتمون یا شهید سلطانی ؟!
فقط یه نکته ای رو که .گلنوش. گفت رو تاکید میکنم ، اون آزمونی که شما همتون حرف از اون میزنید ، ما همـــگی تحریم کردیم ، حاضرم بهت قول بدم از هرکی بپرسی بگه تحریم بوده !
آره جدَا مدارس جدید شیکو با امکاناتن ، نمیدونم آموزش و پرورش چرا از این پولا به مدیرای ما نمیده ...
یه چیزی دیگه که میخواستم بگم اینه که من با تمام بحثاتون ، همه ی طلایه دارانیا رو سمپادی نمیدونم ، اگه قرار بود قبول شید ، چرا شهید سلطانی قبول نشدید ؟! قضیه چیه ؟! و اینکه تمام اینا برای حذف سمپاده و من به خاطر همین هیچ وقت حس خوبی نسبت بهش نداشتم ... !! عذر میخوام