سمپادی های کرج

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی
پاسخ : سمپادی های کرج

به نقل از .گلنوش. :
بابا بیخیال!
اون آزمونی که شما اول شدین توش قضیش این بود که ما اعتصاب کردیم ....بعضیا ندادن....بعضیا همه رو یه گزینه زدن دادن....بعضیا سفید دادن!!....
بحث من رو بهتر بودن ما از شما نیست....بحث من رو با هم بودنمونه....ما به خاطر این باهم بودن چیزایی داریم که شما ندارید....منظورم درس نیست
ببین چه رطی داره تیزهوش بودن و شریف قبول شدن به هم؟!
مثلاً من خودم مطمئنم اراک هم قبول نمیشم....چون کنکور جای خوب قبول شدن درس خوندن میخواد.....70% درس خوندنه 30 تاش هوش.... وقتی اون 70 تا رو نداشته باشی میشی مث من!!!
چرا گیر دادی به شریف تو؟

هرکی درس بخونه و از امکانات نداشته ی این مدرسه استفاده کنه میره شریف
هر کی نخونه نمیره
مقدار زیادیش هم به هوش ربط نداره
اعتصاب کردید؟ چقدر جالب!! برای ما هم چند نفری خواب بودن ^-^
تو پست قبلیت گفتی که ما اضافی هستیم.. این شهر انقدر تیزهوش نداره!!... یعنی چون شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید فقط شما ها تیزهوشید نه؟ حالا میگی بحث بهتر بودن نیست ... بحث اینه که چیزایی داریم که شما ندارید من واقعا متوجه نمیشم که شما چی دارید که ما نداریم!!
بیشتر از این نمیخوام این تاپیک و به بحثاب الکی کش بدم .. چون تمومی نداره .. هرچی هم که ما بگیم ..بازم فکر میکنید ما اضافی هستیم.. فقط نمیدونم دیگه باید از چه راهی بهتون ثابت کنیم که کمتر از شما نیستیم!!! چون وقتی آزمون سمپاد میرسه شما ها سفید میدید.. !!!
تنها فرق ما اینه که شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید و بیشتر با این سیستم آشنا هستید...
دیگه بیشتر از این تاپیک و پر نمیکنم ..لطفا اگه حرفی داشتی پ .خ کن
مرسی

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

استوپ استوپ! :D

کی به این عزیزمون گفته ما روزی 2 ساعت درس می خونیم؟ :)) =))

Parham MLK

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

اِهِم... :D :D :D

دوست عزیز...
تنها مشکل من با زیاد شدن مراکز سمپاد اینه که دانش آموزان متوسط هم به این مراکز راه پیدا میکنن... و این باعث نابودی سمپاد میشه :-<
ولی این رو هم بگم که دانش آموز نخاله هم تو مرکز ما هست؛ دانش آموزایی که به هیچ وجه لیاقت سمپاد رو ندارن!
و در عوض کسایی رو میشناسم تو طلایه داران که لیاقت شهید سلطانی رو دارن! یعنی لیاقتشون از اون دانش آموزای نخاله که گفتم خیلی بیشتره!
قطعاً تو مدرسه شما هم دانش آموز به درد نخور پیدا میشه... درسته؟؟

من میگم این دانش آموزا نباید باشن! همین... :D

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به خاطر سیستم غلط آموزشی در هر مدرسه ای حتی تیزهوشان عده ای تبدیل به نخاله میشن.
چرا؟
چون اون چند نفر با متد دیگری جز متد غالب باید آموزش ببینن وگرنه خنگ نیستن
وقتی متد آموزشی غلطه طرف یاد نمی گیره زده میشه درس نمی خونه
نه اینکه از اول درس نخون باشه
خیلی چیز ها هست که بهش توجه نمیشه
متاسفانه معلما فقط بچه زرنگ ها رو می بینن بقیه رو هم ول می کنن
نمی گن شاید طرف مشکل داره
انقدر هم حرف های نژاد پرستانه نزنین مستر پاهام
اصلا درست نیست خودتون رو تافته جدا بافته بدونین این یک توهمه محضه
اگر از دید روانشناسی به مقوله هوش نگاه کنین می بینن که اکثر انسان ها با هوشن منتها هرکی در یک زمینه و شاید نشه به کسی گفت تیز هوش به یکی دیگه گفت کودن
عده ای استثنایی در جامعه هستن که یا خیلی خیلی خیلی مغزشون کار میکنه و نابغه اند و یا خیلی خیلی خیلی هنگ هستن و عقب اقتاده یا کودنن
بعضی ها هوش اجتماعی پاینی دارن نگاشون میکنی میگی رف منگوله!ولی شاید نابغه ریاضی باشه!

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی

مرسی از اخوی با حرفای زیباش و اینکه
این تاپیک هم مثلا برای شناخت و خوش آمدگویی هم هست دیگه :D
اما جدا دلتون خیلی پره.. ولی بازم امیدوارم بتونیم دوستای خوبی بشیم...
بنده داریوش هستم.. طلایه داران 1 هستم.. درحال حاظر هم دوم هستم .. (این هستم کاربرد خوبی داره :-? )
و همچنین... شما سمپادیا رو تک تکتونو دوس میدارم >:D<
راستی اصالتا قزوینی هم هستم :D B-)

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

سلام
خوش اومدی! :D
ممون بایت ابراز تشکرت (;
من دو سالی هست رو طلایه داران زوم کردم از وقتی که خبر تاسیسش رو شندیم سال 87 بود فکر کنم هنور ورودی نگرفته بود پی گیر خبراتون بودم که بعد مدتی دیگه بی خبر شدم!
الان وضعیتتون چجوریه؟
مدیر معاون معلم؟
همکلاسی همپایه ای دوست و.....؟
امکانات تجهیزات کلاس ها.....؟
قوانین و محدودیت ها و گیر های بی خود!.....؟

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی

به نقل از اخوی! :
سلام
خوش اومدی! :D
ممون بایت ابراز تشکرت (;
من دو سالی هست رو طلایه داران زوم کردم از وقتی که خبر تاسیسش رو شندیم سال 87 بود فکر کنم هنور ورودی نگرفته بود پی گیر خبراتون بودم که بعد مدتی دیگه بی خبر شدم!
الان وضعیتتون چجوریه؟
مدیر معاون معلم؟
همکلاسی همپایه ای دوست و.....؟
امکانات تجهیزات کلاس ها.....؟
قوانین و محدودیت ها و گیر های بی خود!.....؟
سلام :)
مرسی
خواهش میکنم..
خوب الان وضعیتمون واقعا خوب شده.. یعنی پارسال خوب نبود... آخه اولایی که تازه امده بودن 1کم اذیت میکردن.. کلا همه لج کرده بودن مخصوصا با کلاس 103 که هرروز مسابقات کشتی کج بود!!!(حتی لبه 1 یکی از میزها شکست :D )
مدیرمون آقای جمالی هستش .. شاید بشناسیش.. اما انصافا هیچ مدیری رو ندیده بودم که اتقدر دانش آموز هارو درک کنه.. اما معاونمون آقای منصوری بود که رفت و جاش اخلاقی امد... جات خالی تو گوشی 1نفر فیلم ... پیدا کرد ... تا2 هفته فلش.. موبایل.. لپ تاپ ممنوع شد.. بعد از اون هم هرکی میاورد باید حتما 1دور چک میشد!!!
معلم هامونم که 1چی میگم 1چی میشنوی!!!
معلم فیزیکمون آقای دژبند بود (که اولای امسال بهش میگن عمو مهربونه =)) ) نفر اول کارشناسی ارشد بود ... اما انتقال دهی افتضاح!!!
1معلم فیزیک دیگه هم داریم که خدایی عالیه.. توی شهید سلطانی هم فک کنم درس میده اسمش آقای قیصریه که اون واقعا عالیه اما حیف که معلم کلاس ما نبود!!!
دانش اموز ها هم خوبن.. اما خوب کسایی که از مدرسه معمولی میان تیزهوشان باید عادی باشه که یکم گیج باشن... اما خوشبختانه بچه ها خودشونو کشیدن بالا... امسال هم 1نفر اخراج شد 1 نفر هم خودش رفت.. پارسال هم 2 نفر اخراجی 1نفر هم باز خودش رفت!!!
امکاناتش بدک نیست خوبه.. آزمایشگاه فیزیک و زیست هم جداست.. 1قسمت هم هستش که اسمش سایته.. اونجا بچه ها پاورپوینت میسازن پژوهش میکنن و...
1دستگاه هم تو راه رو داریم که کارت تلفن میزنی بهش میره اینترنت... 1اتاق هم برای رباتیک هستش... 1اتاق جدا هم برای برنامه نویسی... کلا مدرسه شیکیه.. اما حیاطش کوچیکه... اگه سال دیگه مدرسمون بزرگ نشه بعید میدونم دانش آموز ورودی بگیره
قوانین هم که خدا رو شکر زیاد گیر نمیدن... اما به لباس فرم 1ماه اول زیاد گیر میدادن... بعدش کم شد

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

به نقل از shiloh fernandez :
سلام :)
مرسی
خواهش میکنم..
خوب الان وضعیتمون واقعا خوب شده.. یعنی پارسال خوب نبود... آخه اولایی که تازه امده بودن 1کم اذیت میکردن.. کلا همه لج کرده بودن مخصوصا با کلاس 103 که هرروز مسابقات کشتی کج بود!!!(حتی لبه 1 یکی از میزها شکست :D )
مدیرمون آقای جمالی هستش .. شاید بشناسیش.. اما انصافا هیچ مدیری رو ندیده بودم که اتقدر دانش آموز هارو درک کنه.. اما معاونمون آقای منصوری بود که رفت و جاش اخلاقی امد... جات خالی تو گوشی 1نفر فیلم ... پیدا کرد ... تا2 هفته فلش.. موبایل.. لپ تاپ ممنوع شد.. بعد از اون هم هرکی میاورد باید حتما 1دور چک میشد!!!
معلم هامونم که 1چی میگم 1چی میشنوی!!!
معلم فیزیکمون آقای دژبند بود (که اولای امسال بهش میگن عمو مهربونه =)) ) نفر اول کارشناسی ارشد بود ... اما انتقال دهی افتضاح!!!
1معلم فیزیک دیگه هم داریم که خدایی عالیه.. توی شهید سلطانی هم فک کنم درس میده اسمش آقای قیصریه که اون واقعا عالیه اما حیف که معلم کلاس ما نبود!!!
دانش اموز ها هم خوبن.. اما خوب کسایی که از مدرسه معمولی میان تیزهوشان باید عادی باشه که یکم گیج باشن... اما خوشبختانه بچه ها خودشونو کشیدن بالا... امسال هم 1نفر اخراج شد 1 نفر هم خودش رفت.. پارسال هم 2 نفر اخراجی 1نفر هم باز خودش رفت!!!
امکاناتش بدک نیست خوبه.. آزمایشگاه فیزیک و زیست هم جداست.. 1قسمت هم هستش که اسمش سایته.. اونجا بچه ها پاورپوینت میسازن پژوهش میکنن و...
1دستگاه هم تو راه رو داریم که کارت تلفن میزنی بهش میره اینترنت... 1اتاق هم برای رباتیک هستش... 1اتاق جدا هم برای برنامه نویسی... کلا مدرسه شیکیه.. اما حیاطش کوچیکه... اگه سال دیگه مدرسمون بزرگ نشه بعید میدونم دانش آموز ورودی بگیره
قوانین هم که خدا رو شکر زیاد گیر نمیدن... اما به لباس فرم 1ماه اول زیاد گیر میدادن... بعدش کم شد
انشاءالله که سال بعد اوضاعتون بهتر بشه.

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

ممنون از توضیحاتت!
خیلی خوب گفتی
این لباس فرم دیگه چه صیغه ایه؟
تیزهوشان که لباس فرم نداره!؟
وضعیت سایت و رایانه تون خیلی خوبه والا
چند تا رایانه در اختیار بچه هاست؟
هر کلاس چند نفر؟
هر پایه چند کلاس؟

دستگاه هم تو راه رو داریم که کارت تلفن میزنی بهش میره اینترنت...
سرکاریم نه!؟

. امسال هم 1نفر اخراج شد 1 نفر هم خودش رفت.. پارسال هم 2 نفر اخراجی 1نفر هم باز خودش رفت!!!

چرا این طوری شد؟

Parham MLK

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

خوب منم دیگه بحث رو کشش نمیدم... برادر Independentwise خواستی تو پ.خ صحبت می کنیم! (;

منم بت تبریک میگم داریوش جون! و آرزوی موفقیت و اینا... (; :D

در مورد مدیرتون منم خیلی شنیدم... واقعاً مدیر خوبیه. خوش به حالتون. :D
آقای قیصری هم جداً معلم خوبی بود... ولی امسال دیگه تو مدرسه ما تدریس نکرد... :-??

میگم وضعیت المپیاد چجوریه تو مدرسه تون؟ :D

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی

به نقل از اخوی! :
ممنون از توضیحاتت!
خیلی خوب گفتی
این لباس فرم دیگه چه صـیغ‍‌‍ه ایه؟
تیزهوشان که لباس فرم نداره!؟
وضعیت سایت و رایانه تون خیلی خوبه والا
چند تا رایانه در اختیار بچه هاست؟
هر کلاس چند نفر؟
هر پایه چند کلاس؟
سرکاریم نه!؟

چرا این طوری شد؟
سرجمع از 16تا رایانه میتونن استفاده کنن
واللا کت شلوار باید بپوشیم دیگه یعنی شهید سلطانی لباس فرم نداره :-?
پارسال هر کلاس 23_22 نفر بودیم.. الان دقیق معلوم نیست...
هر پایه 4 تا
نه به جون خودم تو دستگاهه کارت تلفن میزنی هم میره اینترنت و هم میتونی زنگ هم بزنی.. تازه فلش هم میخوره
...
اونایی که اخراج شدن معدلشون زیر 14 بود.. اونایی هم که خودشون رفتن اینجا رو دوس نداشتن حتی اونی که پارسال رفت معدلش نزدیک 19 هم شد!!!
به نقل از پرهام :
خوب منم دیگه بحث رو کشش نمیدم... برادر Independentwise خواستی تو پ.خ صحبت می کنیم! (;

منم بت تبریک میگم داریوش جون! و آرزوی موفقیت و اینا... (; :D

در مورد مدیرتون منم خیلی شنیدم... واقعاً مدیر خوبیه. خوش به حالتون. :D
آقای قیصری هم جداً معلم خوبی بود... ولی امسال دیگه تو مدرسه ما تدریس نکرد... :-??

میگم وضعیت المپیاد چجوریه تو مدرسه تون؟ :D
قربونت برم عزیزم مرسی همچنین >:D< (;
منم درباره ی مدیر شما شنیدم... مثلا اینکه قرار گذاشتید آخر دبیرستان اسحاقی رو 1کتک آبدار بزنید :D.. اما چرا؟؟؟ شما که الان کلی کیف میکنید.. تازه آزادیتون هم خیلی بیشتره.. راسته که میگن با فرزانگانیا رابطه ی خوبی دارید؟؟ شنیده بودم تازه کلاس مختلط هم با فرزانگانیا دارید :-? شما هم آره :D؟؟؟
1کم درباره ی ارتباط 2مدرسه میشه توضیح بدید؟ مرسی :)
__
المپیاد من زیاد اطلاعی ندارم.. فقط کسایی که خواستن شرکت کنن براشون 1کلاس جدا میزارن و باهاشون کار میکنن... 1تعدادی هم قبول شدن فکر کنم.. راستی دیروز تو ماشین بودم چشمم به 1بنر خورد عکس 1نفر رو زده بودن شهید سلطانی هم زیرش نوشته بود.. قضیش چیه؟
مدال جهانی بوده؟؟؟ :-?

Parham MLK

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

به نقل از shiloh fernandez :
قربونت برم عزیزم مرسی همچنین >:D< (;
منم درباره ی مدیر شما شنیدم... مثلا اینکه قرار گذاشتید آخر دبیرستان اسحاقی رو 1کتک آبدار بزنید :D.. اما چرا؟؟؟ شما که الان کلی کیف میکنید.. تازه آزادیتون هم خیلی بیشتره.. راسته که میگن با فرزانگانیا رابطه ی خوبی دارید؟؟ شنیده بودم تازه کلاس مختلط هم با فرزانگانیا دارید :-? شما هم آره :D؟؟؟
1کم درباره ی ارتباط 2مدرسه میشه توضیح بدید؟ مرسی :)
__
المپیاد من زیاد اطلاعی ندارم.. فقط کسایی که خواستن شرکت کنن براشون 1کلاس جدا میزارن و باهاشون کار میکنن... 1تعدادی هم قبول شدن فکر کنم.. راستی دیروز تو ماشین بودم چشمم به 1بنر خورد عکس 1نفر رو زده بودن شهید سلطانی هم زیرش نوشته بود.. قضیش چیه؟
مدال جهانی بوده؟؟؟ :-?
در رابطه با جناب آقای اسحاقی:
دست رو دلم نذار که خونه!!! :-< :D
یه سری سخت گیری ها برا ما وجود نداره... درسته! ولی من چند نمونه میگم، مطلبو بگیری:
1. سالی که ما اول راهنمایی قبول شدیم، آقای اسحاقی سر صف گفت که میخوایم یه مجتمع سرپوشیده بزنیم که اونجا ورزش کنید! (همون حیاط پایینی!!)
جات خالی همین چند وقت پیش که امتحانای ترم دوم رو به اتمام بود، کلنگشو زدن!! :)) :)) =)) =))
2. دبیرای المپیاد که مدرسه برای ما میاره، اکثراً بچه های المپیادی سال های قبل هستن! نمیگم بده ها! ولی کسی که معلمه خیلی فرق داره در نحوه ی تدریس!
از طرفی پول کلاس رو از ما میگیرن! ولی من دیدم و شنیدم که خیلی جاهای دیگه خود مدرسه پولشو میده!
3. اینو بی خیال... نگم بهتره! :D

کلاس مختلط؟؟؟ :O کجا؟؟؟ :D :D
نه بابا!!! از این خبرا این جا نیست!
رابطه... چه نوع رابطه ای؟؟؟ ^-^ اگه منظورت روابط آموزشی و فرهنگی بین مدارسه، نه! :D

امسال یه مدال جهانی داد مدرسمون!
مهرداد خانی شیرکوهی : مدال نقره جهانی المپیاد فیزیک :D P:> <D=

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

کلاس مختلط مربوط به المپیاده که یکجایی در کرج برگزار میشه زیاد پیگیرش نباش مهم نیست

ارتباط دو مدرسه هم زیاده کلا اکثر خواهر و برادرن!

می دونم چقدر کنجکاوی منتها توش چیز خاصی نیست همینجا و فیس بوک بیشترین مسایل رو می تونی رصد کنی نیاز به همه پرسی نیست!

البته این قضایا بعد فارغ التحصیلی بیشتره!
با هم کوه و دشت و بیابونم میرن!

اگر بخوام از ارتباط دو مدرسه بگم یک طومار میشه اخوی!

چیز خاصی مد نظرته بگو!

Parham MLK

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

برادر اخوی... جریان چیه؟؟ ^-^
منم کنجکاو شدم! ( البته فقط کنجکاویه ها ;;) )

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

اخوی همون برادره میگی برادر اخوی! :D
کنجکاو شدی!؟
چی میخوای بدونی؟
تو که تو مدرسه ای باید خیلی چیزها بدونی نه!؟
اون دوستمون از اینجا خبر نداره!
منتها توصیف این ارتباطات میشه یک طومار!!!

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی

مرسی از توضیحاتتون چقدر خوبه که با هم کو ه و دشت وبیابون میرن و مث خواهر برادر هستن... اما خوب دیگه ... اینو هم ما نداریم... فقط 1نمونه دولتی راهنمایی دخترونه بهمون چسبیده بود که اونم کردن راهنمایی تیزهوشان!! با 2تا دبیرستان دخترونه هم نزدیکمون و 1مامور پلیس هم جلو مدرسمون.. :-w
اما خوب ... این واقعا عالیه که انقدر فرزانگان و شهید سلطانی با هم راحتن... تو آیندشونم عقده ای نمیشن.. :)
بازم تشکر میکنم بابت صحبت هاتون . . . مرسی

Parham MLK

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

به نقل از اخوی! :
اخوی همون برادره میگی برادر اخوی! :D
کنجکاو شدی!؟
چی میخوای بدونی؟
تو که تو مدرسه ای باید خیلی چیزها بدونی نه!؟
اون دوستمون از اینجا خبر نداره!
منتها توصیف این ارتباطات میشه یک طومار!!!
حالا تو هم ایراد الکی بگیر! :-w برادر اخوی :D
چیزای تو مدرسه رو میدونم که چیز خاصی نیست البته! :D :D
ولی بیرون مدرسه رو نه! :D
کوه و دشت و بیابون؟؟! ^-^
بی خیال اصلاً! به ما چه؟ :D

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

ما کارهای مهم تری از سرک کشیدن تو کار این و اون داریم :D

spartacus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 1
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر - ریاضی - ادبی

به نقل از اخوی! :
ما کارهای مهم تری از سرک کشیدن تو کار این و اون داریم :D
میگم من واقعا کنجکاو شدم اخوی... :D انگار 1چیزایی دیدی که هیشکی ندیده ...
هر موقع حوصله داشتی .. اون طومار رو بی زحمت تکمیل کن .. مرسی
حالا ...من تا حالا داخل مدرستون نیومدم .. یکم از امکاناتش بگید که خوب میشه .. امکانات شما بهتره یا فرزانگان؟؟
اصلا کسی هم از فرزانگان 2 اینجا هست؟؟ :-?

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

فرزانگان نوسازه