spartacus
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی 1
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر - ریاضی - ادبی
پاسخ : سمپادی های کرج
تو پست قبلیت گفتی که ما اضافی هستیم.. این شهر انقدر تیزهوش نداره!!... یعنی چون شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید فقط شما ها تیزهوشید نه؟ حالا میگی بحث بهتر بودن نیست ... بحث اینه که چیزایی داریم که شما ندارید من واقعا متوجه نمیشم که شما چی دارید که ما نداریم!!
بیشتر از این نمیخوام این تاپیک و به بحثاب الکی کش بدم .. چون تمومی نداره .. هرچی هم که ما بگیم ..بازم فکر میکنید ما اضافی هستیم.. فقط نمیدونم دیگه باید از چه راهی بهتون ثابت کنیم که کمتر از شما نیستیم!!! چون وقتی آزمون سمپاد میرسه شما ها سفید میدید.. !!!
تنها فرق ما اینه که شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید و بیشتر با این سیستم آشنا هستید...
دیگه بیشتر از این تاپیک و پر نمیکنم ..لطفا اگه حرفی داشتی پ .خ کن
مرسی
اعتصاب کردید؟ چقدر جالب!! برای ما هم چند نفری خواب بودن ^-^به نقل از .گلنوش. :بابا بیخیال!
اون آزمونی که شما اول شدین توش قضیش این بود که ما اعتصاب کردیم ....بعضیا ندادن....بعضیا همه رو یه گزینه زدن دادن....بعضیا سفید دادن!!....
بحث من رو بهتر بودن ما از شما نیست....بحث من رو با هم بودنمونه....ما به خاطر این باهم بودن چیزایی داریم که شما ندارید....منظورم درس نیست
ببین چه رطی داره تیزهوش بودن و شریف قبول شدن به هم؟!
مثلاً من خودم مطمئنم اراک هم قبول نمیشم....چون کنکور جای خوب قبول شدن درس خوندن میخواد.....70% درس خوندنه 30 تاش هوش.... وقتی اون 70 تا رو نداشته باشی میشی مث من!!!
چرا گیر دادی به شریف تو؟
هرکی درس بخونه و از امکانات نداشته ی این مدرسه استفاده کنه میره شریف
هر کی نخونه نمیره
مقدار زیادیش هم به هوش ربط نداره
تو پست قبلیت گفتی که ما اضافی هستیم.. این شهر انقدر تیزهوش نداره!!... یعنی چون شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید فقط شما ها تیزهوشید نه؟ حالا میگی بحث بهتر بودن نیست ... بحث اینه که چیزایی داریم که شما ندارید من واقعا متوجه نمیشم که شما چی دارید که ما نداریم!!
بیشتر از این نمیخوام این تاپیک و به بحثاب الکی کش بدم .. چون تمومی نداره .. هرچی هم که ما بگیم ..بازم فکر میکنید ما اضافی هستیم.. فقط نمیدونم دیگه باید از چه راهی بهتون ثابت کنیم که کمتر از شما نیستیم!!! چون وقتی آزمون سمپاد میرسه شما ها سفید میدید.. !!!
تنها فرق ما اینه که شما سه سال راهنمایی سمپادی بودید و بیشتر با این سیستم آشنا هستید...
دیگه بیشتر از این تاپیک و پر نمیکنم ..لطفا اگه حرفی داشتی پ .خ کن
مرسی