spartacus
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی 1
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر - ریاضی - ادبی
پاسخ : سمپادی های کرج
واللا کت شلوار باید بپوشیم دیگه یعنی شهید سلطانی لباس فرم نداره
پارسال هر کلاس 23_22 نفر بودیم.. الان دقیق معلوم نیست...
هر پایه 4 تا
نه به جون خودم تو دستگاهه کارت تلفن میزنی هم میره اینترنت و هم میتونی زنگ هم بزنی.. تازه فلش هم میخوره
...
اونایی که اخراج شدن معدلشون زیر 14 بود.. اونایی هم که خودشون رفتن اینجا رو دوس نداشتن حتی اونی که پارسال رفت معدلش نزدیک 19 هم شد!!!

منم درباره ی مدیر شما شنیدم... مثلا اینکه قرار گذاشتید آخر دبیرستان اسحاقی رو 1کتک آبدار بزنید
.. اما چرا؟؟؟ شما که الان کلی کیف میکنید.. تازه آزادیتون هم خیلی بیشتره.. راسته که میگن با فرزانگانیا رابطه ی خوبی دارید؟؟ شنیده بودم تازه کلاس مختلط هم با فرزانگانیا دارید
شما هم آره
؟؟؟
1کم درباره ی ارتباط 2مدرسه میشه توضیح بدید؟ مرسی :)
__
المپیاد من زیاد اطلاعی ندارم.. فقط کسایی که خواستن شرکت کنن براشون 1کلاس جدا میزارن و باهاشون کار میکنن... 1تعدادی هم قبول شدن فکر کنم.. راستی دیروز تو ماشین بودم چشمم به 1بنر خورد عکس 1نفر رو زده بودن شهید سلطانی هم زیرش نوشته بود.. قضیش چیه؟
مدال جهانی بوده؟؟؟
سرجمع از 16تا رایانه میتونن استفاده کننبه نقل از اخوی! :ممنون از توضیحاتت!
خیلی خوب گفتی
این لباس فرم دیگه چه صـیغه ایه؟
تیزهوشان که لباس فرم نداره!؟
وضعیت سایت و رایانه تون خیلی خوبه والا
چند تا رایانه در اختیار بچه هاست؟
هر کلاس چند نفر؟
هر پایه چند کلاس؟
سرکاریم نه!؟
چرا این طوری شد؟
واللا کت شلوار باید بپوشیم دیگه یعنی شهید سلطانی لباس فرم نداره

پارسال هر کلاس 23_22 نفر بودیم.. الان دقیق معلوم نیست...
هر پایه 4 تا
نه به جون خودم تو دستگاهه کارت تلفن میزنی هم میره اینترنت و هم میتونی زنگ هم بزنی.. تازه فلش هم میخوره
...
اونایی که اخراج شدن معدلشون زیر 14 بود.. اونایی هم که خودشون رفتن اینجا رو دوس نداشتن حتی اونی که پارسال رفت معدلش نزدیک 19 هم شد!!!
قربونت برم عزیزم مرسی همچنینبه نقل از پرهام :خوب منم دیگه بحث رو کشش نمیدم... برادر Independentwise خواستی تو پ.خ صحبت می کنیم!
منم بت تبریک میگم داریوش جون! و آرزوی موفقیت و اینا...![]()
در مورد مدیرتون منم خیلی شنیدم... واقعاً مدیر خوبیه. خوش به حالتون.
آقای قیصری هم جداً معلم خوبی بود... ولی امسال دیگه تو مدرسه ما تدریس نکرد...
میگم وضعیت المپیاد چجوریه تو مدرسه تون؟![]()

منم درباره ی مدیر شما شنیدم... مثلا اینکه قرار گذاشتید آخر دبیرستان اسحاقی رو 1کتک آبدار بزنید
.. اما چرا؟؟؟ شما که الان کلی کیف میکنید.. تازه آزادیتون هم خیلی بیشتره.. راسته که میگن با فرزانگانیا رابطه ی خوبی دارید؟؟ شنیده بودم تازه کلاس مختلط هم با فرزانگانیا دارید
شما هم آره
؟؟؟ 1کم درباره ی ارتباط 2مدرسه میشه توضیح بدید؟ مرسی :)
__
المپیاد من زیاد اطلاعی ندارم.. فقط کسایی که خواستن شرکت کنن براشون 1کلاس جدا میزارن و باهاشون کار میکنن... 1تعدادی هم قبول شدن فکر کنم.. راستی دیروز تو ماشین بودم چشمم به 1بنر خورد عکس 1نفر رو زده بودن شهید سلطانی هم زیرش نوشته بود.. قضیش چیه؟
مدال جهانی بوده؟؟؟

کجا؟؟؟

)