مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
سلام برای المپیاد روزی چند ساعت خوبه؟نهم هستم دیر نیست؟
خیر اصلا دیرنیست،بعضی از بچه هایی که مدال دارن و میشناسمشون از دبیرستان شروع کردن
ساعت هم اصلا معیارخوبی نیست،شما سعی کنین یه برنامه پله پله‌ واسه جلورفتنتون داشته باشین،حالا یکی کندتره‌رو همون مبحث وقت بیشتری میذاره،یکی سریعتر میخونه

پ.ن:اینا رو من نگفتم ها:D(چون خیلی المپیادی نبودم)
ولی خوب وقتی داشتم پیامتون رو میخوندم،تو اتاق ایمان آملی(طلاسه‌پارسال) بودم،از اون پرسیدم واستون

من خیلی دوست دارم مطالعه آزاد زیست داشته باشم. نه واسه المپیاد. همینطوری تفریحی.
کمپبل یا گایتون رو بدون معلم میشه فهمید؟ گزینه بهتری واسه مطالعه آزاد هست یا همینا خوبن؟ اولویت با کدومه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ :-"
+ترجیحا زیست انسانی.

سلام
کسایی که المپیادی هستید یا بودید به نظرتون از چه سالی خوبه شروع کرد که موفق شد ؟

سلام
کسایی که المپیادی هستید یا بودید به نظرتون از چه سالی خوبه شروع کرد که موفق شد ؟

به نظر من اگه واقعا دنبال مدال هستین باید از نهم به طور مقدماتی شروع کنین و از دهم دیگه جدی کار کنین

سلام بستگی به رشته ات داره. من خودم از سوم راهنمایی :))
رشته های حجیم تر از نظر منابع ، هرچی زودتر بهتر.
مثلا زیست و شیمی.
ولی خب کلا قانونی وجود نداره
حتی توی همین ها هم مورد بوده دیرتر شروع کرده طلا شده :))

بستگی به رشته داره، شیمی و زیست حداقل 2سال باید بخونن، این چیزیه که روالشه. فیزیک هم تو همین مایه‌هاست.
کامپیوتر و ریاضی المپیادهای خیلی عجیبی‌ان! باز ریاضی قاعده‌مندتره ولی کامپیوتر واقعا عجیب و غیرقابل‌پیش‌بینیه؛ نمیشه دقیقا گفت از کی باید خوند و چجوری باید خوند تا حتما به دوره برسی، ولی واسه یه دانش‌آموز معمولیِ علاقه‌مند، اونم فکر کنم حداقل 2سال درگیر ماجرا باید باشه.

نهم دیر نیست ؟اخه میبینم بعضیا از هفتم شروع کردن
احتمالا میشه 5سال که درگیر المپیادن؟! خب این مقدار زمان فکر نمیکنم واقعا نیاز باشه. البته بستگی داره، اگه بخوای بگی مثلا صرفا درگیر المپیادن و دارن ازش لذت می‌برن، اتفاقا خیلی هم خوبه ولی مثلا اگه بچه هفتمی نشسته روزی 5ساعت واسه المپیاد میخونه خیلی عجیبه!
نکته: زمان درستش همون بین 2 تا 3ساله که خیلی خوب کار کنی(اگه بخوای بری دوره). ولی در هر صورت المپیاد به هر مقدار هم که کار کنی و مدال بیاری یا نه، واقعا یه دوره‌ی خیلی شیرین تحصیله.
پ.ن: نه اصلا دیر نیست!

• لایک
امتیازات: Happy
اگر صرفا برای شیرینی قضیه میخواید، خودتونو وقفش نکنید.

من واقعا المپیاد رو پیشنهاد نمی کنم
خصوصا زود شروع کردنش رو همون ۲یا ماکسیمم۳ سال قدرتمند کافیه (البته ریاضی رسمه ی ذره زودتر بچه ها میرن سمتش)
ببینید زندگی فقط درس نیست این اشتباه خطرناک رو نکنید .تهش هم با ۵ سال خوندن طلا جهانی بگیری از نظر من باخت هست ،تو این سن باید زندگی کنی!
ی ذره با دید وسیع تر نگاه کنید و در آخر ارجاعتون میدم به پستی که قبلا گذاشتم :-"
http://www.sampadia.com/forum/threads/36561/page-15
پست ششم از آخر

من نهمم میخوام در کنار زیست بشینم فیزیک بخونم میشه؟ یا بهتره کامل بشینم سر زیست؟
(المپیاد زیست رو میخوام)
نه اشتباه محضه. فلسفه المپیاد اینه که تمرکزت روی یه درس باشه! ضمن اینکه زیست برای تجربیاس فیزیک ریاضیا. ینی فرضا اشتباه کنی و جفتشو بخونی هم در نهایت یکیشو میتونی شرکت کنی

سلام امکانش هست منابع المپیاد طی این چند سال تغییر کرده باشه ؟(چون این افرادی که اومدن تو قسمت منابع _منابع رو توضیح دادن بیشتر مال 2011اینا بودن)

سلام امکانش هست منابع المپیاد طی این چند سال تغییر کرده باشه ؟(چون این افرادی که اومدن تو قسمت منابع _منابع رو توضیح دادن بیشتر مال 2011اینا بودن)
سلام! واسه مرحله اول که هنوز کمپبل پا برجاست انقدر اهمیتش زیاده که من شنیدم اگه خوبِ خوب مسلط باشی تا حدودی میتونی به مرحله دوم امید داشته باشی!(میدونیم که کافی نیست اما!)
ولی خب سعی کن با یه معلم کار کنی چون تنهایی خوندن خیلی سخته من خودم تابستون نشستم بخونم ولی حتی نصفشم نخوندم! اگه میخوای خودت بخونی باید ارادت خیلی قوی باشه و واقعا هدفت همین باشه.

من الان نهمم کمپل فارسی و هم انگلیسیش رو دارم امسال وقت هست انگلیسیش رو بخونم و ترجمه کنم یا نه؟ یا کلا بهتره فارسیشو بخونم وقت تلف نکنم؟

من الان نهمم کمپل فارسی و هم انگلیسیش رو دارم امسال وقت هست انگلیسیش رو بخونم و ترجمه کنم یا نه؟ یا کلا بهتره فارسیشو بخونم وقت تلف نکنم؟
چون نهمی اگه کتاب تکست کمپبل ویرایش یازدهمش رو داری و سرعت ترجمت خوبه بنظرم بخونیش بهتره چون یسری مباحث اضافه شدن و یه کادر هایی هم داره که خوندنشون خالی از لطف نیست

من خیلی دوست دارم مطالعه آزاد زیست داشته باشم. نه واسه المپیاد. همینطوری تفریحی.
کمپبل یا گایتون رو بدون معلم میشه فهمید؟ گزینه بهتری واسه مطالعه آزاد هست یا همینا خوبن؟ اولویت با کدومه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ :-"
+ترجیحا زیست انسانی.
کمپل که خیلی راحته و اگه یسری اطلاعات کلی از زیست داشته باشی راحت میتونی مطالبش رو بفهمی،سولومون هم یکم سطحش از کمپبل بالاتره ولی بنظر من خیلی عالی توضیح داده
گایتون بعد از کمپبل باید بخونی و نهایتا دورِ دوم متوجهِ مطالبش میشی
کتاب برن و لوی هم خوبه بخصوص بخش قلبش رو خیلی خوب توضیح داده که بنظر من بهتره در ادامه ی گایتون خونده بشه

سلام . خوبین ؟
من هفتمم و میرم هشتم !
میخوام از الان شروع کنم به خوندن برای المپیاد زیست .
یه ترتیب بهم میدین از منابع که کدوم هارو مطالعه کنم ؟

سلام:/
دوستان یه مشاوره‌ای بهم بدین ببینم پیگیر المپیاد بودن خوبه یا به ضررمه؟

ببین المپیاد رو اگه جدی بگیری و دنبال کنی، قطعا به نفعته. ولی این جدی بودنه خیلی ممه. باید دو سه سال زمان بذاری پاش، عید هات رو بزنی ازشون، درس مدرسه سال دوم و سوم رو تقریبا فقط زمان امتحانا بخونی و کلاس هات رو سال سوم دبیرستان نری، و درس های المپیاد رو خوب بخونی و اکه مثلا المپیاد ریاضی یا فیزیک یا کامپیوتره، زمان بذاری رو حل سوالات و... .
من خودم همه این کار ها رو کردم و خب تهش با چند نمره مرحله دو قبول نشدم. ولی بازم تونستم تو کنکور نتیجه قابل قبولی بگیرم. ولی خب تلاشم مضاعف بود تو سال کنکور. اگر قبول میشدم هم که مدال میگرفتم و سهمیه خیلی خوبی داره. که من دوستم با رتبه 500 منطقه دو رفت مکانیک شریف.
و بچه هایی هم که قبول میشن، اگه تلاش کنن رتبه خوبی میارن. من دوستم قبول شد و رفت دوره تابستونی و وقتی اومد کنکور داد رتبش ا من بهتر شد:)
خلاصه اینکه چیز خوبیه. چه قبول بشی چه نشی سودمنده. تازه من که المپیاد فیزیک میخوندم، الان تو دانشگاه واقعا تو درس های ریاضی یک و دو و فیزیک یک و دو و حتی شیمی فیزیک از بقیه جلوتر بودم.
+اینا همه به شرطیه که نهایت تلاشتو بکنی، وگرنه خیلیا بودن هر دو طرف رو از دست دادن...

نه اشتباه محضه. فلسفه المپیاد اینه که تمرکزت روی یه درس باشه! ضمن اینکه زیست برای تجربیاس فیزیک ریاضیا. ینی فرضا اشتباه کنی و جفتشو بخونی هم در نهایت یکیشو میتونی شرکت کنی
پاسخ: ولی امسال که گفتن تجربی ها هم میتونن فیزیک شرکت کنن!!. منهم میخوام فیزیک و زیست شرکت کنم، یعنی نکنم؟؟؟ اگه میشه کمکم کنید لطفا

به نظرم اینکه المپیاد رو یک چیزی مثل کنکور در نظر بگیریم اشتباهه(بخون و بخون و بخون)، وقتی میگن دانش آموزان سال دهم به صورت آزمایشی میتونن در المپیاد ریاضی شرکت کنن این به این معنیه که هر دانش آموزی که کتاب درسیش رو بلد باشه میتونه در المپیاد شرکت کنه و واقعا فکر نکنم بیشتر از اون نیاز به مطالعه باشه(منظورم بعضی خوندن های افراطیه که زیاد میبینیم)، اگر قرار باشه کسی با مطالعه زیاد به مراحل بالا راه پیدا کنه المپیاد ماهیت خودش رو می‌بازه، المپیادها برای شناسایی قشر نخبه‌ن نه قشر تلاشگر، قشر تلاشگر بسیار محترمن ولی باید راهی جدا در نظر بگیرن

Back
بالا