مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
خواهشا راهنمایی کنین. من به راهنمایی های شما خیلیییی احتیاج دارم. چز شما کس دیگه ای رو برا راهنمایی ندارم.:((

سلام وقت به خیر
خواهشا راهنمایی کنین. من پایه هشتم سمپاد هستم.تازه با المپیاد زیست آشنا شدم البته علاقه ی زیادی نسبت به زیست دارم. میخاستم بدونم اگه از تابستون سالی که میخاد بیاد برای المپیاد بخونم دیره یا نه. البته دوستام از چند ماه پیش استارت زدن. بعد این که چه چیزی بخونم و چطور شروع کنم
قبلا تو همین تاپیک به سوالایی که پرسیدین پاسخ داده شده، صفحات قبل رو بهشون مراجعه کنید به جواب سوالاتون میرسید ولی اگر باز هنوز مبهم بود جایی واست بپرس. با آرزویی موفقیت

میخاستم بدونم سال سوم به کنکورم لطمه وارد نمیشه

میشه لطفا بگید کمپبلو چطوری بخونیم؟ مثل کتاب درسی زیست؟

میشه لطفا بگید کمپبلو چطوری بخونیم؟ مثل کتاب درسی زیست؟
بخون بعد خلاصه نویسی کن.
حفظ نکن چند بار بخون که تو ذهنت ملکه بشه.(البته حفظ کردن هم مرحله ای از یادگیریه:-" منظورم اینه که بفهم مطلب رو)
خلاصه نویسی تو درک کردن مطلب خیلی تاثیر میذاره. چون تو که یک بار مطلب رو خوندی دوباره میخونیش میاری تو ذهنت، قسمت های مهمش رو برمیداری، می نویسی رو کاغذ.۳ دفعه دوباره مطلب برات تکرار میشه.

آخرین ویرایش:
سلام من هشتم هسنم و از معلم زیستمون دربارهی المپیاد نتونستم اطلاعات کافی بگیرم ۲ تا سوال دارم

۱.من دارم شروع به خوندن کتاب های سولومون می کنم به نظرتون این خوبه یا بهتر اول زیست دبیرستان رو بخونم
۲. کدوم سال باید برای شرکت در المپیاد اقدام کرد دوم یا سوم ؟

سلام من هشتم هسنم و از معلم زیستمون دربارهی المپیاد نتونستم اطلاعات کافی بگیرم ۲ تا سوال دارم

۱.من دارم شروع به خوندن کتاب های سولومون می کنم به نظرتون این خوبه یا بهتر اول زیست دبیرستان رو بخونم
دوم یا سوم که نداریم دیگه.
دهم می تونی شرکت کنی و هیچ بایدی هم وجود نداره.

اینجا فک میکنم جوابت رو پیدا کنی ! همون صفحه اول توضیح دادن ...

ممنون

ميگماااo_Oمن امسال ميرم نهم اصلا تا الان هيچ آشنايي با المپياد نداشتم،ولي ميبينم بعضيا از هشتم شروع كردن!!در كل ميخواستم ببينم چى بايد بخونم؟!يعنى من در حد صفرم!!الان فقط با ماهيت المپياد و برگزاريش آشنام،ميخوام بدونم الان كه نظام جديده من كتابا رو از كجا گير بيارم و اينكه اين كتابا رو آدم خودش بخونه با مشكلي مواجه نميشه؟!:-?
و اينكه آيا الان براي شروع ديره؟:-?اگه ديره كه زياد سرمايه گزارى نكنم روش!

نه دیر نیست ؛ خیلی زمان منطقی و خوبیم هست ، فراتر از سطح کتابای درسی باید بدونی و باید کامل مسلط باشی حالا چه خودت بخونی چه کلاس بری براش، در کل حضور یه راهنما ، مثل کسی که خودش قبلا مدال آورده خیلی کمک کنندس،تو سایتم کلی تاپیک هست درباره ی نحوه ی خوندن و اینا، بخونشون حتما.

من حرفهاى كاربراى اين سايت رو خيلي خوندم كتابايي كه معرفي كرده بودن به حدي زياد بودن كه ٥-٦ سال هم واسه خوندنشون كمه!!آيا خوندن همه ى اين كتابها لازمه؟!
و مهم تر از همه اينكه من كتابهاى دبيرستان رو از كجا گير بيارم؟:-?
خب مسلماً خوندن تمام منابع لازم نیست! شما برای هر مبحث یه منبع رو برای خودت انتخاب میکنی، بعد میتونی کتاب های دیگه رو از همون مبحث به عنوان کتاب مکمل استفاده کنی. یعنی مثل منبع اصلیت روش وقت نذاری.
کتاب های دبیرستان رو از سال بالایی ها بگیر یا اینکه تو انقلابم راحت پیدا میشه کتاب های دبیرستان.

یک سوالی داشتم واون اینکه تا حالا کسی به سایتی که خود کتاب های کمپل معرفی کرده رفته تا سوالاتش رو حل کنه؟

• لایک
امتیازات: Mindy
کسی هست ک المپیاد قبول شده باشه اینجا؟

سلام برای المپیاد روزی چند ساعت خوبه؟نهم هستم دیر نیست؟

میگن ک هفته ای ۳۰ ساعت

• لایک
امتیازات: Happy
Back
بالا