مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
به نظرم اینکه المپیاد رو یک چیزی مثل کنکور در نظر بگیریم اشتباهه(بخون و بخون و بخون)، وقتی میگن دانش آموزان سال دهم به صورت آزمایشی میتونن در المپیاد ریاضی شرکت کنن این به این معنیه که هر دانش آموزی که کتاب درسیش رو بلد باشه میتونه در المپیاد شرکت کنه و واقعا فکر نکنم بیشتر از اون نیاز به مطالعه باشه(منظورم بعضی خوندن های افراطیه که زیاد میبینیم)، اگر قرار باشه کسی با مطالعه زیاد به مراحل بالا راه پیدا کنه المپیاد ماهیت خودش رو می‌بازه، المپیادها برای شناسایی قشر نخبه‌ن نه قشر تلاشگر، قشر تلاشگر بسیار محترمن ولی باید راهی جدا در نظر بگیرن
راستش اصلا موافق نیستم
خوب همون ادم نخبه هم اگه اون استعدادش رو پرورش نده و روش کار نکنه براش زحمت نکشه خوب قطعا نمیتونه به اون نتیجه های که حقشه برسه!

راستش اصلا موافق نیستم
خوب همون ادم نخبه هم اگه اون استعدادش رو پرورش نده و روش کار نکنه براش زحمت نکشه خوب قطعا نمیتونه به اون نتیجه های که حقشه برسه!
منظور من برخی تلاشگرهایی هستن که به اجبار پدر مادر دارن خودشونو به کشتن میدن، پدر و مادر ها دلسوزن و برای بچه هاشون واقعا دل میسوزونن و قطعا دوست دارن(و فکر میکنن) با مطالعه زیاد کسی نابغه میشه، ولی اینها با اهداف واقعی برگزاری المپیادها مغایرت دارن
المپیاد برگزار نمیشه تا افراد رو به آرزوهاشون برسونه برگزار میشه تا برخی منافع ملی رو تامین کنه، امتیازاتی که برای المپیادی ها در نظر گرفته میشه امتیازات سنگینی هستند.. به اینا هم توجه کنیم خوبه

منظور من برخی تلاشگرهایی هستن که به اجبار پدر مادر دارن خودشونو به کشتن میدن، پدر و مادر ها دلسوزن و برای بچه هاشون واقعا دلسوزن و قطعا دوست دارن(و فکر میکنن) با مطالعه زیاد کسی نابغه میشه، ولی اینها با اهداف واقعی برگزاری المپیادها مغایرت دارن
المپیاد برگزار نمیشه تا افراد رو به آرزوهاشون برسونه برگزار میشه تا برخی منافع ملی رو تامین کنه، امتیازاتی که برای المپیادی ها در نظر گرفته میشه امتیازات سنگینی هستند.. به اینا هم توجه کنیم خوبه
فک نکنم در حال حاضر المپیاد برای نخبه ها باشه، چون کسایی که المپیاد مقام میارن بیشتر از کنکور تلاش میکنن و زحمت میکشن

فک نکنم در حال حاضر المپیاد برای نخبه ها باشه، چون کسایی که المپیاد مقام میارن بیشتر از کنکور تلاش میکنن و زحمت میکشن
به خاطر همینه که میگم المپیاد ماهیت خودش رو از دست داده مثل بقیه آزمونها تبدیل شده به ابزاری برای ساخت کاخ آرزوها
چرا دیگه امثال مریم میرزاخانی رو نداریم؟؟

منظور من برخی تلاشگرهایی هستن که به اجبار پدر مادر دارن خودشونو به کشتن میدن، پدر و مادر ها دلسوزن و برای بچه هاشون واقعا دل میسوزونن و قطعا دوست دارن(و فکر میکنن) با مطالعه زیاد کسی نابغه میشه، ولی اینها با اهداف واقعی برگزاری المپیادها مغایرت دارن
خب این یکم با قبلیه فرق داره ولی خوب بازم کسایی هستن که استعداد ندارن ولی لیاقتشون بیشتر از اون نخبه های بیکاره
یعنی خب چه فرقی میکنه طرف نخبه باشه و به یه حد علمی بالا برسه یا با تلاش زیاد حالا هر چقدرم که زیادی باشه!

.
به نظرم اینکه المپیاد رو یک چیزی مثل کنکور در نظر بگیریم اشتباهه(بخون و بخون و بخون)، وقتی میگن دانش آموزان سال دهم به صورت آزمایشی میتونن در المپیاد ریاضی شرکت کنن این به این معنیه که هر دانش آموزی که کتاب درسیش رو بلد باشه میتونه در المپیاد شرکت کنه و واقعا فکر نکنم بیشتر از اون نیاز به مطالعه باشه(منظورم بعضی خوندن های افراطیه که زیاد میبینیم)، اگر قرار باشه کسی با مطالعه زیاد به مراحل بالا راه پیدا کنه المپیاد ماهیت خودش رو می‌بازه، المپیادها برای شناسایی قشر نخبه‌ن نه قشر تلاشگر، قشر تلاشگر بسیار محترمن ولی باید راهی جدا در نظر بگیرن

نخبه بودن و داشتن هوش و استعداد زیاد با تلاش کردن برای یادگیری و خوندن مطالب دو تا فاکتوری نیستن که به تنهایی برا خودشون کافی باشن
این دوتا مکمل همن و باید در کنار هم باشن تا تو المپیاد موفق بود
یه ادم هرچقدرم نخبه باشه تا وقتی درس هایی که لازمه رو نخونه و وقت نذاره موفق نمیشه مخصوصا تو زمینه المپیاد که مطالب پیشرفته تر هم هست
حالا بعضیایی هم هستن که ممکنه هوش خیلی بالایی نداشته باشن ولی خیلی میخونن تا موفق بشن و خب بنظر من نمیشه این تلاش زیاد اونا رو در نظر نگرفت و ردشون کرد چون به هر حال دارن با تمام وجود سعی میکنن به هدفشون برسن

به خاطر همینه که میگم المپیاد ماهیت خودش رو از دست داده مثل بقیه آزمونها تبدیل شده به ابزاری برای ساخت کاخ آرزوها
چرا دیگه امثال مریم میرزاخانی رو نداریم؟؟
درسته که المپیاد ماهیت خودشو از دست داده، ولی واقعا خیلی ریسک نمیکنن که برای المپیاد تلاش کنن و به کنکور فکر میکنن.
قرار نیست ما همیشه مریم میرزاخانی داشته باشیم ، مگه آلمانیا اینیشتین بعدی رو داشتن که ما به فکر مریم میرزاخانی بعدی باشیم(گر چه واقعا باید برای پیدا کردن نخبه ها هزینه کنیم ولی قرار نیست حتما پیدا کنیم )
بعدشم الان از این نظام آموزشی که هست، انتظاری نمیره. بهتره توجه داشته باشیم که ما داریم در مورد کشوری حرف میزنیم که سمپاد رو حذف کرد

سلام،میخواستم بدونم زمان ثبت نام چه موقع هست و آیا از مدارسی غیر از سمپاد (مثلا دبیرستان های وابسته به دانشگاه پردیس)هم میشه تو المپیاد شرکت کرد؟من امسال تازه میرم دهم،درسته که برای دهم فقط المپیاد آزمایشی هست؟المپیاد آزمایشی چجوریه؟
باتشکر

میخواستم بدونم زمان ثبت نام چه موقع هست
آذر و دی ماه
آیا از مدارسی غیر از سمپاد (مثلا دبیرستان های وابسته به دانشگاه پردیس)هم میشه تو المپیاد شرکت کرد؟
بله میتونین شرکت کنین
من امسال تازه میرم دهم،درسته که برای دهم فقط المپیاد آزمایشی هست؟
بعضی از رشته ها ازمایشیه.
المپیاد آزمایشی چجوریه؟
ازمایشی یعنی اینکه شما نمیتونین دوره تابستونی برین و مدال بگیرید.

چرا اینجا سوت و کور شده آخه ؟؟؟!!
یکی بیااااااد

بازسازی اینجا ! برای افراد جدیدی مثل من

برای مشاوره المپیاد , کدوم یک از مشاور های تهران بهتر هستند ؟

فعلا برات زود نیست ؟! :-"
از روی علاقه هست عجله ام ...
ولی خب , همه جا میگن حدود دو تا سه سال نیاز هست خونه بشه
من الان در اصل سوم راهنمایی هستم طبق نظام قدیم ...

شاید خسته کننده بشه برات

آخرین ویرایش:
نه خب , واقعا علاقه دارم . المپیاد رو اول برای علاقه میخونم , و بعد موارد دیگه...
مخصوصا ژنتیک و سلولی و ملوکولی !!
فقط انتخابِ منبع مناسب برای شروع(؟) خیلی مهم‌ه که یه وقت بنا به شهرتِ یه کتاب، یا توصیه بقیه، با یه کتاب سنگین شروع نکنی و بعد ناامید بشی :‌دی

فقط انتخابِ منبع مناسب برای شروع(؟) خیلی مهم‌ه که یه وقت بنا به شهرتِ یه کتاب، یا توصیه بقیه، با یه کتاب سنگین شروع نکنی و بعد ناامید بشی :‌دی
درسته , ماشاالله اینجا کسی نمیدونه المپیاد یعنی چی , میگن برو زیست شناسی خیلی سبز بخون :) :دی
ولی با 35 صفحه ای که درباره ی المپیاد زیست توی این انجمن خوندم ! و از اساتید تهران تلفنی پرسیدم کمپبل رو شروع کردم...
فعلا بیوشیمی کمپبل

Back
بالا