Ebiiism
Kaktus
- نام مرکز سمپاد
- اسلامشهر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 00
کسی هست ک المپیاد قبول شده باشه اینجا؟
خیر اصلا دیرنیست،بعضی از بچه هایی که مدال دارن و میشناسمشون از دبیرستان شروع کردنسلام برای المپیاد روزی چند ساعت خوبه؟نهم هستم دیر نیست؟
سلام
کسایی که المپیادی هستید یا بودید به نظرتون از چه سالی خوبه شروع کرد که موفق شد ؟
احتمالا میشه 5سال که درگیر المپیادن؟! خب این مقدار زمان فکر نمیکنم واقعا نیاز باشه. البته بستگی داره، اگه بخوای بگی مثلا صرفا درگیر المپیادن و دارن ازش لذت میبرن، اتفاقا خیلی هم خوبه ولی مثلا اگه بچه هفتمی نشسته روزی 5ساعت واسه المپیاد میخونه خیلی عجیبه!نهم دیر نیست ؟اخه میبینم بعضیا از هفتم شروع کردن
نه اشتباه محضه. فلسفه المپیاد اینه که تمرکزت روی یه درس باشه! ضمن اینکه زیست برای تجربیاس فیزیک ریاضیا. ینی فرضا اشتباه کنی و جفتشو بخونی هم در نهایت یکیشو میتونی شرکت کنیمن نهمم میخوام در کنار زیست بشینم فیزیک بخونم میشه؟ یا بهتره کامل بشینم سر زیست؟
(المپیاد زیست رو میخوام)
سلام! واسه مرحله اول که هنوز کمپبل پا برجاست انقدر اهمیتش زیاده که من شنیدم اگه خوبِ خوب مسلط باشی تا حدودی میتونی به مرحله دوم امید داشته باشی!(میدونیم که کافی نیست اما!)سلام امکانش هست منابع المپیاد طی این چند سال تغییر کرده باشه ؟(چون این افرادی که اومدن تو قسمت منابع _منابع رو توضیح دادن بیشتر مال 2011اینا بودن)
چون نهمی اگه کتاب تکست کمپبل ویرایش یازدهمش رو داری و سرعت ترجمت خوبه بنظرم بخونیش بهتره چون یسری مباحث اضافه شدن و یه کادر هایی هم داره که خوندنشون خالی از لطف نیستمن الان نهمم کمپل فارسی و هم انگلیسیش رو دارم امسال وقت هست انگلیسیش رو بخونم و ترجمه کنم یا نه؟ یا کلا بهتره فارسیشو بخونم وقت تلف نکنم؟
کمپل که خیلی راحته و اگه یسری اطلاعات کلی از زیست داشته باشی راحت میتونی مطالبش رو بفهمی،سولومون هم یکم سطحش از کمپبل بالاتره ولی بنظر من خیلی عالی توضیح دادهمن خیلی دوست دارم مطالعه آزاد زیست داشته باشم. نه واسه المپیاد. همینطوری تفریحی.
کمپبل یا گایتون رو بدون معلم میشه فهمید؟ گزینه بهتری واسه مطالعه آزاد هست یا همینا خوبن؟ اولویت با کدومه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
+ترجیحا زیست انسانی.