melina03
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
با کمپل شورو کن.. البته در صورتی ک درسای مدرسه ارو خوب بلدی....
چرا نمیتونم پیدا کنم😣😣😣😣😣فقط خلاصه فصل ها هسآخر هر جلد پاسخ سوالات همون جلد هست.
خلاصه هر فصل که آخر هر فصله. اصلا مال کدوم انتشاراته کتابت؟ و کدوم ادیشن؟چرا نمیتونم پیدا کنم😣😣😣😣😣فقط خلاصه فصل ها هس
آها آخه فصلی که من دیدم یکم خیلی زیاد نوشته بود فکر کرده بودم جواب اون نیست خیلی خیلی ممنونم ازتون 💕💕💕💕💕ترجمه آفتاب هنر و ویرایش دوازده هستخلاصه هر فصل که آخر هر فصله. اصلا مال کدوم انتشاراته کتابت؟ و کدوم ادیشن؟
پیدا شد؟آها آخه فصلی که من دیدم یکم خیلی زیاد نوشته بود فکر کرده بودم جواب اون نیست خیلی خیلی ممنونم ازتون 💕💕💕💕💕ترجمه آفتاب هنر و ویرایش دوازده هست
پیدا شد؟
اگه پیدا نشد باید کمپبل زبان اصلی رو دانلود کنی و از اونجا ببینی.
آلبرتس حجیمه و امیری بیش از حد چیزای بی ربط گفته.اول به کمپبل۲ و ۳ مسلط شو و با امیری و حل سوال ادامه بده فقط تلاش کن خیلی به جزئیات توجه نکنی.یکم که با مدل سوالای سلولی آشنا شی خودت راه درستو پیدا میکنی.۳۵ ساعت برای دهم خیلی خوبه.و تلاش کن از الان با مدل سوالا بیشتر آشنا شی تا اینکه فقط بخونیسلام؛
یه سوال
برای مبحث سلولی مولکولی کتاب آلبرتس بهتره یا امیری؟ نیازه هر دوش خونده بشه یا یکیش کافیه:-؟
و اینکه ۳۵ ساعت مطالعه در هفته، برا دهم اوکیه آیا:"؟
مرسیی ازت=)آلبرتس حجیمه و امیری بیش از حد چیزای بی ربط گفته.اول به کمپبل۲ و ۳ مسلط شو و با امیری و حل سوال ادامه بده فقط تلاش کن خیلی به جزئیات توجه نکنی.یکم که با مدل سوالای سلولی آشنا شی خودت راه درستو پیدا میکنی.۳۵ ساعت برای دهم خیلی خوبه.و تلاش کن از الان با مدل سوالا بیشتر آشنا شی تا اینکه فقط بخونی
سمپاد!؟ی سوال ک شاید چندان ب اینجا مربوط نباشه...
کسی اطلاع داره کدوم مرکز تهران(دخترونه) بهتره..
برای المپیاد؟
سمپادسمپاد!؟
غیرانتفاعی؟
سمپاد
میخواد انتقالی بگیره بره یکی از مرکز های تهران
فقط سوالش اینه کدوم مرکز فرز تهران برای یک المپیادی زیست خوبه؟
کادر فرزانگان یک و دو توی زیست اگر اشتباه نکنم یکیهسمپاد!؟
غیرانتفاعی؟