• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

نیاز نیست همهی اسمای عجیب قریب رو حفظ کنید!
اونایی هم که مهم اند انقدر تکرار میشن توی فصلا که یادتون میمونه!
یه چیز دیگه هم اینه که درسته تکرار کردن و چند بار خوندن مهمه،ولی با فاصله خونده بشه بهتره به نظرم!دوسه بار پشت سر هم خوندن یه فصل شاید نصف زمانی که یه هفته 10روز فاصله بین خوندن ها باشه تاثیر داره.

به نقل از MaHDiPLuS :
سلام. یه سوال داشتم. با توجه به حجم بسیار زیاد مطالب زیست شناسی برای المپیاد، و با توجه به حفظی بودنشون، خیلی زود از یاد آدم میرن. واسه این که از یاد نرن چه پیشنهادی دارین؟؟ من دارم کتب درسی دبیرستان رو میخونم الان، یه فصل رو سه بار چن تا فصل رو دو بار خوندم از ترس اینکه یادم نره. واقعا هم بعضی هاشون یادم نیست! مخصوصا اون اسم های عجیب غریب دراز که دیگه هیچی!! میترسم بعدا مشکل بشه برام.
باید یه نگاه کلی به زیست شناسی داشته باشی نه که فقط حفظ کنی.و این مشکلم با تکرار درست میشه .بر اون اسمای عجیبم روشای عجیب استفاده کن!!!(مثلا بر مطلب ساده ای مثل اجزای قشا دار سلول از _کدومه شپل _استفاده کن که حرفای اول=کلروپلاست و... هر کاری میتونی بکن تا کنار بیای باهاش :-[ )

بین 15تا 25-28 درصدفکرکنم!

میشه کف هرسال رو بزارین؟
واسه مر1
مرسی

کف رو که اعلام نمیکنه باشگاه،بچه ها خودشون حدودی میگن، کلایعنی چیز قابل اطمینانی نیست!
ولی پارسال فکر کنم 17-18 بوده،سال قبلش ولی بالاتر بود، حدود25-30 اینا..
بازم میگم اینام مطمئن نیستم! چیزیه که شنیدم!! قبلشم نمیدونم ولی کمترین دوره 13 بود ک 13-14 درصد بوده. :-??

سلام من تازه عضو شدم لطفا یکی هم منو پشتیبانی کنه خیلی کمک می خوام .
باتشکر

سلام. میخواستم بدونم منی که اول دبیرستانم از کی باید با یه معلم کارمو شروع کنم؟؟ یعنی کی برم کلاس؟؟ میخواستم بدونم هر چه زودتر بهتر یا هنوز لازم نیست؟؟ کلا معلم چقدر تاثیر داره؟؟ چن نفری بریم کلاس المپیاد بهتره؟؟ شما خودتون کلاس رفتین یا میرین؟؟ تاثیرش چقدره؟؟
________

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. گفتم که من اول دبیرستان هستم و تا 1 ماه دیگه مرحله اول المپیاد زیست هست. من زیست شناسی 3 ساله وزارتی رو تموم کردم. حالا تو این یه ماه چه کتابی رو بخونم که بتونم ماه بعد قبول بشم تو المپیاد؟؟ (البته میدونم آزمایشیه، ولی خوب دیگه!) بعضی ها میگن ژنتیک ساسان امینی رو بخون بهتره زیست شناسی گیاهی الهه علوی از انتشارات فاطمی رو هم میگن بخون. به نظر شما تو این 1 ماه چیکار کنم؟؟

من هر چیزیو که خودم میخونم سریع یادم میره حتی اگه چند بار بخونم ولی چیزیو که معلممون درس میده و تقریبا همه ی خاطرات هیچوقت یادم نمیره چه کار کنم؟

به نقل از MaHDiPLuS :
سلام. میخواستم بدونم منی که اول دبیرستانم از کی باید با یه معلم کارمو شروع کنم؟؟ یعنی کی برم کلاس؟؟ میخواستم بدونم هر چه زودتر بهتر یا هنوز لازم نیست؟؟ کلا معلم چقدر تاثیر داره؟؟ چن نفری بریم کلاس المپیاد بهتره؟؟ شما خودتون کلاس رفتین یا میرین؟؟ تاثیرش چقدره؟؟
________

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. گفتم که من اول دبیرستان هستم و تا 1 ماه دیگه مرحله اول المپیاد زیست هست. من زیست شناسی 3 ساله وزارتی رو تموم کردم. حالا تو این یه ماه چه کتابی رو بخونم که بتونم ماه بعد قبول بشم تو المپیاد؟؟ (البته میدونم آزمایشیه، ولی خوب دیگه!) بعضی ها میگن ژنتیک ساسان امینی رو بخون بهتره زیست شناسی گیاهی الهه علوی از انتشارات فاطمی رو هم میگن بخون. به نظر شما تو این 1 ماه چیکار کنم؟؟

بابا این همه راهنمایی نکنین آدم نمیرسه همشو بخونه! :-w

خب همین کارایی رو که گفتید خوبه،کتاب امینی و الهه علوی مفیدن! این 21روز هم مدت زیادی ِ.
درباره کلاس هم من ایده ای ندارم، کلاسای مدرسه رو میرم! کلاس رفع اشکال به شرطی که ادم اشکال داشته باشه مفید به نظرم :-"

Back
بالا