نه اگه دو تا مدال هم بگیری بازم همون25 درصده ......بله میشه دوبار مدال داشته باشی...مثلا 6 تا از طلاهای امسال فک کنم دومایی بودن که پارسال مدال داشتن.اگه اشتباه میکنم بگید لطفابه نقل از mcbh77 :یه سوال اساسی.
اگر من دوم شرکت کنم و مدال بگیرم. سوم هم شرکت میشه مدال بگیرم باز؟؟؟
اگر مثلا دوتا نقره بگیرم میشه ۲۵+۲۵=۵۰ درصد؟؟؟
سوال بزرگیه برام!
به نقل از [Rs] :خب الان واس تابستون امسال فک کنم باید گایتون و لنینجر و اینارو گذاش کنار و کمپلو خورد نه؟ براساس سوالای م2 امسال.
کاملا تایید میشهبه نقل از [Rs] :خب الان واس تابستون امسال فک کنم باید گایتون و لنینجر و اینارو گذاش کنار و کمپلو خورد نه؟ براساس سوالای م2 امسال.
نتيجه ٢-٣ سال تا ١٠ روز ديگه تا حدودي مشخص ميشه #به نقل از This is me :به نظرم تابستون عمومی بخونین و یه کم اختصاصی،مهر تا عید اختصاصی،بعد عید عمومی.
بعیده باشگاه روشش رو عوض کنه،داره تلاش میکنه مشابه جهانی باشه مرحله دو دیگه،پس سوالای عمومی به هرحال میتونن تعیین کننده باشن!
*باورم نمیشه،زود گذشت،آخراشه،به پایانش نزدیکه.. :-گیج
نه بعضي مباحثشو بايد بخوني،مباحث پايه اي راجع به اتم مولكول ، مباحث مربوط به اسيد و باز از كتاب پيش،مباحث مربوط به تغييرات انرژي واكنش ها از كتاب سوم،شيمي الي و ...به نقل از شـبـنـم :برای المپیاد زیست ، باید شیمی 2و3وپیش رو هم خونده باشی؟! B-)
چنتا کارو استادامون به ما گفتن:1-ی کاغذ بذار کنارت چیزایی ک فک میکنی یادت میره رو بنویس(البته خلاصه نویسی کلیم خوبه!)به نقل از seyyah kiz :بعد اگه یه هو باشگاه زد سرش سوال تخصصی بده به ماها چی ؟
آدم هرچه قدر هم بجوئه که بعد یک ماه یه سری چیز های ریز یادش میره خب ! چی کار کنیم یادمون نره ؟