پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
به نقل از senator77 :
الان بحث سر اینه که راهنمایی بخونیم یا نه درسته؟
من میگم شما توی دبیرستان هر چی بخونی و هرچی بشی اگه راهنمایی میخوندی بهتر میشدی
بد میگم؟
ب هیچ وجه اینطوری نیست...بذار یه س<ال بپرسم:شما فرض کن دوم راهنمایی این...میای جلد اول!کمپبلو میخونین...تو فصل 4 با واژه ای بنام الکترون آزاد مواجه میشین...ایده ای دارین راجبش؟؟؟
یا تو فصل سوم همون کمپبل با واژه ای بنام لوگاریتم آشنامیشین ک فکر کنم تنها اطلاعاتی ک ازش خواهید داشت اینه: یه دکمه تو ماشین حساب
هر چیزی سنی داره...احمقانس اگه بگیم یکی از ابتدایی شروع کنه کنکوری خوندن موفق میشه...چون اصلا هیچی راجبش هیچ کدوم از مباحث نمیدونه...
اگه اینطوری بود ک میگفتن خب هرکی خوندن نوشتن بلده بره دانشگاه...ی سری مقدمات هست ک باید تو اهنمایی و حتی دبیرستان یاد بگیره شخص...اگه از راهنمایی شروع کنه کسی این 3 تا اتفاق شک نکنین براش پیش میاد
1.خیلی خیلی کند پیش میره
2تقریبا هیچی ازش نمیقهمه چون هیچی از مفاهیم پایه ایش نمیدونه.
3.خسته میشه بدون اینکه ثمری داشته باشه
ببینین من خودم الان تقریبا2سالو نیمه ک دارم المپیاد میخونم...از تابستون اول ب دوم شروع کردم...بریدم دیگه حقیقتن...دیگه حسوحال دوره رو هم ندارم اگه البته بتونم برم ایشالا...اوایلش ک داشتم میخوندم چیزاییو فکر میکردم مهمن ک الان اصن اونارو نگاهم نمیکنم...چرا الان؟؟3-4ماه بعدش زمانی ک اومدم دوم ی خورده شیمی خوندیم اونا برام مسخره شد...فرض کنین این 3-4 ماه من برای کسی ک دوم راهنمایی شروع کرده باشه میشه 3-4سال...هر چقدر هم اصولی بخواد بخونه چون مباحث سنگینن واقعا نمیتونه...
بنظرم اگه کسی میخواد خیلی زود شروع کنه همون اول راهنماییه...تازه بجای زیست بهتره اول یه مقداری شیمیوریاضی بخونه تا بهترو سریعتر زیستو بفهمه...
میگید هرچی بیشتر تمرین حل کنیمو بخونیم احتمال قبولیمونم بیشتره...بله منم 100 درصد موافقم...اما باید حداقل اندازه سرسوزن اطلاعات راجب یه موضوعی داشت تا مسئلشو حل کردوفهمید...وقتی شخص میخونه ولی اصلن نمیدونه فرق الکترونوالکترون آزادو واقعا تو این سن المپیاد ب چ دردش میخوره و اون خوندنه ب چ دردش؟؟؟
به نقل از mcbh77 :
من یه سوال دارم از بزرگان زیست.
اینکه بیوشیمی رو باید چطور خوند؟
باید ساختار هارو هم کامل دونست و حفظ کرد؟؟؟من ساختار رو در لحظه یاد میگیرم اما خوب، دو دیقه بعد یادم نیست دقیقا چی بود.
مثلا ساختار های امینو اسید ها، گلوکز، گلیسرول و انواع گروه ها مثل کربوکسیل و مثیل و ...؟؟؟
من رفتم لنینجر و شروع کردم. موندم رو هوا!
من خودم چند وقتیو میذارم پای پروتئینا...از ساختارشون شروع میکنم تا متابولیسموبیوسنتزش ک مهمم نیس زیاد...کلن همه چیشو میفهمم...منم ساختارارو یادم میرفت امازمانی ک مثلا15 روز دارم پروتئین میخونم انقدر برام تو مباحث مختلفش تکرارشد ک خیلیاش یادم موند
اگرم خیلی دیگه زیادی یادتون میره روی ی برگ کاغذ بکشیدشون فرداش از روش 2-3تا بکشید...پس فرداشم 2-3 تا دیگه...بد بدون الگوش بکشید...دوم دبیرستان برای منم سخت بود اینکارو میکردم