- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : سوالات ریاضی
آره ولی راه حل؟
آره ولی راه حل؟
به نقل از PETERSON :پس A'XCYچهار ضلعی محیطیه و الباقی داستان!فدا
زاویه ی XA'Y=110 پس XCY چون زاویه مقابلشه و این چهار ضلعی محیطیه مکملشه و برابر 70 است . . .به نقل از Agent Smith :از این که زحمت کشیدید پاسخ دادید کمال تشکر رو دارم ولی کاش میشد نسخه full version پاسختون رو میذاشتید و با این trial مارو همچنان سردرگم باقی نمیذاشتید!!!
سلام به همگی.
من در تعریف ضرب و توان دچار شبهه شدم.دوستان لطفا رفع ابهام کنند.
مسلما تعریف ضرب در ریاضی،a بار جمع کردن b با خودش نیست.چون a لزوما طبیعی نیست.
همین طور برای توان.تعریف ما باید در موردهم نظر بده.
مرسی از همگی
به نقل از مَِهدی.ش :خب جواب اولی که دادم اشتباه بود.
این دومی مطمئنم درسته
شکل(1)
تو شکل بالا که میبینید،خونه هایی که آبی شدن ستون هایی هستن که اول ساخته شدن.تو ساخت هر کدوم 84چوب کبریت به کار رفته،
بعد قرمز ها ساخته شدن که تو ساخت هر کدوم از ستون های قرمز 110 چوب کبریت(چرا؟)به کار رفته.
بعد نوبت به ستون های فیروزه ای رنگ میرسه که تو ساخت هر کدوم از این ستون ها.64 چوب کبریت(چرا؟) به کار رفته
اون یه ستونی که یتیم مونده ( ) هم تو ساختش 74چوب کبریت(چرا؟) به کار میره
بنابراین تعداد کل چوب کبریت ها برابر میشه با تعداد چوب کبریت هایی که تو ساخت ستون های آبی،قرمز، فیروزه و اون یه دونه یتیم به کار رفته که به ترتیب میشه==>25*84+20*4*11+64*8+74=2100+880+512+74=3566
شکل(2)
اون ستون هایی که تو این شکل میبینید همون ستون های شکل قبلی هستند که به رنگ سیاه نشون داده شدن تو این شکل...
ستونهایی که با رنگ فیروزه ای نمایش داده شدن،تو ساختشون هیچ چوب کبریتی(چرا؟) به.کار نرفته،
در ساخت ستون های آبی رنگ (یه ستون فقط)،11 چوب کبریت (چرا؟) به کار رفته.
برای ساخت ستون های قرمز هم(یه ستون فقط)،74 چوب کبریت(چرا؟)به کار رفته که مجموعا میشن==>16*11+2*74=176+148=324 چوب کبریت به کار رفته.
در کل میشود 324تا در ستون های سفید +3566تا در ستون های سیاه که مجموعشان میشود3890