- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
من اثباتشو بلدم.سلام
چرا aبه توان 0 میشه 1
(a^0=a^(p-p
و خوب aبه توان p منهایp برابر با aبه توان p تقسیم بر a به توان p عه.
(a^p)/(a^P) = یک
من اثباتشو بلدم.سلام
چرا aبه توان 0 میشه 1

دوست عزیز اینی که شما گفتی اثبات نیستشمن اثباتشو بلدم.
(a^0=a^(p-p
و خوب aبه توان p منهایp برابر با aبه توان p تقسیم بر a به توان p عه.
(a^p)/(a^P) = یک
اصلا ما نمی تونیم یه مجموعه رو یه "عضو" تلقی کنیم.
با تعاریف نوین نظریه مجموعه ها نمی دونم.سلام
به نظر شما آیا مجموعه ای وجود داره که عضو خودش باشه؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هر مجموعه ای "زیرمجموعه" خودش هست.ولی اصلا ما مجاز به این کار نیستیم که بگیم مجموعه "عضو" یه چیزی هست.با تعاریف نوین نظریه مجموعه ها نمی دونم.
ولی با تعاریف قدیمی مجموعه ای وجود داشت که مجموعه همه مجموعه هایی بود که عضو خودشون نیستن.(پارادکس راسل)

هر مجموعه ای زیر مجموعه خودش هست ولی در خودش نیست.هر مجموعه ای "زیرمجموعه" خودش هست.ولی اصلا ما مجاز به این کار نیستیم که بگیم مجموعه "عضو" یه چیزی هست.

از روش متمم بحسابچند زیر مجموعه از a={a,b,c,d,e,f} داریم که حداقل در دو عضو مشترک باشند.من میارم 24.ولی جوابش 22 هستش.ممنون میشم اگه یکی توضیح بده.
یعنی در این حد تنبلی؟از روش متمم بحساب
کل زیرمجموعه هارو بحساب بعدش زیرمجموعه هایی که اصلا عضو مشترکی ندارند بحساب
بعدش از هم کم کن
حساب کن جوابو بده خب 
).تو کرسی اول میشه 4 عضو نوشت.تو دومی 3 تا.تو سومی 2 تا.تو چهارمی هم 1 تا.اینارو ضرب کنیم میشه 24 تا.(ضرب به خاطر همون قضیه احتمال و حالت ها)
والا هنوز معلممون بهمون درس ندادهیعنی در این حد تنبلی؟حساب کن جوابو بده خب
راه حل من اینه.اگه مشکلی داره بگید.
زیر مجموعه های مورد نظر حداکثر 6 عضو و حداقل 2 عضو دارن.فرض می کنیم عضو a و b مشترکن.میمونه 4 کرسی().تو کرسی اول میشه 4 عضو نوشت.تو دومی 3 تا.تو سومی 2 تا.تو چهارمی هم 1 تا.اینارو ضرب کنیم میشه 24 تا.(ضرب به خاطر همون قضیه احتمال و حالت ها)

فکر نمی کنی این پرسش فیزیکیه؟یه سوال.چرا حجم منفی نداریم؟ اصلا چرا طول منفی نداریم؟

یعنی در این حد تنبلی؟حساب کن جوابو بده خب
راه حل من اینه.اگه مشکلی داره بگید.
زیر مجموعه های مورد نظر حداکثر 6 عضو و حداقل 2 عضو دارن.فرض می کنیم عضو a و b مشترکن.میمونه 4 کرسی().تو کرسی اول میشه 4 عضو نوشت.تو دومی 3 تا.تو سومی 2 تا.تو چهارمی هم 1 تا.اینارو ضرب کنیم میشه 24 تا.(ضرب به خاطر همون قضیه احتمال و حالت ها)
خب دیگه فهمیدم که راه حل چرتیهسرتا پا مشکله که |: تو اصلا داری چیزی که سوال میخوادو نمیشماری! حداقلش اینه که کجاش هم داری مجموعه 2 عضوی برمیداری هم 3 عضوی و ... ؟

این اثبات داره که 0 فاکتوریل مساوی 1 میشه؟

فک کنم a,b,c اعداد مثبتن، چون اگه بتونن مقادیر منفی بگیرن، مثال نقض a=2 b=0 c=-1 نامساوی رو نقض میکنه.

اره a,b,c مثبت هستن یادم رفت بگم.فک کنم a,b,c اعداد مثبتن، چون اگه بتونن مقادیر منفی بگیرن، مثال نقض a=2 b=0 c=-1 نامساوی رو نقض میکنه.
(ته راه حل حسابی هندسی زدم، نیاز داشت مثبت باشن مقادیر.)
خب صرفا سمت چپ نامساوی رو تا جایی که میتونیم باز میکنیم.
حالا تو نامساوی جایگذاری میکنیم (a+b+c=1 اونو تو سمت چپ ضرب کردم.)![]()
![]()
نامساوی آخر هم با حسابی هندسی زیر حل میشه: (جمله های مشابه دیگه رو هم بنویسید و جمع کنید تا به حکم آخرمون برسیم.)![]()
![]()
؟؟