هری پاتر

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : هری پاتر

اقا من به تازگی اینجا رو دریابیدم!اومدم بگم کتابای هری پاتر خیییییلییییی توپه!همه چیز کتاب بی نقصه!از فضاسازی و توصیف هاگوارتز(که هرکس حتی بدون دیدن فیلم هم میتونه همون محیط رو کم و بیش تو ذهنش تجسم کنه) تا شخصیت پردازی بی نظیر و ریتم هیجانی داستان!واقعا عالی بود!من تا تابستون به داداشم میخندیدم میگفتم تو خجالت نمیکشی؟دانشجو و این کتابا؟بعد که خودم خوندمشون،به این جمله ایمان اوردم که درمورد یه کتاب نباید از جلدش قضاوت کرد...اقا خلاصه کتاب خیلی باحالیه! :D

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

به نقل از King Dain II :
چه ربطی داره مگه تو این کتاب چی هست؟!
تو این کتاب خیلی چیزا هست، خیلی نماد ها که خیلی حرف داره.

miss.M

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از مـَهديهـ... :
اين منم بعد از خوندن نوشته: :|
چند دقيقه بعد...: :))
مي بخشيد كار بدي بود كه به قول معلم دينيمون:"در حاليكه شايستگي اظهار نظر ندارم(!)" به اين مقاله ي طولاني كه حتما" كلي وقتم واسش صرف شده،بخندم،ولي اين دقيقا" اتفاقي بود كه افتاد!
ولي من الآن به مرحله ي قفل فكري رسيدم با يه سؤال سردرش كه ميگه:
يه فرض اثبات نشده داريم:همه ي مسائل تاريخي اين نوشته درست؛
حالا اين كتاب بيش تر واسه زنده نگه داشتن اين وقايع تاريخي(به قول خود محقق) تاثير گذار بوده يا اين مقاله؟
نه واقعا"،خودمونيم،شما ها با خوندن كتاب متوجه اين ارتباط تاريخي شدين؟يا اصلا" چند نفر متوجه اين ارتباط تاريخي شدن تو كل دنيا؟به نظر نمياد كه براي زنده نگه داشتن و مطرح كردن آمريكا به عنوان منجي(نقل از نوشته)،اين مقاله بيش تر از خود كتاب مؤثر بود؟
ولي از واقعيت و غير واقعيت كه بگذريم اين يه چيز واضحه كه خيلي ها ساديسم دارند و عشق گشتن به دنبال يه دشمنند!
نقل قول از نوشته:
آن گاه، بدون اينكه به صراحت بگويند كه ولدمورت، همانند هيتلر است ؛ ناخودآگاه با يهوديان همدردي مي كنند، و از اينكه فردي به دنبال تصفيه نژادي بوده تنفر پيدا مي كنند.

سه ساعت اومده اين كه چطوري كتاب مي تونه روت تاثير داشته باشه رو نوشته بعد آخرش اين نتيجه رو گرفته...
راستشو بخواي منم تهش به اين نتيجه بايد برسم كه از كسي كه به دنبال تصفيه ي نژادي بوده نبايد متنفر باشنم... :D
نقل قول:
چرا خانم رولينگ و تهيه كنندگان فيلم هاي هري پاتر و يا به طور كل مسئولين پروژه هري پاتر، اين عينك را انتخاب كرده اند؟ چرا خواسته شده هري پاتر (دانيل رادكليف = الگو و سنبل نوجوانان و جوانان) را يك يهودي جلوه دهند؟ يا اصلا چرا يهود را مطرح كرده اند؟
دست گل محقق درد نكنه... :D
چونكه ممكنه خيلي ها نوشته رو نخونده باشند اين يه تيكه رو مي زنم،با عرض پوزش به علت طولاني بودن پست...
مثلا چرا:
هري پاتر يك نشان صاعقه بر پيشاني اش دارد و چنان كه گفته شده، اثري است كه در اولين برخوردش با ولدمورت از او بجا مانده. من قبلا گفتم كه شكل صاعقه ي رو پيشاني هري پاتر، شبيه اس شكسته است (البته اين نقش صاعقه دقيقا شبيه اس نيست، چرا كه برعكس است، ولي در برخورد اول اين را در ذهن تداعي مي كند كه شبيه اس است)، و دو اس شكسته نماد سازمان اس اس (ss) آلمان نازي است (يعني ولدمورت كه نازي صفت است در برخورد با هري پاتر بخشي از قواي خود را به او منتقل كرده)، ولي نكته اي ديگر را نگفتم كه اينك مي گويم، نشان رعد و برق (صاعقه) نشان مخصوص زئوس خداي آسمانِ (و خداي خدايان) يونان قديم است.

صاعقه نماد قدرت و خدايي است. صاعقه سلاح زئوس بوده. و حالا سوال اين است چرا نشان صاعقه، با اين وصفي كه از آن گفتم، انتخاب شده؟!
آيا خواستْ، اين نبوده كه به هري پاتر جلويي خدايي داده شود؟! همان طور كه گفتم او نماد آمريكا است و آمريكا دريچه هدايت و خوشبختي را از طريق خود مي داند، و اين نشان صاعقه هم تصديقي بر اين است كه آمريكا به راستي صورت و سيرتي خدايي دارد !!

چرا در كتاب 5 ، زماني كه دامبلدور و ولدمورت در حال جنگ هستند، به نوعي از اركان چهارگانه سازنده هستي (آتش، آب، باد، خاك) استفاده مي كنند؟! دامبلدور مجسمه ها (از خاك ساخته شده اند) را زنده مي كند و به سوي ولدمورت مي فرستد، جنگ به وسيله آب و آتش ادامه مي يابد . و اين ماجرا در فيلم به زيبايي، اما با تغيير به نمايش كشيده شده ؛ در آواخر فيلم 5 مي بينيم كه اين عناصر چهارگانه توسط اين دو نفر عليه ديگري به كار مي رود !

چرا بحث تضاد دو رنگ سرخ و سبز در اين مجموعه داستان به وضوح نمايان است؟! (رنگ نور جادوي خلع سلاح سرخ، رنگ گروه گريفندورهم سرخ است و رنگ جادوي مرگ سبز است ! سبزي كه رنگ گروه اسليترين هم هست) در حالي كه مي دانيم اين دو رنگ در فرهنگ هاي مختلف با اينكه معنا هاي مختلفي دارند، اما در هر حال هميشه در مقابل هم بوده اند. (دليل آن در اين مقاله مجال نيست. بهتر است براي اطلاع بيشتر به كتاب هاي فرهنگ اساطير و علائم مراجعه كنيد.)

چرا نمود و جولان هميشگي برخي از اعداد را در طول داستان شاهد هستيم؟ منظور اين است كه دائما از اعداد خاصي در داستان استفاده شده است. به عنوان مثال: چرا مجموعه داستان هاي هري پاتر در 7 جلد نوشته شده؟ و چرا دوستان وفادار و همراه هري پاتر 7 نفر اند؟ چرا كه مي دانيم هفت عددي مقدس در فرهنگ سامي است. و از اين نمونه ها در طول داستان هم، زياد به چشم مي خورد. ميتوانيد ببينيد...

چرا ورد ها و جادو هايي كه خانم رولينگ در داستانش به كار برده، يا ريشه در زبان لاتيني دارند و يا زبان عبري (زبان يهوديان) ! به عنوان مثال: جادوي مرگ كه آواداكداورا نام دارد، ريشه اش از يك طلسم رايج در قرون وسطا است كه Abracadabra نام داشت، و همين طلسم آبرا كدابرا (Abracadabra) هم از عبارت عبري مقابل گرفته شده است = abreg ad habra به معناي صاعقه ات را تا زمانِ مرگ بفرست !

و ما مشاهده مي كنيم: زماني كه ولدمورت مي خواست با اين طلسم، هري پاتر را بكشد، به دليل طلسم محافظ مادرش، فقط يك علامت صاعقه بر روي پيشاني هري پاتر بر جاي گذاشت !!

خوانندگان، استفاده از اين رموز و ورد ها و الفاظي با پشتوانه ي قديمي و كهن، چه رازي را از ما پنهان كرده؟!!

خوانندگان عزيز به من بگوييد كه چرا در داستان هري پاتر آمده است كه: مدرسه هاگوارتز صد و چهل و دو پلكان دارد، پلكان هايي كه روز هاي جمعه به جاي متفاوتي منتهي مي شوند !

چرا روز جمعه، روزي منحرف كننده تداعي شده؟
چرا پله ها بايد در همه ي روزها راهي براي رسيدن به مسير درست باشند ولي در روز هاي جمعه تغيير كنند و افراد را به جاي ديگري هدايت كنند؟ چرا خواسته شده روز جمعه را در ذهن ها بد جلوه دهد ؟!

اين همان پروژه هري پاتر است.
خوانندگان عزيز و فكور، اينك شما پاسخ دهيد.

-به همون دليلي كه همه ي اين نشانه هاي باستاني و افسانه اي وجود داره..

حرف آخر:اگه شما دوستان عزيز كه به هر چيزي كه ملت خوششون مياد،برچسب فراماسوني و يهودي بودن مي زنيد توانايي نوشتن يه كتاب جذاب به اين وسعت كه مناسب روح ماجراجوي جووناست رو داريد كه به قول آقاي محقق"لايه ي بي خدايي"و"لايه ي ماورايي" نداشته باشه،منم ميام واستون سوت مي زنم!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

تو اینجا نوشته شده:

------------------------------------------------------
آمريكا در جنگ جهانی اول به نفع متفقين وارد جنگ شد كه در نتيجه حدود يك سال بعد آلمان شكست خورد و اثري از شكوه آلمان باقي نماند .
تا جاییکه من میدونم و تو کتاب تاریخ سال سوم راهنمایی نوشته شده اصلا آمریکا تو جنگ جهانی اول نقشی نداشته.
ياران ولدمورت به دستور او به هاگوارتز حمله مي كنند و جنگ سختي در مي گيرد و اين جنگ در حالي است كه ولدمورت در گوشه اي در حال تماشا مي باشد و به صحنه ي جنگ وارد نشده (عدم تمركز قدرت در جبهه نبرد ديده مي شود)

ولدمورت هری پاترو میخواسته که داخل قلعه نشده و همونوطور که می دونید مرگ خواران در جنگ هاگوارتز در اوایل پیروز شدند پس این چه ربطی به عدم تمركز قدرت در جبهه نبرد داره که هیتلر اونو انجام داده؟!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------
چرا خانم رولينگ و تهيه كنندگان فيلم هاي هري پاتر و يا به طور كل مسئولين پروژه هري پاتر، اين عينك را انتخاب كرده اند؟ چرا خواسته شده هري پاتر (دانيل رادكليف = الگو و سنبل نوجوانان و جوانان) را يك يهودي جلوه دهند؟ يا اصلا چرا يهود را مطرح كرده اند؟

پروژه فیلم هری پاتر با کتابش دو مقوله جدا از هم هستند و خانم رولینگ در مورد بازیگران فقط گفته که بریتانیایی باشند.
هري پاتر يك نشان صاعقه بر پيشاني اش دارد و چنان كه گفته شده، اثري است كه در اولين برخوردش با ولدمورت از او بجا مانده. من قبلا گفتم كه شكل صاعقه ي رو پيشاني هري پاتر، شبيه اس شكسته است (البته اين نقش صاعقه دقيقا شبيه اس نيست، چرا كه برعكس است، ولي در برخورد اول اين را در ذهن تداعي مي كند كه شبيه اس است)، و دو اس شكسته نماد سازمان اس اس (ss) آلمان نازي است (يعني ولدمورت كه نازي صفت است در برخورد با هري پاتر بخشي از قواي خود را به او منتقل كرده)،

کجاش اون شبیه S شکسته س؟بیشتر شبیه N هست و هیچ شباهتی با S شگسته نداره.

nazaninpary

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
به اندازه موهای سرم......
دانشگاه
علوم پیرا پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

منم اول که می خواستم این مقاله رو بخونم تمام عقایدم رو کنار گذاشتم و سعی کردم بی طرف باشم تا عقایدم رو نتیجه گیری هام تاثیر نذار.....:
1.منم موافقم که این مقاله روی من تاثیری بیش از داستان داشت.....
2.من چون با یهود و ... آشنایی ندارم و عقایدشون رو نمی دونم اصلا با اونا احساس همدردی نکردم.....
3.من با لایه های تاریخی هری پاتر اصلا آشنایی ندارم...چون اصولا کفیت درس های تاریخی و .... ام حد اکثر تا 2روز بیشتر نیست و حتی حکومت های ایرانی و به ترتیب نمیشناسم...:(
4.اصلی ترین مشکل من اینه.:خانمی که پول نداره کاغذ بخره اگر باپول غرضی و...در کتاب خانه عضو شده ویا از هر طریقی کتب های زیادی بدست آورده و مطالعه کرده واطلاعات عمومی وسیع استفاده شده در کتاب رو بدست آورده!!!!!! چه طور تونسته بدون تمرین زیاد چنین شاهکاری رو بیافرینه؟؟؟؟؟؟
چرا تو هری پاتر از خدا کمک گرفته نمی شه؟؟؟؟؟من چون این داستان رو یکی دوسال پیش شروع کردم به خوندن و پارسال به اطمام رسوندم زیاد یادم نیست فقط یه تصویر مبهم از یک مجسمه یک چشم در کلیسا کهراهی میشه برای رفتن قاچاقی هری به
-------------در کتاب سوم که شوهر خاله هری به اون اجازه رفتن نداد البته من تو یلم هرچه گشتم پیدا نکردم می دونید که فیل خلاصه ای از داستانه خیلی قسمت های کتاب در فیلم نیست.حالا می گردم و براتون می نویسم که پیدا کردم یانه....در هر صورت من از مجسمه یک چشم فاکتور می گیرم چون ممکنه خطای دید من باشه ولی این رو مطمئن هستم که هری یک مسیحی هست و به خدا اعتقاد داره چرا از خدا هیچوقت کمک نمی گیره؟؟؟؟؟
و در نهایت باید بگم (البته شاید این مشکل تخیلی بودن زیادی منه!!!::)من بعد از خوندن این کتاب شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم با اینکه یک کودک 8ساله نبودم و یک نو جوان شناخته می شدم اما به صورت نا خود آگاه تا چند وقت وقتی با کسی دعوام می شد تو دلم ورد مرگ رو بکار می بردم!!!!:)یا شبها خواب هری پاتر می دیدم ....اینا دست خودم نبود تاثیر این شاهکار روی مغزم بود و فقط گفتم که بدونید ذهن نا خود آگاه رو نباید دسته کم گرفت......
و در آخر نفل قولی از مقاله:
نظر ديگر اين است: بعيد دانسته مي شود كه خانم رولينگ، اينقدر توانايي، در، سر هم كردن اين همه لايه با هم داشته باشد. چنانكه مي دانيم متوسط شاهكار ادبي در سن 54 سال و نيمي مي باشد و نهايتا هر فردي ماكسيمم، سه اثر شاهكار در سه فاز متفاوت دارد. و اينكه ايشان در اين سن و آن هم باعدم نويسنده بودن در گذشته، به يكباره هفت جلد كتاب، با محتوايي سلسله وار را به عنوان خروجي ادبي خود عرضه مي كند و همچنين اينكه ايشان اين همه اطلاعات داشته باشد و بتواند اين اطلاعات را به اين نحو كنار هم بگذارد، ما به اين نتيجه مي رسيم كه حتما، ايشان مشاوران بسيار حرفه اي در كنار خود داشته ، كه در اين كار به وي كمك كرده اند. و يا به عبارت ديگر، اين اثر نوشته شد و سپس، خانم رولينگ به عنوان نويسنده ي آن معرفي شد !!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

لطفا اول کتاب جي کي رولينگ،جاروگري در پس چهره هري پاتر رو بخونيد بعد بر چسب بي تجربگي بهش بزنيد.

miss.M

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

حالا اگر حتي فرض رو بر اين بگذاريم كه جي.كي.رولينگ اولين اثرش بوده،آدماي زيادي بودند كه با يه كتاب جاودانه شدند.همين امروز درباره ي اين جور نويسنده ها يه مقاله خوندم.مثل اميلي برونته(بلندي هاي بادگير)،مارگارت ميچل(بر باد رفته)،بوريس پاسترناك(دكتر ژيواگو)،آنا سول(زيباي سياه)،رالف اليسون(مرد تامرئي)،آرونداتي روي(خداي چيزهاي كوچك).
تازه نبوغ و استعداد باهم فرق دارند.استعداد رو من بايد پرورش بدم و روش كار كنم؛ولي نبوغ دقيقا" يعني فوران مي كنه! :D

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

یه سوال کلی چرا من وشما وقتی یه چیزی خودمون میبینیم بعد باید یکی به ما بگه که شما اشتباه دیدید؟
ما خودمون فیلم هری پاتر را دیدیم ومن همه ی کتاباش را خوندم حتی بعضی هاش را چندبار ولی من مطمئنم که جای زخمش شبیه Nبود نهSحالا یکی میاد میگه که اس را در ذهن تداعی میکنه من باید حرف کی را باور کنم چشمام را یا اون را؟

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

یه دروغ دیگه این سایت هم کشف شد! (;

بر طبق این منبع
هیتلر در سال 1931 هیچ منسبی(املا؟) نگرفته بوده در حالی که در در این سایت نوشته شده قدرت گرقته! :)

Mohparas

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
در حال انتقال به علّامه حلّی
شهر
تهران
پاسخ : طرفداران هری پاتر

من از 8 سالگی، یعنی از اولین سری که فیلمش به بازار اومد فیلم ها رو دنبال کردم و الان هم آرشیوش رو دارم..کتاب هم بخشیش رو خوندم، نمیدونم، خیلی ها میگن که کتاب هیجانش بیشتره ولی فیلم برای من بیشتر بوده..
از شخصیت ها عموی هری، سیریوس رو از همه بیشتر دوست داشتم، نقش مثبت و خوبی داشت.هرماینی یا هرمیون هم نقش پردازیش برام زیبا بود.

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من خیلی دوسش دارم x:
همه ی کتابا و فیلم هاشو (به جز قسمت دوم 7) دیدم...

بنظر من کتابش خیلی بهتر از فیلماشه.

هری و هرمیون و رون رو خیلی دوست دارم و از دراکو و بلاتریکس ( :-&) متنفرم..... از بقیه بدم نمیاد...

فکر میکنم ادامه هری پاتر خیلی جالب نمیشه...

راستی من اول از هری پاتر متنفر بودم ولی به طور اتفاقی خلاصه شو شنیدمو و...

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

منم خيلي خيلي خوشم مياد ازكتاباي هري پاتر x:
از هرميون وهري خوشم مياد ولي نسبت به اسنيپ يه حس بد دارم. :-& :-& :-&
به نظرمن هميشه كتاب بهترازفيلمه.ولي من هم كتابشو ميخونم هم فيلماشو ميبينم. :D :D
به نظرمن اگه بتونن اثري رو خلق كنن كه مثل هري پاتر1محشر باشه خيلي عالي ميشه.ولي سخته...
به هرحال اميدوارم موفق باشن (;

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

من خونَدم ُ فیلماشَم دیدم .
شاید چیزی که خیلی بیشتر از داستان اصلی توجهمو جَلب کرد همون دوستی هاشون بود ، مدرسشون و جادوهایی که تو زندگیشون به کار می گرفتن بین خیلی دوستامم که پرسُ جو کردم همینو می گفتن . کمتر کسی به داستان اصلی خیلی توجه می کرد یا ازش درس می گرفت . چون واقعا درس خاصی نمی شه از متن اصلی که همون نبرد ها باشن گرف.یا بعضی جاهای بی نمکش . مصن هری از ولدُمورت بخاطر زخمی که بهش زده قدرت پیدا کرده و همین مشهورش کرده حالا با قدرتی که همون بهش داده معروف شده و باهاش مبارزه می کنه ، و یا پیروزی های هری پاتر ... آدمو یاد کارتون فوتبالیستا مینداز ِ یه جاهایی !.خصوصن متن خیلی جاها پیچیدگی های خاصی پیدا می کنه که می زنه آدمو .
گرگینه و انسان نَما و سیریوس بلک و داستاناش با هری پاتر _ بخصـ ـوص تو فیلم ها _ خیلی پیچیده قابل فَهم ِ ... باید از قبل کتابو خونده باش ِ طَرَف .
به نقل از محمّد بذرکار :
بستگی به مترجم داره! یه سری یکی از مترجم ها نشسته بود جادو ها رو به فارسی ترجمه کرده بود! من خودم ترجمه های یه شخص خاص رو می خونم! شمام بگردین بهترین به نظرتون رو بگیرین! (البته فرق چندانی نداره!)
ترجمه های ویدا اسلامیــه بهتره .

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

دیروز هم مراسم فرش قرمز فیلم آخر بود .
در این مراسم اتفاقات جالبی افتاده که شما میتونید اونها را در اینجا ببینید :

http://www.youtube.com/watch?v=67TxYJ39RyI

http://www.youtube.com/watch?v=pBEaUZujOlc

عکس گرفتن و ...

صحبت ها را هم میتونید از سایت :
www.dementor.ir ببینید.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

جــــــــــــــــــانِ من ایننیگـــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااا ! :-\ :-\

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از نرگـــ :) ـــس :
جــــــــــــــــــانِ من ایننیگـــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااا ! :-\ :-\
خبر قدیمی :-w :D
ماله دیروز بود و یه اشتباه از طرف سایت IMDB هستش :D
هری پاتر تو ایران {-8
http://www.howtogeek.com/howto/24026/desktop-fun-harry-potter-wallpaper-collection/
اینجا خاطرات جالبی هست .
ساعت 12 امشب هم دمنتور یجالب خواهد بود .

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

الان فقط میگم لاو یو هری پاتر
هری پاتر واسه ی من یه کتاب داستان معمولی نبود هری پاتر واسه ی من یه دنیای دیگه بود یه دنیایی که باش بزرگ شدم یه زندگی جدید بود.
دلم میخواد الن خاطره هاما با اون زنده کنم .
یادمه یه روز حالم خیلی بد بود روی 40-39 درجه تب داشتم و ما هم مهمونی دعوت بودیم . اونجا که رفتم چون حالم خوب نبود از پسر داییم آرش >:D< یه کتاب خواستم بم بده و اونم هری پاتر جلد 1 را داد همون جا شروع کردم به خوندن به نظرم میومد 30 صفحه اولش چرت محض بود ولی خوندم و شب که برگشتیم خونه از بس در گیر کتاب شده بودم شب تا جایی که تونستم بیدار موندم و اونو خوندم و فردا صبحش تموم شد .
برای خرید جلد 2 نیاز به پول داشتم ولی اون موقع پس انداز هیچی نمی کردم واسه همین رفتم یه ذره پس اندازم رو ورداشتم و هری پاتر 2 را خریدم اونم تو 2 روز خوندم .
اما واسه جلد بعد پول نداشتم :D
واسه همین یه بار دیگه جلد 2 را باز هم خوندم که باعث شد یه امتحان تاریخ را 12 بشم.
تولدم نزدیک بود واسه همین شروع کردم رو مخ همه راه رفتن که من کادو تولد کتاب میخوام اونم هری پاتر اونم 1 ماه قبل از تولد این قدر این کار را کردم تا والدین گرام راضی شدن
رفتن واسم هری پاتر خریدن . مغازه هه همه ی جلدا را داشت به جز جلد اول محفل ققنوس که گفت بعدا میاره .
شروع کردم جلد 3 را خوندن که اونم زود تموم شد .
جلد 4 ام خورد به امتحانا در خلال اون خونده شد .
رسیدیم به جلد 5
همون طور که گفتم جلد اولشو نداشتم و کتاب فروشی هه هم نیاورده بودش .
زد و ما بازم توی بهمن ما مریض شدیم و یه روز نرفتن مدرسه اون روز از بس خشته بودم گفتم جهنم و ضرر وشروع کردم هری پاتر 5 را از جلد دوم خوندن از بس تجزیه تحلیل کردم که چی چی شده که اونروز بدترین سر درد عمرمو گرفتم :| و درست هم کتاب را نفهمیدم جلد 2 که تموم شد جلد 1 و بعد جلد 3 را خوندم .
یادمه اون قسمتی هست که ویدا اسلامیه بهش اضافه کرده را وقتی خوندم داشت گریم میگرفت .
مخصوصا اون شعره آخرش که میگفت : :-?? ......................... چه باک است از بوسه ی دیوانه ساز :-"
جلد 6 هم با همه ی جذابیتی که داشت خوندم و اونجا که دامبلدور مرد خیلی زیاد تحت تاثیر قرار گرفتم در حدی که میخواستم اسنیپ را با دستان خفه کنم.
تا اینجا گذشت و منتظر چاپ جلد 7 بودم دیگه زندگیم شده بود هری پاتر .
اتاقم 7 تا پوستر هری داشت. نت فقط دمنتور میرفتم و مقاله ها را میخوندم و حدس میزدیم که جان پیچ ها کدومان و بحث های دیگه .
همه ی فیلم های هری پاتر را هم داشتم ( کلا زیاد از فیلما خوشم نیومد ).
هر ماه هم مجله شوکا ( طرفدار قدیمیا میدونن ) میخریدم و ..........
تا اینکه کتاب 7 چاپ شد .
وقتی که جلد اول ترجمه ویدا اسلامیه اومد من مشهد بودم ( و فک میکردم که اونجا هم چون شهر بزرگیه کتاب زود میاد ) هر کتاب فروشی که میرفتم میگفتم هری پاتر جلد 7 دارید میگفت خوردنیه؟؟؟؟! :|
بعد از مشهد با قطار اومدیم تهران و از ترمینال میخواستیم بریم شهرکرد که توی ترمینال جنوب یه شهر کتاب هست با نا امیدی از اون پرسیدم که داره وقتی گفت آره داشتم بال در میووردم.
توی اتوبوس نصفه کتابو خوندم وقتی هدویگ مرد دیوونه شدم و ........
جلد 1 تموم شد و منتظر جلد 2 بودم.
جلد 2 اومد توی بچه های مدرسه اولین نفری بودم که خریدمش 4 شنبه خریدمش و 5 شنبه مهمونی دعوت بودیم نرفتم و توی خونه خالی شروع کردم به خوندن وقتی دابی مرد اشکم در اومد ولی وقتی اسنیپ مرد و خاطراتشو خوندم از ته دل زار ردم و گریه کردم وقتی کتاب تموم شد فقط 20 دقیقه تو خونه قدم میزدم و قکر میکردم . و بعد هر چی تو دلم بود گفتم و به رسمه خاطره یه سری نوشته آخر کتابم نوشتم.
من نمیوتونم به شما توضیح بدم که چه شبای که خواب هری پاتر میدیم و .........
من هیچ کدوم از اینا را نمیتونم توضیح بدم اما به قول امید جباری باید یه جایی ام که شده ازش به طور نمادی خداحافظی کرد.
واسه همین میگم خداحافظ هری پاتر پسری که زنده موند .

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

بچه ها کسی فیلم را ندیده؟
من خودم دیدم به نظرم فوق العاده بود.
اصلا این فیلمه با بقیه فرق داشت .البته یه ذره هم توش دست برده بودن ولی خوب بازم تووپ بود.
وقتی اسنیپ میمره و خاطراتشو به هری میده خیلی دردناک بود.
فیلم خیلی اکشن شده و بیشترش جنگه .
به دلیل اینکه گذاشتن لینک دانلود بر خلاف مقرراته من لینک نمیزارم ولی اگه کسی لینک خواست به من پ.خ بده .

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

به نقل از سیاوش :
هیچ کس فیلم را ندید؟ :-"

هنوزم منتظرما...
:-" :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

مــن دیدم :|
عــالی بود فیلمـش...من اون تیکـه های خـاطره ی اسنیپُ فوق العاده دوس داشتم :|
کلـن از یه جایـی به بعد فیلمش خیلی جذاب شده بود . :D از اون جایی که وارد هاگوارتز شدن... :rolleyes:
و البــته بنظرم صحنه ی ایستگاه کینگزکراسُ مزخرف درآوردن
:(( :((

+زهرا بت میدم

بالا