Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/9/5 #501 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! متن اصلیشو خوندی؟ خیلی کتب خوببیه منم پارسال خوندم واقعا غیر منتظره بود!کلا با پوآرو حال میکنم!
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! متن اصلیشو خوندی؟ خیلی کتب خوببیه منم پارسال خوندم واقعا غیر منتظره بود!کلا با پوآرو حال میکنم!
fred کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر یه جایی همین نزدیکی ها 2010/9/5 #502 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! هیشکی این جا گمشدگان نخونده؟
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2010/9/5 #503 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از Farid : هیشکی این جا گمشدگان نخونده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ملت میرن فیلمشو میبینن!
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از Farid : هیشکی این جا گمشدگان نخونده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ملت میرن فیلمشو میبینن!
bmsn73 کاربر حرفهای ارسالها 471 امتیاز 165 2010/9/5 #504 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از King Dain II : متن اصلیشو خوندی؟ خیلی کتب خوببیه منم پارسال خوندم واقعا غیر منتظره بود!کلا با پوآرو حال میکنم! کلیک کنید تا باز شود... نه، ebook ترجمش رو دارم... همونو خوندم، بازیشم بعدش اومد که در سطح خودش خوب بود! من که آواتار قبلیم پوآرو بود!!!
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از King Dain II : متن اصلیشو خوندی؟ خیلی کتب خوببیه منم پارسال خوندم واقعا غیر منتظره بود!کلا با پوآرو حال میکنم! کلیک کنید تا باز شود... نه، ebook ترجمش رو دارم... همونو خوندم، بازیشم بعدش اومد که در سطح خودش خوب بود! من که آواتار قبلیم پوآرو بود!!!
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/9/5 #505 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! از داد پستای تک خطیو تایید و ... بپرهیزین!!
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/9/5 #506 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! آهان بله. پس چرا انگلیسی زده بودی؟! کتاب کاغذیش خیلی باحاله آدم میخواد بخورش!
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! آهان بله. پس چرا انگلیسی زده بودی؟! کتاب کاغذیش خیلی باحاله آدم میخواد بخورش!
M.J کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد طلایه داران 14 شهر تهران دانشگاه * 2010/9/5 #507 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! قصه های سرزمین اشباح نبرد با شیاطین که نویسندشان دارن شان بود
lili کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه شاهد رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/9/5 #508 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! آرزوهای بزرگ من او پدر عشق وپسر و...(زیادن)
sadlove لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,382 امتیاز 31,824 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شـیراز سال فارغ التحصیلی 93 2010/9/6 #509 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! سارا کورو(اونی که رو جلدش عکس یه دختر مو طلایی کشیده) کلی گریه کردم اخه خیلی غمناک بود
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! سارا کورو(اونی که رو جلدش عکس یه دختر مو طلایی کشیده) کلی گریه کردم اخه خیلی غمناک بود
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/9/6 #510 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! منظورت سارا کوچولویه؟! اگه منظورت اونه کتاب خیلی قشنگی همون که باباش تو هند بود؟! نویسندشم فک کنم فرانسیس بارنت بود.
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! منظورت سارا کوچولویه؟! اگه منظورت اونه کتاب خیلی قشنگی همون که باباش تو هند بود؟! نویسندشم فک کنم فرانسیس بارنت بود.