• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه کتابی بخوانیم؟!

پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟!

اگه یه نفر کتابی خونده که راجع به زندگی یه پزشکه شخصیت اصلیش (یا دنتیست،چه بهتر) و کتاب جذابی هم هست، معرفی کنه. یه زمانی دیدم یه جا،نخریدم،دیگه پیدانکردم:/

درراستای اهداف جدیدتاپیک!

بعنوان راهنمایی.یادمه پزشکه درزمان جنگ جهانی بود مثلا "-:

• لایک
امتیازات: .._..

"یادداشتهای یک پزشک جوان" نوشته ی میخاییل بولگاکوف.
میخاییل بولگاکوف پزشک بوده و توی این کتاب، شرحی از اولین کیسهایی که دیده و زندگیش در اون برهه و مشکلاتش رو نوشته.

به نقل از .Anne Shirley. :
رمانی معرفی کنید که فضای داستانش مثلا توی قرن ۱۵ و ۱۶ انگلستان بگذره ٬ خب حالا دقیقا ۱۵ و ۱۶ هم نشد مشکلی نیس : دی فضای داستانش تو مایه های بلندی های بادگیر یا غرورو تعصب و ... باشه .
همه‌ی کتاب‌های جین آستن توی این فضا هستن، بهترین ترجمه‌هاشون رو نشر نی چاپ کرده. ترجمه‌ی رضا رضایی.

به نقل از کهکشـــــان :
اگه یه نفر کتابی خونده که راجع به زندگی یه پزشکه شخصیت اصلیش (یا دنتیست،چه بهتر) و کتاب جذابی هم هست، معرفی کنه. یه زمانی دیدم یه جا،نخریدم،دیگه پیدانکردم:/

درراستای اهداف جدیدتاپیک!

بعنوان راهنمایی.یادمه پزشکه درزمان جنگ جهانی بود مثلا "-:

سینوحه!

به نقل از Miro :
معمایی :D پلیسی! :D (خواهر کوچولو :-" )

کتاب‌های آگاتا کریستی تحت مجموعه‌ی «کتاب‌های کارآگاه» که وابسته هستن به نشر هرمس چاپ می‌شن؛ عالی‌ان :‌)

به نقل از Miro :
قتل راجر اکروید از آگاتا کریستی ٬ بهترین رمان معمایی و جنایی بوده که خوندم . به شدت پیشنهاد میشه.

• لایک
امتیازات: Quf

به نقل از Miro :
به طورِ خاص، «ده بچه زنگی» آگاتا کریستی رو بسیار بسیار بسیااااار دوست داشتم من اون موقعی که خوندم‌ش.

کتابی می خوآم راجع به حافظ . در واقع ، "حافظ شناسی" . اگه چندتا هم معرفی کنید که چه بهتر : ) راستش من خیلی علاقه مند شدم به شعرهاش ، ولی خب مسلما یه سری مفاهیمش رو درک نمی کنم . دوست دارم با آگاهی بخونم غزلیاتش رو ، نه صرفا واسه سرگرمی . ممنون میشم اگه کتابی در این مورد معرفی کنید : )

Back
بالا