چه کتابی بخوانیم؟!

پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟!

هملت چون به بیانم ارتقاع بخشید
زندگی کوتاه است چون نظرمو راجب به عشق تغیرر داد
دختر کشیش چون آموزنده بودو تجربیاتشو دوست داشتم

من عاشق راز فال ورقم >:D<چون سوالای قشنگی رو تو ذهن آدم درست میکنه :)
به نقل از White Lord August :
زندگی کوتاه است چون نظرمو راجب به عشق تغیرر داد
کاملا موافقم :)

دوستان گرامی!

به طور جدی عرض میکنم که نویسنده های کتاب هایی که معرفی میکنین و دلیلتون رو بنویسین لطفا!

از این به بعد هر پستی واجد این شرایط نباشه پاک میشه! :)

+ اگه کتاب در دسترستون نیست مطمعنم که توی اینترنت نویسنده رو پیدا میکنین!

با تشکر!

چارلز دیکنز آرزو های بزرگ
الکساندر دوما کنت مونت کریستو
ویکتور هوگو بینوایان
امیلی رودا روون
تری دیری تاریخ ترسناک :x

از نظر من بهترین نویسنده (سهراب سپهری) است.
زیرا هم از شعر و شاعری سر در میاره هم از روح لطیف داستان پردازی. :)

بهترین کتابی که تا به حال خوندم ، کتاب هری پاتر و سنگ فیلسوف بود.
فکر کنم که دیگه نیازی نباشه اسم نویسندش رو هم ذکر کنم؟

سلام. :‌دی
به نظرم تاپیکی با این موضوع واقعا نیازه برای این انجمن.
اگر تو زمینه خاصی کتاب می‌خواستید (غیر از موارد درسی) می‌تونید اینجا بیاید بپرسید و بقیه هم جواب بدن ، همچنین اگه کتابی رو مد نظرتون بود که خیلی خوب و مفید هم بود براتون، می‌تونید اینجا بگید.ترجیحا یک خط هم راجع بهش توضیح بدید.
برای این‌که تاپیک هم بهم نریزه نظمش، هر شخص در هر صفحه یک پست بده.

من کتاب مهمان ناخوانده رو پیشنهاد می کنم......واقعا قشنگه....حجمی نداره ونمایشنامه س..........عالیه :لایک :لایک :لایک :لایک :لایک

پایینی:خداییش من که هیچی از صدسال تنهایی نفهمیدم....پیشنهادم برای خوندن این کتاب اینه که نسبت های فامیلیشونو اول یه جا یادداشت کنین........لامصب صد نفر آدم از دوتااسم استفاده میکنن!!!

صد سال تنهایی - گابریل گارسیا مارکز

درباره داستان:
داستان زندگی نسلهای خانواده ی بوئندیا که در آن اتفاقاتی واقعی را که در دنیای واقعی نمی افتند میخوانیم...

توضیحات: یکی از بهترین کتابا در سبک رئالیسم جادوییه

وقتی نیچه گریست - اروین یالوم

درباره داستان:رمانی واقعی پر از ژانر های مختلف از عاشقانه و روانشناسه و فلسفی و ...
به یاری نیچه ی نا امید و افسرده میروند تا او را از خودکشی نجات دهند...

توضیحات:وقتی نیچه گریست یکی از رمان‌های روان‌شناختی معروف دنیاست که یه فیلمم بر اساسش ساخته شده

پندار - ریچارد باخ

درباره داستان:
داستان درباره ی یک خلبان است که با یک منجی به نام شیمودا آشنا یشود و چیزاهیی از او می آومزد

توضیحات:
توضیحاتی ندارم بدم...کتاب خوبیه...یکم شبیه به کتاب جاناتان، مرغ دریاییه

خزه - هربر لوپوریه

درباره داستان:

داستان زمان اشغال فرانسه اتفاق می افتد و مردی که هم ی خانواده و دوستان و ... را از دست داده است به روستایی پناه میبرد و کم کم زندگی اش برای بار دوم شروع میشود

توضیحات: یکی از برترین رمان های دنیاست. امیدوارم خوشتون بیاد. یه نسخه هم ترجمه ی احمد شاملو ازش هست، اونو پیشنهاد میکنم

پس از تاریکی - هاروکی موراکامی

درباره داستان:
داستان از شب تا صبح یک دختر را با زبان و سبکی متفاوت و شبیه به کافکا در کرانه روایت میشه، ...

توضیحات:
پس از تاريكي هم مثل ديگر آثار موراكامي بافتي رمزآلود و ابهام برانگيز دارد. کلا سبک از داستان جذابتره!

اگه یه نفر کتابی خونده که راجع به زندگی یه پزشکه شخصیت اصلیش (یا دنتیست،چه بهتر) و کتاب جذابی هم هست، معرفی کنه. یه زمانی دیدم یه جا،نخریدم،دیگه پیدانکردم:/

درراستای اهداف جدیدتاپیک!

بعنوان راهنمایی.یادمه پزشکه درزمان جنگ جهانی بود مثلا "-:

• لایک
امتیازات: .._..

"یادداشتهای یک پزشک جوان" نوشته ی میخاییل بولگاکوف.
میخاییل بولگاکوف پزشک بوده و توی این کتاب، شرحی از اولین کیسهایی که دیده و زندگیش در اون برهه و مشکلاتش رو نوشته.

به نقل از .Anne Shirley. :
رمانی معرفی کنید که فضای داستانش مثلا توی قرن ۱۵ و ۱۶ انگلستان بگذره ٬ خب حالا دقیقا ۱۵ و ۱۶ هم نشد مشکلی نیس : دی فضای داستانش تو مایه های بلندی های بادگیر یا غرورو تعصب و ... باشه .
همه‌ی کتاب‌های جین آستن توی این فضا هستن، بهترین ترجمه‌هاشون رو نشر نی چاپ کرده. ترجمه‌ی رضا رضایی.

به نقل از کهکشـــــان :
اگه یه نفر کتابی خونده که راجع به زندگی یه پزشکه شخصیت اصلیش (یا دنتیست،چه بهتر) و کتاب جذابی هم هست، معرفی کنه. یه زمانی دیدم یه جا،نخریدم،دیگه پیدانکردم:/

درراستای اهداف جدیدتاپیک!

بعنوان راهنمایی.یادمه پزشکه درزمان جنگ جهانی بود مثلا "-:

سینوحه!

به نقل از Miro :
معمایی :D پلیسی! :D (خواهر کوچولو :-" )

کتاب‌های آگاتا کریستی تحت مجموعه‌ی «کتاب‌های کارآگاه» که وابسته هستن به نشر هرمس چاپ می‌شن؛ عالی‌ان :‌)

به نقل از Miro :
قتل راجر اکروید از آگاتا کریستی ٬ بهترین رمان معمایی و جنایی بوده که خوندم . به شدت پیشنهاد میشه.

• لایک
امتیازات: Quf

به نقل از Miro :
به طورِ خاص، «ده بچه زنگی» آگاتا کریستی رو بسیار بسیار بسیااااار دوست داشتم من اون موقعی که خوندم‌ش.

کتابی می خوآم راجع به حافظ . در واقع ، "حافظ شناسی" . اگه چندتا هم معرفی کنید که چه بهتر : ) راستش من خیلی علاقه مند شدم به شعرهاش ، ولی خب مسلما یه سری مفاهیمش رو درک نمی کنم . دوست دارم با آگاهی بخونم غزلیاتش رو ، نه صرفا واسه سرگرمی . ممنون میشم اگه کتابی در این مورد معرفی کنید : )

Back
بالا