• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارگاه سؤالات علمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کارگاه سوالات

یه سری ربات واس تفکیک زباله ساخته شده. من خودم دیدمشون. اما نمیدونم تولید انبوه داره یانه؟؟

حالاسوال: میدان مغناطیسی بر انحلال پذیری تاثیر داره؟؟

خب این ربات هارو کجا دیدن؟ تفکیکشون بر چه اساسی بوده؟ من به شدت نیاز مندم به همچین چیزی!

توی یک مسابقه رباتیک تو تهران دیدم. تفکیکشون اینطوری بود که فلز یکجا - پلاستیک یکجا - کاغذ یکجا و ...

می دونم اونو!!!!!!!!! منزورمه با چه مکانیسمی جدا می کرد؟؟!!!

چرا وقتی یه چیزی مثل شیر رو میجوشونیم، سر میره؟ ;D
راهی نیس که سر نره؟

به نقل از Hespride :
راهی نیس که سر نره؟
جنبه علمیشو نمیدونم :د اما اگه یه قاشق چوبی بذاری روش سر نمیره ! :د

به نقل از pouya BT :
حالاسوال: میدان مغناطیسی بر انحلال پذیری تاثیر داره؟؟
در مورد گاز ها میدونم که داره :
http://www.lsbu.ac.uk/water/magnetic.html

به نقل از Hespride :
راهی نیس که سر نره؟
علت سر رفتن شیر اینکه :
شما اگه دقت کنین تا رسیدن شیر به نقطه جوش هیچ اتفاقی نمیوفته ولی بعد از اولین حبابی که روی شیر به وجود میاد سر رفتن شیر شروع میشه و هر چه دمای شیر بالاتر میره سرعت تشکیل این حباب ها بیشتر میشه. و این درحالی که سرعت تشکیل شدن حباب ها بیشتر از سرعت ترکیدنشون و به همین خاطر حباب ها روی هم سوار میشن و از ظرف بیرون میریزن
یک از علت هایی که حباب ها دیر میترکن زیاد بودن کشش سطحی شیره که کربوهیدرات ها و چربی ها باعث به وجود اومدن این کشش شدند
برای جلوگیری از این کار هم میتونین: 1) وقتی اولین حباب رو دیدین شعله رو کم کنین
2) حباب های روی شیر (اصطلاحا کف) ها دائما هم بزنین تا بترکن

به نقل از Hespride :
راهی نیس که سر نره؟
اگه بخوای شیر سر نره باید لبه ی ظرفی رو که توی اون شیر رو می جوشونی چرب کنی. این کار باعث میشه چسبندگی سطحی شیر با دیواره ی ظرف البته در قسمت لبه خیلی کم بشه و شیر به سمت قسمت های پایین تر ظرف سر بخوره.

یه سوال چرا هر سال هوا گرم تر از سال قبل میشه عایا بخاطر آلودگی هوا و لایه ازن و ازین حرفاست :-/

به نقل از ilimo :
یه سوال چرا هر سال هوا گرم تر از سال قبل میشه عایا بخاطر آلودگی هوا و لایه ازن و ازین حرفاست :-/
بخشیش قطعا به همون دلیل هست.
تاثیرات نازک و سوراخ شدن لایه ی ازون و تاثیراتی که گازهای گلخانه از افزایش دمای زمین داشتند و دارند بخشی از این تاثیر هست، نسبت به یادم نیست چند سال اخیر دقیقا اما نسبت به چندین سال اخیر دمای کره ی زمین تحت تاثیر همین عوامل 1 درجه افزایش داشته، که اگر دو سه درجه ی دیگه بره بالا اوضاع به حد بحرانی میرسه. برای همین نشیت ها و کنفرانس های جهانیی داره برگزار میشه براش که آشنا هستید و دیدن قطعا.

بخشیش هم از اون جهت نیست و خود زمین همیشه یه چرخه ی طولانی مدت گرما و سرما که هی تکرار میشه داره، این رو تو یک مستند دیده بودم که در مورد عصر یخبندان صحبت میکرد و همچنین تو برنامه ی کندو وقتی در مورد خشک سالی ها صحبت میکرد. یجور چرخه ی طبیعی هم برای این ها وجود داره.

Back
بالا