• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظر‌ کلی‌تون در مورد رمان‌های ایرانی چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون در مورد رمان های ایرانی چیه؟

• عالیه

رای‌ها: 0 0.0%
  • خوبه

رای‌ها: 1 12.5%
  • متوسطه

رای‌ها: 5 62.5%
  • بده

رای‌ها: 2 25.0%

• رای‌دهندگان
    8
پاسخ : نظرکلیتون در مورد رمان های ایرانی چیه؟

رمان های عاشقانه که آشغالن! ولی رمان های خوب هم داریم!!!!!!!

مخصوصا جدیداش چند تا که خوندم همه اش پسره خوشتیپ, پولدار و...بوده دختر خوشکل, همه چی تمام و...
یعنی :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

به نظرم تو کتابای قدیمی تر کتابای قشنگ بیشتره جدیدا همون صدتا یکی ;D

اگه منظورتون از رمان ایرانی اون رمانایی هست ک تو سایت 98ایاس... ی سری شون(اکثرشون!) کاملا غیر واقعی ان و صرفا واس این نوشته شدن ک اگه حوصلت سر رقت و دیگه هیچ کتابی نداشتی بری اونا رو بخونی... هیچ ارزش ادبی و پیام و مفهوم خاصی ام ندارن... البته تو همین سایت ی سری نویسنده های قوی هم هستن... من ب شخصه از رمانای واقعی ای ک مینویسن خیلی خوشم میاد!
ولی اگه کلا بخوایم رمانای دیگه رو هم در نظر بگیریم میتونم بگم نویسنده های خیلی خوبی تو ایران هستن... من خودم رمانا ی معروف و خیلی نخوندم ولی از سیامک گلشیری ی رمان خوندم ب نام تهران کوچه اشباح و ب نظرم اومد ک خوبه... خیلی رمانا ی دیگه هم هست ک الان یادم نمیاد...

من خیلی وقته به سمت رمان های ایرانی نمیرم...خودم هم علت اصلیش رو رمان های نود و هشتیا میدونم،اگه دقت کنید اکثر رمان ها کپی هم ان و فقط اسم شخصیت ها و محل آشنایی رو عوض کردن،آخرین بارم یه رمان خوندم که فکر میکنم نویسنده اش یه دختر بچه دوازده ساله بود و بسیار غیرمنطقی و.... X_X
البته این هم میدونم که همه رمان های ایرانی اینجوری نیستند و رمان های قوی هم داریم ولی من کامل نمیشناسمشون و فقط چندتاشون رو خوندم!!!!!

معتقدم از هر 100 رمان ایرانی 1 دونه اشون خوب از آب درمیاد...فک نکنم این نظر باتوجه به رمانای منتشر شده نظر اغراق آمیزی باشه .
علت اصلیشم اینه که نویسنده ها قبل از کسب توانایی و اطلاعات لازم میان مینویسن و منتشرشم میکنن! :|
هیچ کدوم سراغ ایده های ناب و جدید نمیرن و اگه نقطه نظرات جدیدی هم داشته باشن سعی نمیکنن برن دنبالش...در واقعا سیر رمان نویسی تو ایران از دهه 60 به بعد توی یک قالب کلیشه فرو رفته و متاسفانه نویسنده ها هم سعی نمیکنن که از کلیشه ها بیان بیرون...

+درمورد رمانای نودوهشتیا فقط میتونم سکوت کنم:یکس :|

من دو سه سالی میشه رمان ایرانی نخوندم چه برسه به رمان عاشقانه
اه اه

بیشتر رمان های ایرانی همش درباره عشق و عاشقیه همش یه اتفاقی توشون می افته . یا بهم میرسن یا نمیرسن یا یکی میمیره ! ;D

به نظر من اگه نویسنده های ماهم بجای این چیزای تکراری یکم رمان علمی- تخیلی مینوشتن ، خیلی ذهن ادمو بازتر میکرد تا اینا .

البته رمانایی که برا بچه های (13-15 ) نوشته میشه خیلی عالین اونا رو باهیچی عوض نمیکنم !

• لایک
امتیازات: fteh

من رکسانا رو خوندم هنوزم که هنوزه تو کف تموم شدنش از بس مزخرف تموم شد

به نقل از ara$ :
من رکسانا رو خوندم هنوزم که هنوزه تو کف تموم شدنش از بس مزخرف تموم شد
هههههههههههههههه رکسانا؟
خدایا این م.مودب پور با چه هدفی اینارو مینویسه؟
رمانای ایرانی جز دسته ای معدود عشقی و چرتن ;D

.

Back
بالا