Evanescence
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- كاشان
پاسخ : آشنایی باهم در فکرسوق
ما كه اومديم
چيز درست حسابي نديديم
ما كه اومديم
چيز درست حسابي نديديم
باهاتم !به نقل از Meti.F :یه سوال دیگه همه لطف کنن بجوابن چون میخوام اگه سو تفاهمی هس واسم رفع شه
نظرتون در مورد داوری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نظر من که افتضاح بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
هه هه هه ههبه نقل از Amir.A :از همین جا تمامی سخنان جناب فرشچین مبنی بر داشتن، عکس از تمامی افراد شرکت کننده را تکذیب می کنم.
(فقط تعدادی عکس در دسترس می باشد که از چهره ی برخی افراد تهیه شده!
و آن هم با هماهنگی قبلی)
وزارت فرهنگ و ارشاد سازمان فیچا و فیدا(لطفا نپرسید)
قابل توجه سروش جوون)
مطمئنی با هماهنگی قبلی بود؟به نقل از Amir.A :از همین جا تمامی سخنان جناب فرشچین مبنی بر داشتن، عکس از تمامی افراد شرکت کننده را تکذیب می کنم.
(فقط تعدادی عکس در دسترس می باشد که از چهره ی برخی افراد تهیه شده!
و آن هم با هماهنگی قبلی)
وزارت فرهنگ و ارشاد سازمان فیچا و فیدا(لطفا نپرسید)
قابل توجه سروش جوون)
به نقل از مـهمّد بذرکار :می شه این بحث های مزخرف رو تموم کنین !؟ بعضی وقتا آدم از زحمت کشیدن برای کسایی مثه بعضی ها منصرف می شه ...
ناراحتی بذرکار اصلا ماله اعتراض به داوری ها نیست !!!به نقل از soroosh.farshchin :آقای بزرکار عزیز اگر می خواهید پیشرفت کنید در دوره های آینده اول باید تحمل حرف مخالفو داشته باشید و بعد هم رفع کنید مشکلاتو!
اگه همه بیان اینجا بگن هیچ ایرادی نداشت!چی می شه مسابقه!
بهتر که نمی شه هیچ خراب تر هم میشه!
انقدر یه طرفه نگاه نکنید!
صحبت هایی که میشه جنبه انتقادی همراه با پیشنهاد داره!
لطفا مثه بعضیا رفتار نکنید!
به نقل از همکلاسی ! :لطفا فقط دوستانی که برای مسابقه اومده بودن ؛ به داوری اعتراض کنن ، مثه اینکه شما برای کاره دیگه ای اومده بودین !
قابل توجهتون ، حرفای شمام جنبه ی توهین داره !به نقل از همکلاسی ! :ناراحتی بذرکار اصلا ماله اعتراض به داوری ها نیست !!!
شما عکس ت رو بگیر ... !
مثلا ؟ ببین سیاوش جون، بعضی کارای مارو نمیشد از قبل برنامه ریزی کرد ! مثلا همین عکس گرفتن ! باید حتما میومدین ، یا مثلا نشریه !به نقل از سیاوش :راست میگه برنامی ریزیتون خیلیییییییییییییییییییییی افتضاح بود!!!
صفحات قبول رو بخونید ، و با علم کامل نظر بدید !به نقل از .. :قابل توجهتون ، حرفای شمام جنبه ی توهین داره !
من نمیدونم اونجا چیکار کردن سروش اینا ، اما خب نباید اینجا این حرفا رو بزنین چون توهینه ! به بعضی ها !