sampadcity.com
کاربر فوقحرفهای
- شهر
- قم
پاسخ : هرچه خواهی از مدیران بپرس!
محمد بذرکار عزیز:
در مورد جواب های آقای مطهری هم باید بگم که جواب های خیلی محترمانه ای دادن و از این نظر ایشون رو تحسین میکنم،خیلی متشکر و ممنونیم. :)
محمد بذرکار عزیز:
اگه منظورتون منم ، باید عرض کنم که من اخلاق عادیم همینه،من که امام زاده نیستم براتون که مثل امامان مهربانانه رفتار کنم.بعضی ها به اسلام اسلام گوش و .... ملت رو پاره کردن! نمی دونم چرا! ولی این نکته به نظرم رسید!
- امروز بنده امتحان داشتم و نخونده رفتم سر جلسه! برای همه امتحانات بنده این اتفاق می افته اونم به خاطر اینجا! تا حالا به خیر گذشته!
همگی دعا میکنیم که توی امتحاناتتون موفق باشید :)
- انتقاد از مدیران با فحش دادن به اونا یا بقیه کاربرا فرق داره! اگه به من فحش بدین من می تونم باهاش کنار بیام اگه کس دیگه ای شکایت کنه تقصیر خودتونه!
فکر نمیکنم کسی توهین رو تایید کنه.،همگی توهین و فحش دادن رو نقض و اشتباه میدونیم و گوینده ی توهین رو مجرم و اشتباه کننده و خطاکار. :)
این دلیل نمی شه هرکی هم این رو گفت و شروع کرد به حرف زدن راست بگه! خیلی از چیزایی که شما می گی نشر اکاذیب است! تهمت هم می شه باشه اگه مسلمونیم!
کی گفته شما توهین کردین و دروغ رو انتشار دادین؟؟ اتفاقا خیلی هم کار بدی هست تهمت و دروغ و نفیش میکنیم. :)
به قوت تایید می کنم که بهت گفتم از روی عقده رفتی! حتی حیدری هم حمایتت نکرد! خودت چند روز زودتر گفتی به خاطر اینکه مطهری رو بچزونم این کار رو می کنم ... چند بار التماس کردی من رو مدیر کنین ببخشید! من رو حمال کنین! واقعا هم که راست گفتین حمالی رو! برای تعدادی آدم که یا واقعا درک نمی کنن یا قصد دارن نشون بدن که درک نمی کنن!
نه خیر،از روی عقده نبوده،اوایل سال تحصیلی ،سر یه زنگ شیمی،تاسیس این سایت به ذهن من و حیدری در آن واحد رسید و تاسیسش کردیم.
اولش در فکر این بودیم که جایگزین سایت مدرسه بشه،بعدش گفتیم بزاریم برای مرکز پسرانه و دخترانه ی قم بعدش تصمیم گرفتیم جایی باشه برای سمپادی ها و بعدش هم هدفمون رو از این هم بزرگتر کردیم.در مورد آقای حیدری هم باید بگم که ایشون از همون اول کار یار و یاور ما و گروهمون بودن و به عبارتی من و اون باهم این کارو شروع کردیم. در مورد چزوندن هم باید بگم وابسته به اون زمان بود، ما الان با هم دوست و متحدیم و دیگه من نیازی به چزوندن ندارم. اصلا مگه شما با کار من می چزید؟ حرف خنده داری هست ها، شما که از سایت ما خیلی پر قدرت ها ،بهتر ، سیاست مدارانه تر ، قوی تر ،شاداب تر ،پر رفت و آمد تر و قدیمی تر با مدیران بهتری دارید،پس دلیلی نمیشه که شما از بودن ما بچزید،لطفا این حرفو نزنید،ما که قصد چزوندن شمارو نداریم،شما هم قطعا این قصد رو ندارین. :) .
اولش در فکر این بودیم که جایگزین سایت مدرسه بشه،بعدش گفتیم بزاریم برای مرکز پسرانه و دخترانه ی قم بعدش تصمیم گرفتیم جایی باشه برای سمپادی ها و بعدش هم هدفمون رو از این هم بزرگتر کردیم.در مورد آقای حیدری هم باید بگم که ایشون از همون اول کار یار و یاور ما و گروهمون بودن و به عبارتی من و اون باهم این کارو شروع کردیم. در مورد چزوندن هم باید بگم وابسته به اون زمان بود، ما الان با هم دوست و متحدیم و دیگه من نیازی به چزوندن ندارم. اصلا مگه شما با کار من می چزید؟ حرف خنده داری هست ها، شما که از سایت ما خیلی پر قدرت ها ،بهتر ، سیاست مدارانه تر ، قوی تر ،شاداب تر ،پر رفت و آمد تر و قدیمی تر با مدیران بهتری دارید،پس دلیلی نمیشه که شما از بودن ما بچزید،لطفا این حرفو نزنید،ما که قصد چزوندن شمارو نداریم،شما هم قطعا این قصد رو ندارین. :) .
اگه نحوه مدیر یا حمال شدن رو نفهمیدین بگین نفهمیدم! (و برداشت خودتون از حرفای بنده در مورد نحوه مدیریت رو هم بنویسین تا توضیح بدم!)
بله،مفهوم حرف شما این هست که مدیران رو جناب آقای مطهری انتخاب میکنن. کسی هم فکر نمیکنم حرفی داشته باشه. دلیلش هم واضحه،ایشون سایت رو تاسیس کردن و اختیارش رو هم دارن.
در مورد جواب های آقای مطهری هم باید بگم که جواب های خیلی محترمانه ای دادن و از این نظر ایشون رو تحسین میکنم،خیلی متشکر و ممنونیم. :)