• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پائولوکوییلو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پایولوکوییلو

من ازش خوشم نمیاد.چون کتاب "اعترافات یک سالک" رو خوندم.اون کتاب یه جور حالت مصاحبه با پائولو کوئیلو رو داره.از زندگیش خوشم نیومد!والا کتابهاش بعضا مفاهیم جالبی رو دارن که البت هب هاعتراف خوش مفاهیم رو از مولانا گرفته.

از وسط کتاباش یهو میزنه توی اون خطی که نباید بزنه و عشق و ر ا ب ط ه ی ج ن س ی رو لازم و ملزوم میدونه به خصوص توی بریدا که این رو بخشی از کمال میدونه

ولی من یک جور دیگه فکر میکنم

شما فقط ظاهر داستانو میبینید شاید داستان منظوردیگه ای داره

*دو پست شما يكي شد*

مسلما ایشون مقصودشون از اون داستان این نبوده.ولی این ور به عنوان یک مرحله دونستن.

من ورونیکا و یازده دقیقشو خوندم... خوب می نویسه ولی فرق چندانی برام نمیکنه با بقیه ی نویسنده ها.
ولی یه دوستام واقعا عاشقشه...

من سه چهار تا رو خوندم، به نظرم ورونيكا خيلي جالب بود. البته از قسمت خودكشي خوشم نيومد.

من خيلي از كتاباشو خوندم،مثل خاطرات يك مغ،ورونيكا تصميم مي گيرد بميرد،مكتوب،دومين مكتوب،كيمياگر،كنار رود پيدرا نشستم و گريستم و ...
رو من خيلي تاثير گذاشت،مخصوصا كتاب خاطرات يك مغ،من تمرينات «رام» رو انجام دادم و چون اولاش بهش اعتقاد داشتم،نتيجه مي داد.ولي وقتي كتاب ها رو به معلم هام ادم و اونها خوندن،چند مطلب زد و نقيض داشت.بعد از اون هر چي سعي كردم ديگه نشد...
به خصوص پيام آورش كه همش به من دستور مي داد و از اينكه احضارش نمي كردم و توي هوا معلق بود شكايت داشت!!!!!!!!!
من از اون به بعد كتاب هاش رو فقط به خواطر نگارشش قشنگش مي خوندم.همين.

من که از طرزنوشتنش خیلی خوشم میاد
کتاب ورونیکاش خیلی قشنگ بود
کتاب کنار رود پیدرا نشستم هم روی من خیلی تاثیر داشت

واقعا با بچه ها موافقم

من هر کتابیشو که گرفتم یه شبه خوندم

از کیمیاگر و ورونیکا واقعا خوشم اومد و خیلی روم تاثیر گذاشت

Back
بالا