666_yahud
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سبزوار
- دانشگاه
- علمو...کدوم علمو کدوم صنعت
- رشته دانشگاه
- صنایع
پاسخ : پایولوکوییلو
1_گفتم که این کار سو سابقه نیست و یک نیازه همونجور که نیاز به اب خردن داریم حالا اگه یه مذهبی اب خوردن با دمثلا لیوان بد بدونه دلیل نیست به ما بگه نکنید و ...
2_ تو وقتی یک داستان بنوسی از قرات تعلمیح میگیری پس ایشونم از کتاب ایینش تلمیح گرفته که به نظرم ایهام داره و منظورش چیز دیگریست پس میتونم بگم همه شهرهای حافظ طرفش دختره؟ نه خداست چون ایهم داره
3- کارهای ایشون خودش اعلام کرده که از روح و عشقه نه عقل و با دلیل هم حرف میزنه مثل مرتاضای هندی
مهم تاثیر تو خواننده است که من شخصا خودم بیشتر به طرف خدا رفتم با خوندنهش ایشون کاری کرده که با عشق به سمت خدا بریم نه جبر و ترس الز عذاب
یک تنه میدونو گرفتیو میتازی؟به نقل از Newton :ربطش به اینه که مثلا شما مریض شدی خب؟ برای معالجه میری پیش دکتری که خودش همون مریضی رو داره؟ به قول شاعر رمال اگه غیب می دونست گنج پیدا می کرد!!
یک نویسنده تولید کنندس و مواد خامی که استفاده می کنه افکارشه........حالا اگه افکارش سالم نبود.........فوقع ما وقع!
اصلا کسی که تو کتابش میاره که یعقوب با خدا کشتی گرفت و اون رو شکست داد افکارش ارزش توجه داره؟(خودم تو کوه پنجمش خوندم) اگرم چنین چیزی رو قبول نداره پس چرا کتابش رو بر اساس اون می نویسه؟محور اصلی داستانش همینه! چنین آدم بی منطقی هیچی نیس هیچی!من کتاباشو که می خوندم به سطح فکر کوتاه و محدودش خندیدم و از این که وقتمو و پولمو با خریدن کتاباش تلف کردم پشیمون شدم(البته زیاد هم تلف نشد چون مثه یه کتاب طنز بهش خندیدم!)
اگه این آدم چیزی سرش می شد درباره اون چیزای بی منطق و بی اساسی که تو کتاباش میاره یکم تجدید نظر می کرد ........ خودش چی بلده که بخاد با کتابش چیزی یاد من بده؟
ترجیح میدم کتابی رو بخونم که نویسندش از عقلش استفاده کرده باشه و از نوشتن کتابش غرض ورزی سیاسی یا.... نداشته باشه و در کل به عقل منم میدون بده!
1_گفتم که این کار سو سابقه نیست و یک نیازه همونجور که نیاز به اب خردن داریم حالا اگه یه مذهبی اب خوردن با دمثلا لیوان بد بدونه دلیل نیست به ما بگه نکنید و ...
2_ تو وقتی یک داستان بنوسی از قرات تعلمیح میگیری پس ایشونم از کتاب ایینش تلمیح گرفته که به نظرم ایهام داره و منظورش چیز دیگریست پس میتونم بگم همه شهرهای حافظ طرفش دختره؟ نه خداست چون ایهم داره
3- کارهای ایشون خودش اعلام کرده که از روح و عشقه نه عقل و با دلیل هم حرف میزنه مثل مرتاضای هندی
مهم تاثیر تو خواننده است که من شخصا خودم بیشتر به طرف خدا رفتم با خوندنهش ایشون کاری کرده که با عشق به سمت خدا بریم نه جبر و ترس الز عذاب