آره بیچاره.واقعا ترجمه ی آرش چیز دیگه بودبه نقل از ParNiaN.D :آرش حجازی،تنها مترجم قانونی پائولو دیگه اجازه ی کار نداره
کتابای پائولو دیگه مثل قبل چاپ نمیشن
خبر خوب!سیاست به پائولو هم رحم نکرد
دقيقا .يعني فكر ميكنم كل پيام كتاب همين بودهبه نقل از scorpio :مهمترین پیامی که من ازش گرفتم این بود که وقتی اراده کنی کاری انجام بدی و به اون کار ایمان داشته باشی همه ی کیهان دست به دست هم میدن تا تو به هدفت برسی.
بله دقیقا عزیزم.به نقل از E.pisces :دقيقا .يعني فكر ميكنم كل پيام كتاب همين بوده
11 دقیقه هم کتاب قشنگیه.فقط نیاز داره آدم یکم مثبت فکر کنه.نه اینکه هنوز کتاب رو نخوندی بگی بده زشته!به نقل از sayyed :من Maktub و 11Mins ور از اون خوندم. به نظرم بد نبود. در واقع ميشه گفت توي مكتوب نوعي جهانبيني مولوي رو ميشه توش ديد. اين كه از هر اتفاقي كه مي افته بايد عبرت گرفت رو ميشه تو تمام كتاب هاش ديد!
خوندم شهریار جون!آره واقعا قشنگه.من زهیر و ساحره پورتوبلو رو خیلی دوست دارمبه نقل از King Dain :کتاب ساحره یه پورتوبلو هم قشنگه برین بخونین.
به دليل اين كه در كتاباش مي خواد نظرشو به خواننده القا كنه و نظرشو تو مغز خواننده فرو كنه...به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :دلیل....؟
خرافات که نه تخیلبه نقل از نسیم :فکر نمی کنم هم چین چیزی باشه.اگر چه نوشته هاشو دوست دارم ولی خداییش یه جاهاییش خرافاته !
تو همه ی چیزای مثبتی که تو تفکر کوئلیو وجود داره یه چیزی خیلی عذابم می ده. اونم اینه که قصه هاش کپی برداری از قصه های شرقیه. و به خصوص از مثنوی مولانا....
من توی مکتوبش خوندم در هر صورت کتابش نیاز به تفکر زیاد داره و سوال برانگیزه مثلا کتاب شیطان و...وما به عنوان خواننده باید کتاب طوری بخونیم که اجازه ندیم نویسنده هر عقیده ای رو تو مغزمون فرو کنه و نکات +بگیریم ودنبال جواب سوالات بریم نه این که به امان خدا ولشون کنیم ودر آخر خودمون تصمیم گیرنده باشیم نه نویسنده.به نقل از m@(-)Dye :این آدم و حوا که می گی من تو ورنیکاش دیدم که البته اینو از زبان خودش نگفته بود اگه 2رست یادم بیاد بعدشم این دقیقا برداشتیه که میشه از تعریفات اون دین راجع به آدم و حوا کرد تقصیر اون نیس که تازه اون کتابی که من خوندم پا ورقی راجع به همین نوشته بود البته در قرآن این موضوع به درستی ابهام زدایی شده
تو کتابای دیگه هم (مثل کیمیا گر)که کلا بیشتر ترغیب خداپرستیه
رسانه های ما که(ببخشینا)ولی اراجیف زیاد میگن ندیدین می گن رپرا هم شیطان پرستن؟!