- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
یکی از کتاب های خیلی معروف که بدجوری هم پرفروش بود همین کتاب کیمیاگر بود اثر آقای پائلو کوئیلو. که مسلما خیلی از شما خوندینش. بدجوری هم مد شده بود. توی سایت های مختلف مثل کلوب به پروفایل هر کسی نگاه میکردی میدیدی نوشته کیمیاگر ! از هرکی میپرسیدی میگفت آره خوندم خیلی خوب بود ، خیلی عالی بود ، کتاب جالبی بود و هزاران تعریف و تمجید دیگه. من شخصا این کتاب رو نخونده بودم اما بعد این که دیدم این همه حرفش هست گفتم بخونم ببینم چیه این کتاب که این همه تعریفش می کنن.
حالا این سوالات واسم پیش اومده که این همه آدم کتاب خون چی از این کتاب یاد گرفتن ؟ چه نکته هایی توی این کتاب نظرشون رو جلب کرد؟ چه مفاهیمی رو دریافت کردن ؟ چه تحلیلی از این کتاب داشتن؟ اصلا چی شد این کتاب رو خوندن ؟ آیا وسطش ول کردن یا تا آخر خوندن ؟ خداییش واسه فخر فروشی (پز دادن) بود ؟ واسه این بود که کم نیارن ؟
جواب این سوالات با شما !
حالا این سوالات واسم پیش اومده که این همه آدم کتاب خون چی از این کتاب یاد گرفتن ؟ چه نکته هایی توی این کتاب نظرشون رو جلب کرد؟ چه مفاهیمی رو دریافت کردن ؟ چه تحلیلی از این کتاب داشتن؟ اصلا چی شد این کتاب رو خوندن ؟ آیا وسطش ول کردن یا تا آخر خوندن ؟ خداییش واسه فخر فروشی (پز دادن) بود ؟ واسه این بود که کم نیارن ؟
جواب این سوالات با شما !
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: