سوال‌های فیزیک

پاسخ : سُوال !

داخل ماشین اگه بشینی اتفاقی نمیوفته
داخل رسانا ها بار الکتریکی نداره و فقط رو سطح بیرونیشون میمونه.

نمیشه چون چرخاش عایقه بار داخلش میمونه منفجر یشه

نه بابا میشه مال یکی از کاریکاتورای خیلی سبز فیزیکه سوالش :-" :-"

دستگاه مختصات لخت یا اینرسی چیه ؟

به نقل از سکو تـ ـــ. :
دستگاه مختصات لخت یا اینرسی چیه ؟

!
خوب ...
دستگاه مختصات لخت دستگاهیه ک شتاب نداشته باشه . یعنی سرعت دستگاه مختصاتمون 0 باشه . قانون اول نیوتون فقط توی این دستگاه ها صدق میکنه . اما نسبیت عام ربطی نداره به این .
درواقع این دستگاه توهمیه :-" :-" :-" اصلا نداریم همچین چیزی توی دنیا . زمین هم لخت نیست .

به نقل از minasamiei :
دستگاه مختصات لخت دستگاهیه ک شتاب نداشته باشه . یعنی سرعت دستگاه مختصاتمون 0 باشه

این دوتا جمله هم ارز هم نیستن! شتاب نداشتن دلیل بر 0 بودن سرعت نیست! --> تغییرات سرعت صفره نه خودش

سلام.
لطفا فرمول تستی f مساوی با دلتا ایکس بر روی قدرمطلق یک ایکس یکم منهای یک ایکس دوم رو هر کی می تونه اثبات کنه!!
با تشکر

بچه ها یه سوال داشتم هرکی تونست جوابشو الان بده
نحوه مشاهده فیلم های چند بعدی و نحوه کار و اهمیت عینک مخصوص آن آیا ربطی به نور (مبحث نور) دارد؟ اگر دارد چه ربطی؟

همین چیزایی رو که میدونی یه کوچولو توضیح بده
مرسی

خب وقتی دو آینه رو متقاطع نسبت بهم قرار میدیم فاصله بین دو آینه و کل فاصله های درون آینه باهم یک زاویه 360 درجه میسازند.

برای اینکه ببینیم چند تا تصویر در این 360 درجه تکرار میشن باید 360 رو تقسیم بر زاویه دو آینه کنیم تا ببینیم در 360 درجه چند بار تصویر تکرار میشه.

عددی که بدست میاد تکرار تصویر ولی خود جسم هم به عنوان یک تصویر حساب شده پس برای بدست اوردن تعداد تصویر باید جسم رو از تعداد کل کم کنیم(یعنی منهای 1)

پس فرمول کلیش شد 1-(زاویه بین 2 آینه / 360) ;D

البته استدلال کاملی نیست ...

ولی تقریبا تنها استدلاله...

مدیران ودوستان عزیز :
ببخشید ولی من شدیدا از فیزیک بیزارم ~X( کلاسهای فیزیک واسم زجر اوره ....
....شما چطوری دوسش دارید وباهاش حال میکنید ؟؟؟
ممنون میشم اگه تونستید راهنماییم کنید که علاقه مند بشم امتحان نهایی رو خراب نکنم ... ;D

به نقل از !~DR.NS~! :
بچه ها یه سوال داشتم هرکی تونست جوابشو الان بده
نحوه مشاهده فیلم های چند بعدی و نحوه کار و اهمیت عینک مخصوص آن آیا ربطی به نور (مبحث نور) دارد؟ اگر دارد چه ربطی؟
ما 2 چشم داریم . با همین دو چشم می توانیم بین جسم دور و نزدیک فرق قائل شویم . اگر شما یک چشمی به فیلم سه بعدی نگاه کنید ، به درد نمی خورد ! برای فیلمبرداری فیلم های سه بعدی از 2 دوربین استفاده می شود . یکی تصاویری که باید به چشم سمت راست برسد را ضبط و دیگری تصاویری که باید به چشم سمت چپ برسد را ضبظ می کند . حال این 2 تصویر روی هم از طریق نمایشگر پخش میشود . چه گونه چشم ما متوجه شود کدام قسمت تصویر برای چشم راست و کدام قسمت تصویر برای چشم چپ است ؟ به همین منظور تصویری که به سمت چپ می رسد را آبی و تصویری که به چشم سمت راست می رسد را قرمز می کنند و عینک ما یک شیشه آبی و یک شیشه قرمز دارد . شیشه آبی رنگ آبی رنگ را عبور می دهد و به چشم مخصوص خود می رساند و قسمت قرمز هم همینطور . همین استفاده از عینک رنگی برای تفکیک 2 تصویر از همدیگر فکر کنم ربط زیادی به مبحث نور داشته باشه !

پست بالایی
نهههههههههه
الان سینما های چند بعدی عینکاشون ی رنگه
اینا چی میشه تکلیفشون؟

به نقل از uniQue :
مدیران ودوستان عزیز :
ببخشید ولی من شدیدا از فیزیک بیزارم ~X( کلاسهای فیزیک واسم زجر اوره ....
....شما چطوری دوسش دارید وباهاش حال میکنید ؟؟؟
ممنون میشم اگه تونستید راهنماییم کنید که علاقه مند بشم امتحان نهایی رو خراب نکنم ... ;D
تووقتی چیزیورودوست داری به زبون بیاری وبگی دوسش دارم .تووقتی میگیازفیزیک بیزارم خودبه خودازاون متنفرمیشی
میدونم الان خیلی سخته که بگی فیزیک دوس داری :(
ولی فیزیک واقعادرس شیرینی >:D< >:D< :x :x

به نقل از اردلان :
پست بالایی
نهههههههههه
الان سینما های چند بعدی عینکاشون ی رنگه
اینا چی میشه تکلیفشون؟

من جدیدا رو ندیدم ! یک سری قدیمی که می دیدم عینکا رنگ شیشه ها شون فرق می کرد ! اینجا رو ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/3D_film

دوستان اگه اشکالی نداره و به تاپیک مربوطه میشه چندتا سوال جدید که راجع به نسبیته مطرح کنم؟

Back
بالا