• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال‌های فیزیک

پاسخ : سُوال !

به نقل از کــو ییــ ــ ــن :
یَنی اگه جسم ُ تغییر نَدیم ، پس از مدتی دیگه اَفزایش ارتفاع به افزایش ضَرب ِ کمک نمی کنه ، چون مقاومت هوا هم به همون نسبت زیاد می ش ِ و در نتیجه سرعت ثابت می مون ِ و ضربه مَذکور هَم !
هَمین ِ ؟!

دلیلش افزایش مقاومت هوا به همون نسبت نیست ...

دلیلش برابر شدن نیروی مقاومت هوا با جاذبس! پس شتاب صفر میشه!

وگرنه مقاومت هوا ثابت می مونه و بیشتر از وزن جسم نمیشه!

بچه‌ها به نظر من که مثلا وقتی‌ همون شیشه که گفتین رو از ۱۰۰ متری پائین بندازیم بیشتر از ارتفاع ۳۰متری صدمه می‌بینه و خورد می‌شه........

به نقل از grifis :
بچه‌ها به نظر من که مثلا وقتی‌ همون شیشه که گفتین رو از ۱۰۰ متری پائین بندازیم بیشتر از ارتفاع ۳۰متری صدمه می‌بینه و خورد می‌شه........

خب منظورتون چیه؟ الان چی نقض شد؟

این سوالَم دقیقا نمی دونَستم توی زیست بگم ، فیزیک یا ماوراء الطبیع ِ و مسائل اعتقادی !
ولی چون شناور شدن اجسام روی سیال فیزیکی بود همینجا رو انتخاب کَردَم ،
در مورد شناور شدن اَجساد روی آب یکم یکی از دوستان اطلاعات بده ، یکم جای سوال ِ آخ ِ دلیلیش چیه ؟! واقعا وزن چیزی کم می شه یا نیرویی که ما وارد می کنیم و هر موجود دیگه و بعد از مرگ نیست ؟

در مورد شناور شدن اَجساد روی آب یکم یکی از دوستان اطلاعات بده ، یکم جای سوال ِ آخ ِ دلیلیش چیه ؟! واقعا وزن چیزی کم می شه یا نیرویی که ما وارد می کنیم و هر موجود دیگه و بعد از مرگ نیست ؟

دلیل شناور شدن اجسام روی سطح آب به دلیل نیروی هیدرواستاتیکی ای هست که آب به جسم وارد میکنه!....
وزن چیزی کم نمیشه!.....ولی نیروی وزنی که جسم به پایین وارد میکنه برایندش با نیروی هیدرواستاتیکی ای که آب به بالا وارد میکنه به سمت بالا میشه!.....واسه همین جسم رو سطح آب میمونه!.....
قسمت دوم سوال رو نفهمیدم؟!
این یعنی چی "نیرویی که ما وارد می کنیم و هر موجود دیگه و بعد از مرگ نیست ؟"

ولی من یه مقاله رو می خوندَم که توش نوشته بود یه سری آنزیم توی بدن هَس که به مایع و گاز تبدیل می ش ِ و واسه همین ِ که وزن کم می ش ِ . دقیقا منظورشو نفهمیدَم ، ینی آنزیما از نظر شُما بی تاثیرَن ؟

ولی من یه مقاله رو می خوندَم که توش نوشته بود یه سری آنزیم توی بدن هَس که به مایع و گاز تبدیل می ش ِ و واسه همین ِ که وزن کم می ش ِ . دقیقا منظورشو نفهمیدَم ، ینی آنزیما از نظر شُما بی تاثیرَن ؟

من جنبه ی فیزیکیش رو گفتم اطلاعاتی راجع به آنزیماشو فعل و انفعالات بدن نمیدونم!
این دلیل فیزیک ای هست که برای ماندن جسمی روی سطح آب ارائه شده.

جز دلیل فیزیکش پَس می تون ِ دلایل دیگه ای هم داشته باشه ؟
ینی چن تا عامل دس به دست ِ هم بدن تا اینجور ش ِ ؟!

مطمئنا همینطوره!.....
از قدیم هم گفتن "با یه گل بهار نمیشه" و همینطور "یه دست صدا نداره" ;)

Back
بالا