- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- مدال المپیاد
- فیزیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سُوال !
فقط میدونم ربط داره ... میدان دید و ...
فقط میدونم ربط داره ... میدان دید و ...

کلاسهای فیزیک واسم زجر اوره ....

ما 2 چشم داریم . با همین دو چشم می توانیم بین جسم دور و نزدیک فرق قائل شویم . اگر شما یک چشمی به فیلم سه بعدی نگاه کنید ، به درد نمی خورد ! برای فیلمبرداری فیلم های سه بعدی از 2 دوربین استفاده می شود . یکی تصاویری که باید به چشم سمت راست برسد را ضبط و دیگری تصاویری که باید به چشم سمت چپ برسد را ضبظ می کند . حال این 2 تصویر روی هم از طریق نمایشگر پخش میشود . چه گونه چشم ما متوجه شود کدام قسمت تصویر برای چشم راست و کدام قسمت تصویر برای چشم چپ است ؟ به همین منظور تصویری که به سمت چپ می رسد را آبی و تصویری که به چشم سمت راست می رسد را قرمز می کنند و عینک ما یک شیشه آبی و یک شیشه قرمز دارد . شیشه آبی رنگ آبی رنگ را عبور می دهد و به چشم مخصوص خود می رساند و قسمت قرمز هم همینطور . همین استفاده از عینک رنگی برای تفکیک 2 تصویر از همدیگر فکر کنم ربط زیادی به مبحث نور داشته باشه !به نقل از !~DR.NS~! :بچه ها یه سوال داشتم هرکی تونست جوابشو الان بده
نحوه مشاهده فیلم های چند بعدی و نحوه کار و اهمیت عینک مخصوص آن آیا ربطی به نور (مبحث نور) دارد؟ اگر دارد چه ربطی؟

تووقتی چیزیورودوست داری به زبون بیاری وبگی دوسش دارم .تووقتی میگیازفیزیک بیزارم خودبه خودازاون متنفرمیشیبه نقل از uniQue :مدیران ودوستان عزیز :
ببخشید ولی من شدیدا از فیزیک بیزارمکلاسهای فیزیک واسم زجر اوره ....
....شما چطوری دوسش دارید وباهاش حال میکنید ؟؟؟
ممنون میشم اگه تونستید راهنماییم کنید که علاقه مند بشم امتحان نهایی رو خراب نکنم ...![]()

به نقل از اردلان :پست بالایی
نهههههههههه
الان سینما های چند بعدی عینکاشون ی رنگه
اینا چی میشه تکلیفشون؟