• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
احتمالا سرم شلوغه رل هم زدم :))
احتمالا دارم رشته ی مورد علاقمو میحونم اما در کنارش وکالت هم میخونم
رل هم زدم مجددا :))
شایدم دارم میرم اونور :))(اونور حوض منظورمه:))

آخرین ویرایش:
5 سال دیگ
به مشخصات کاربریم ی دانشگاه و رشته ش هم اضافه میشه:)))
خب بسی دوست میدارم ک شریف باشه و مهندسی هوافضا
ی سال دیگش دانشگامو تموم میکنم
دبیر زبان نوجوانان ع کانون م
ناسا بالاخره بهم ایمیل میزنه و اصلا مهم نیست ک مضمون ایمیلش بازم اینه ک تو کار و زندگی نداری هرروز ایمیل میزنی :)
علیرضا عضو باشگاه استقلال میشه و اصلا مهم نیست ک هافبک راست نیست وریا غفوری ام کابتانه سگ درصد
من میتونم ی کتاب از 5 سال دیگ بنویسم و اصلا مهم نیست ک دارم از موضوع اصلی زیر خارج میشم
"5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟"

خب اومدم ایندفعه جدی تصورم رو از ۵ سال دیگه بگم ^_^
( میدونم ممکنه به بعضیاش نرسم ولی خب دوست دارم بگم چون اقلا هدفم هستن و براشون تلاش میکنم )
اول اینکه مدال گرفتم و دارم در راه المپیاد و مخصوصا برای بچه هایی که تو مناطقی هستن که خیلی رسیدگی به این زمینه نمیشه و المپیاد رو کلا خیلی درست روش سرمایه گذاری نمیکنن ( عین اینجا!) یه کاری بکنم( واقعا ایده های خوبی در این زمینه دارم البته اگه مدالی بیارم و بتونم عملیشون کنم )
بعدشم امیدوارم دانشجوی پزشکی باشم یه دانشگاه خوب ( البته جدا شیفتگی خاصی نسبت به این رشته ندارم ولی انتخاب بهتری نیست ، حالا اگه همینشم بشیم کلیه :)))
یحتمل قد و وزنم اضافه شده بهش ( مخصوصا وزنم :)))
نقاشی رو ادامه میدم و تا اون وقت حتما یه گالری میزنم ^_^
( سبک سورئال رو با جدیت بیشتری ادامه میدم )
بازم اینجا میام و میشم از کاربرای خاک انجمن خورده : ))
شاید تا اون وقت عاشق شدم یا یکی عاشقم شد یا هر دو نمیدونم :))
راستی عضو انجمن ادبی دانشگاهمونم میشم !
دیگه ... همیناست فعلا !

پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

شاید هم باشه :-"

مثلا من شوهر پولدار پیدا کرده باشم و بیام اینجا از شوهرم بگم :))
گاد :)))) خب اینو واسه مسخره بازی گفته بودم =))
ولی خب نمیام از شوهرم بگم همتون میشناسیدش :))

من همچنان قبل از شروع تمام میکنم:))

پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

شرایط جوریه که حتی نمیتونم حدس بزنم تابستون امسال در چه حالم:/
اگه تا پنج سال دیگه زنده بودیم حالا، احتمالا ارشدمو گرفتم و... :| نمیدونم :|
ولی مطمئنم اینجا سر میزنم و دوستامو خواهم داشت همینجا!:)
الان پنج سال دیگست... اتفاقی فقط ازینجا رد میشد گفتم یکم خاطره بازی کنم:) دوستامو تقریبا دیگه ندارم و فقط با خاطراتشون زنده ام:)هیچوقت فکرشو نمیکردم ولی ازدواج کردم:)) تازه دارم واسه ارشد میخونم.
پ.ن: فقط زنده بودنمو درست حدس زده بودم تقریبا:))

۵ سال دیگه کارشناسی‌ رو تموم کردم، اصلاً نمی‌دونم قراره کی باشم، همینجوری با همین افکار به همین راه ادامه می‌دم و لذت می‌برم و می‌رم دانشگاه پی شناختن روان آدمی یا وسطش پشیمون می‌شم و از زندگی میبرم و به درس و دانشگاه فحش می‌دم :/ ۵ سال دیگه اگه سمپادیایی باشه و منی باشم که به فکرش باشم و بهش سر بزنم احتمالاً بازم حسرت اینو می‌خورم که چرا انقدر دیر کشفش کردم، البته امیدوارم بالآخره یه جمعی که ایده‌آلمه رو پیدا کنم که دیگه اینترنت و مجازی رو زیر و رو نکنم واسه پیدا کردن یه جایی که توش راحت باشم! اون‌ موقع شاید سمپادیا اصلاً برام معنی نداشته باشه، گرچه که امیدوارم انقدر فراموش‌کار نباشم واسه سال کنکوری که شیرین کرد برام!

آخرین ویرایش:
خود سایت هیچ معلوم نیست خود سمپاد و تیزهوشان بمونه یانه :D

Back
بالا