• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خیلیایی که الان فعالیت دارن دیگه به کل پیداشون نمیشه
بیشتر از نصف اعضای سایت رو دهه نودیا پر میکنن
هرکی هم اکانتای مارو ببینه میگه : عههه فلانی یادش بخیر

پنج سال دیگه
من احتمالا دانشجوی حقوق دانشگاه تهرانم، شاید فضای سایت بدون حضور خیلیا برام کسل کننده بشه و دیگه نیام، ولی هر از گاهی سر می‌زنم و با تریپ ننه بزرگ طور کوچیکترا رو ارشاد می‌کنم🤣
با احتساب اکانت قبلی‌م که مفقود شد، امسال پنجمین سالیه که تو سمپادیا هستم😁.

پنج سال دیگه نرگس دختر حمیده یا پیش‌دبستانیه، یا کلاس اولی🌸

پنج سال دیگه احتمالا من و @Roxan هم‌دانشگاهی شدیم .

پنج سال دیگه احتمالا مطهری ازدواج کرده و از مرحله سوالات چی بخرم، چی آشپزی کنم به مرحله‌ی چگونه بچه را نگه بداریم رسیده.

پنج سال دیگه احتمالا @DarkLightI عقایدش آنقدری تغییر کرده که برگای هممون می‌ریزه.

پنج سال دیگه @Hecate توی تیم‌شون به خفن‌ترین درجه خفن‌ها رسیده و سرش با اردوی تیم ملی گرمه

پنج سال دیگه احتمالا @Flora هنوز از اسکیت دست برنداشته و به قهوه خوردن و کافه گردی با من و دوستاش ادامه می‌ده
و من ناراحت شدم که توی پستت نبودم:(

پنج سال دیگه، این پستای این تاپیکو میخونیم و میگیم عههههه، یادش بخیر

و من ناراحت شدم که توی پستت نبودم:(

پنج سال دیگه، این پستای این تاپیکو میخونیم و میگیم عههههه، یادش بخیر
نههههههه🤧☹️
تو قشنگ منیییی🥹
پنج سال دیگه سال سوم پزشکی هستی
اومدی تهران
تو این انجمن‌های داستان شعر عضو شدی و تو این شب‌های نقد و اینا داستان‌هات رو می‌خونی
و من می‌تونم ببینمت و حسابی همو بغل کنیم😍🥹
@zeynabgol

پنج‌سال دیگه، آخرین سالِ Phdم رو می‌گذرونم و احتمال 99درصد در جایی غیر از ایران-خوشبینانه اروپا- مشغول روزگار گذراندن خواهم بود. احتمالاً خودم رو آماده می‌کنم که تو آکادمیا بمونم. روی مغز ریسرچ می‌کنم و درس می‌‌دم و چیزهایی می‌نویسم. احتمالا تا اون موقع بالاخره عشق رو برای بار اول تجربه می‌کنم و آدمایِ ارزشمند الانم رو دارم کنارم. سفر میرم و عکاسی می‌کنم و عادات خوبی که از این دست دارم رو کنار نمی‌گذارم. امیدوارم هیچ سالی رو با تجربه‌ی نازیسته نگذرونم. خوشحال باشم و آدمِ باسواد و سالمی باشم.

چه تاپیک خفنیییهههههه
خب من فکر میکنم ۵ سال دیگه اولا سایت سوت و کور تر از اینی که الان هست میشه ولی بازم من میام
کس خاصی رو الان تو سایت نمیشناسم ولی احتمالا ۵ سال دیگه دو سه نفری میشناسم 🤦🏻‍♀️🥴
و اینکه دلم برای کنکوری بودن تنگ میشه🤮
البته اگه زنده باشم

پست اول رو که خوندم چقدر بغض گلوم رو گرفت. پستی که ده سال پیش واسه پنج سال بعدش نوشته شده بود و همه چیز فرق کرده بود.
به نظرم پنج سال دیگه من هنوزم میام سمپادیا و ح.ب مینویسم و قول میدم هیچ وقت اسم موازی رو عوض نکنم. ولی احتمالا آدمای اینجا عوض شدن.
خب تا پنج سال دیگه من ارشد رو تموم کردم، سرکار میرم، احتمالا مزدوج شدم، هنوز میخوام یوگا رو شروع کنم:)) کلی سفر رفتم، یه وسیله نقلیه شخصی دارم -مثلا دوچرخه:)) - زبان آلمانیم خوب شده، موهام رو رنگ کردم چون تا اون موقع کلی موی سفید خواهم داشت، به چندتا خونواده نیازمند ماهانه کمک میکنم و یه سری چیزایی که احتمالا الان بهش نمیتونم حتی فکر کنم.
البته اگه عمری باشه و زنده بمونم.
راستش چون مسعود و فرشید که توی پست اول درموردشون حرف زده بودن الان نیستن، خیلی بیشتر حس میکنم ممکنه خیلی از ما ها فرصت به دست آوردن چیزایی که مینویسیم رو نداشته باشیم.
چرا من سال ۲۰۲۰ گفته بودم پنج سال دیگه ارشدو تموم کردم :)) یعنی انتظار داشتم پنج سال طول بکشه؟ :)) پارسال تموم شد.
کلا یه حس خیلی ویرد دارم نسبت به چیزایی که نوشته بودم :)) اینا که چیزی نیستن. مدتهاست همشو انجام دادم : ))))))

۵ سال دیگه...
اینجا باید بگیم سمپادیا چه خبره... ولی خب ایده خاصی ندارم پس راجع به خودم میگم :))
نگران پایان نامه نیستم
درسم رو تموم کردم
طرحم یا تموم شده یا اخراشه و امیدوارم طرحم توی صنعت بوده باشه...
مسلما یه سری از دوستی‌ها تموم شدن و با آدم‌های جدیدی آشنا شدم،
اکیپ دار شدیم ((((:
شاید هم ازدواج کرده باشم.
نمیدونم!

Back
بالا