astronomer_girl
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سمنان
- شهر
- سمنان
پاسخ : پاسخ : پرسش و پاسخ کوتاه
اون زمان نیست.
24h=360درجه
اون زمان نیست.
24h=360درجه
بله.اما قرار داده كه اگه از شمال هر سياره اي بهش نگاه كنيم پاذساعتگرد به دور خودش مي چرخهبه نقل از T-fireball :جغرافياييو ميگم
اون تعريفي كه براي قطب شمال جغرافيايي كرديدو ميشه دقيقا براي قطب جنوبم كرد
قطب جنوب جغرافيايي: در واقع جایی است که محور فرضی دوران سیاره به دور خودش سطح سیاره را در ان نقطه قطع میکند
*مثل اينكه من سوالو بد پرسيدم منظورم اينه كه قطب شمالو چجوري از قطب جنوب تشخيص ميدن؟
به نقل از andia :بچه ها تانسور ديگه چيه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو اختر مقدماتي بود مربوط به نسبيت و ....
همون اثر دوپلره؟يكم بيشتر توضيح بده تا ببينم اگه همونه توضيح بدمبه نقل از antares-nick :بچه ها یکی اختلاف منظر طیفیو درست و ساده برام بگه تو دینامیکی هست ولی بد توضیح داده
به نقل از H O S E I N :شرط پایداری در مدار سیارات چیست؟
نه اثر دوپلر نیست یه راهه واسه انداره گیری فاصله ستارگان بیشتر از 20 یا 50 پارسک که نمیشه یا اختلاف منظر ستاره ای اندازه گرفت وبا استفاده از نمودار H_R هم انجام میشهبه نقل از 13 :همون اثر دوپلره؟يكم بيشتر توضيح بده تا ببينم اگه همونه توضيح بدم
منظور از مدار ، مدار دایره ای یا بیضویه؟به نقل از H O S E I N :من سعی میکنم دیگه اینجا سوال نپرسم. خودم پاسخ رو گیر آورده ام. پاسخ خیلی سادست :
انرژی مداری منفی باشه.
ما طبقهي طيفي ستاره و طبقهي فشاريشو دارم پس ميتونيم از روي نمودار H-R قدر مطلقشو پيدا كنيم حالا ميتونيم نسبت روشنايي قدر مطلقش به قدر ظاهريشو بدست بياريم بعد اين نسبتو مساوي r^2 / 10^2 قرار ميديم و فاصلشو بدست مياريم.به نقل از antares-nick :بچه ها یکی اختلاف منظر طیفیو درست و ساده برام بگه تو دینامیکی هست ولی بد توضیح داده
به نقل از Pegior :تو این تاپیک راجع بهش توضیح داده شده :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,29851.0.html
------------------منظور از مدار ، مدار دایره ای یا بیضویه؟
سهمی و هذلولی منظورتون نیست؟
چون انرژی مدار سهمی صفره منفی نیس.
این لینکی که دادمو خوندی؟؟به نقل از TFire :خواهشا يكي اثر دوپلرو توضيح بده من يه بار پرسيدم ولي صفحهي قبل كسي نميبينه.
به نقل از Pegior :تو این تاپیک راجع بهش توضیح داده شده :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,29851.0.html
شرمنده! من سوالو درست نخونده بودم.به نقل از H O S E I N :من گقتم شرط این که مدار مقید باشه چیه؟ مدار های سهمی و هذلولی مقید نیستند.
وا3 ابعاد بهتر نیست یه تاپیک زده بشه؟به نقل از ALirEZa.R :درود
یکی ابعاد رو برام به طور کامل توضیح بده(لطفا)....
كتابش رو ندارمبه نقل از سمانه ز. :یکی هم سوال 3و4 فصل 3 ساختارستارگان و کهکشانها رو توضیح بده
به نقل از 13 :كتابش رو ندارم
اگه ممكنه سوالش رو بزاريد
سوال اول كه به نظرم همون حالت بيش از حد سادستبه نقل از سمانه ز. :سوال 3 . اگر رمبش یک ابرگاز به قطر 1 پارسک ، 10 میلیون سال طول بکشد تا پیش ستاره شکل بگیرد ، سرعت میانگین رمبش چقدر است؟ (یا این زیادی آسونه یا اطلاعاتش کمه!)
سوال 4. در پرسش بالا، اگر سرعت چرخشی بخش بیرونی ابرگاز یک دهم کیلومتر بر ثانیه باشد ، سرعت چرخشی آن هنگامی که قطر ابر تنها به صد واحد نجومی می رسد ، چقدر است؟
ممنون!