salamak
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپياد زيست
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوتیها
يه دف يه عبارتي رو داده بودم به دوستم ميره كلاس زبان بپرسه معنيشو بعد بهم اسمس داد زنگ بزن تا بهت بگم.منم گفتم اين لابد الان
خونس ديه مگه چقدر جالب و هيجان انگيز بوده كه نتونه تا خونه صبر كنه؟ولي واسه اطمينان يه اس دادم خونه اي؟ بعد اين اسه نرفت
منم يه ديقه صبر كردم گفتم خو مسخرس كه حتما بايد خونه باشه.
زنگ زدم خونشون بعد داداشش گوشي رو برداشت . گفتم بخشيد ***(اسم دوستم)هس؟
گفت نه و اينا بعد گفتم نميدونيد كي برميگرده؟ گفت نه بعد در همين حين من حس كردم اين چقدر صداش شبيه دوستمه بعد فكر كردم
دوساعته سركارم گذاشته و خب احتمالا ضايع بوده كه اين الان بايد خونه باشه.
در نتيجه گفتم(بلافاصله بعد از اخرين حرفش):زهرمار... :-s :-s(خوش بختانه نه خيلي بلند)
اون: بله؟! :-\
- :-ss :-ss اممم..هيچي پس گفتين نيستش ديگه نه؟ خدافظ!!
---------------------------
سر امتحان تورنومنت دارم با جديت تمام برا دوستان يه سوالو توضيح ميدادم گفتم:ببين اين مبدا و مقدصش...
يو هو ديدم تركيدن
امروز سر كلاس زبان دوستان لكچر داشتن بعد يكيشون داشت حرف ميزد (انگليسي)يوهو وسطش گفت كه و ادامه ي حرفش...(مجددا انگليسي)
خودمم اعتراف ميكنم هميشه به جاي because ميگم چون...
يه دف يه عبارتي رو داده بودم به دوستم ميره كلاس زبان بپرسه معنيشو بعد بهم اسمس داد زنگ بزن تا بهت بگم.منم گفتم اين لابد الان
خونس ديه مگه چقدر جالب و هيجان انگيز بوده كه نتونه تا خونه صبر كنه؟ولي واسه اطمينان يه اس دادم خونه اي؟ بعد اين اسه نرفت
منم يه ديقه صبر كردم گفتم خو مسخرس كه حتما بايد خونه باشه.
زنگ زدم خونشون بعد داداشش گوشي رو برداشت . گفتم بخشيد ***(اسم دوستم)هس؟
گفت نه و اينا بعد گفتم نميدونيد كي برميگرده؟ گفت نه بعد در همين حين من حس كردم اين چقدر صداش شبيه دوستمه بعد فكر كردم
دوساعته سركارم گذاشته و خب احتمالا ضايع بوده كه اين الان بايد خونه باشه.
در نتيجه گفتم(بلافاصله بعد از اخرين حرفش):زهرمار... :-s :-s(خوش بختانه نه خيلي بلند)
اون: بله؟! :-\
- :-ss :-ss اممم..هيچي پس گفتين نيستش ديگه نه؟ خدافظ!!
سر امتحان تورنومنت دارم با جديت تمام برا دوستان يه سوالو توضيح ميدادم گفتم:ببين اين مبدا و مقدصش...
يو هو ديدم تركيدن
امروز سر كلاس زبان دوستان لكچر داشتن بعد يكيشون داشت حرف ميزد (انگليسي)يوهو وسطش گفت كه و ادامه ي حرفش...(مجددا انگليسي)
خودمم اعتراف ميكنم هميشه به جاي because ميگم چون...