• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

من يه عمري سوتي ملتو مي گرفتم.حالا نميدونم چرا چند وقته اين قدر سوتي ميدم ;D
رفتم شاد و سرخوش تو المپياد فيزيك تاپيك زدم كه اساميه كسايي كه طلاي فيزيك گرفتنو اونجا بنويسم به جاش اساميه طلاي رياضي رو نوشتم :))

یکی از بچه های ما قبل از امتحان حسابان تونسته بود یکی دوتا از سوال ها رو ببینه
بعد با کلی ذوق وشوق اومد وسط کلاس گفت بچه ها من دو تا از سوال ها رو دیدم راه حلشون رو هم بلدم الان براتون می گم
سوال اولیش اینه: cosx +cos2x+cos3x
راه حلش هم خیلی ساده س فقط کافیه از یه cos فاکتور بگیریم =)) =)) =))

یکبار داشتیم با دوستم دو سه تا شماره پسر گیرآورده بودیم دونه دونه زنگ میزدیم سرکار میذاشتیم.گوشی دست دوستم بود هندز فری تو گوش من ،من صحبت میکردم.زنگ زدیم به شماره اول(خواستیم بفهمیم کیه شک داشتیم)
من:الو سلام.
-سلام.
من:آقای فلانی؟
-نه اشتباه گرفتین خانوم .
بعد قرار شد به شماره دومی زنگ بزنیم.ی دفه دوستم گف ا ا ا داره زنگ میزنه منم گفتم خوب:
-الللللللللللللللللو سللللللللللللللللللللللام شقایق جووووووووووووووووووووون خوبی؟
طرف:شقایق کیه؟
(دوستم تازه بهم فهموند این همون شماره اولیس زنگ زده)
من: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
طرف:خانوم شما حالت خوبه؟ ;D
دیگه اصن داشتم میترکیدم نفهمیدم بعدش دیگه طرف چی گفت هندز فری رو دراوردم .تا نیم ساعت با دوستم میخندیدیم ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

دوران دبیرستان معمولا زنگ تفریح می رفتیم والیبال بازی می کردیم توی حیاط. هر دفه هم یکی از بچه ها توپ والیبال رو بعد از زنگ می آورد توی کلاس.
کلاس دیفرانسیل داشتیم منم بعد از زنگ توپ رو آوردم بالا هنوز استاد و بقیه بچه ها نیمده بودن. توپ رو گذاشتم کنار پنجره نزدیک تریبون و رفتم که بشینم . یه لحظه برگشتم دیدم که توپ از پنجره پرت شد بیرون. منم عصبانی شدم گفتم کدوم خری این توپ رو انداخت بیرون؟ بعد سرم رو چرخوندم دیدم استاد دیفرانسیل داره می خنده و می گه من بودم ;D ;D ;D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیش دانشگاهی که بودیم یه دبیر شیمی داشتیم که بنده خدا تعادل روحی نداشت در اوج خنده و شوخی یهو پاچه می گرفت. آخرای سال سر یه اتفاق جالب منو از کلاس انداخت بیرون و تا دو سه جلسه هم رام نداد و قسم خورده بود که منو می ندازه(یکی از بچه های سال بالایی که رتبه 110 کنکور شده بود رو مجبور کرد شهریور بیاد امتحان شیمی بده :o)
مشاور مدرسه مون بهم گفت بیا برو ازش عذر خواهی کن و کاری کن رات بده وگرنه میندازتت . منم بعد از سه جلسه رفتم پیشش تا عذرخواهی کنم و برم تو که شروع کرد بد و بیراه گفتن و دوباره دعوامون شد
من عصبانی برگشتم پیش مشاورمون و با عصبانیت گفت این دبیر شیمی زبون آدم حالیش نمی شه شما بیان برین باهاش حرف بزنین :)) :)) =))

زنگ زدم به دوستم.
مثل اینکه شماره رو اشتباهی گرفته بودم.
گفتم با فلانی کار دارم.
گفت اشتباه گرفتید.
منم حواسم نبود گفتم خواهش میکنم!
25r30wi.gif

دیروز سر کلاس زیست سر طبقه بندی آنتی ژنها استادمون گفتن که آنتی ژنا دو دستن یا خودی َن یا بی...
منم جوگیر شدم گفتم:یا بیخودی َن!(کاملا غیر اردای بود!)
شانسم گفت خیلی کسی نشنید فک کنم :-"

می خواستم با دوستم برم بیرون :
مامانم:با چی میرید؟؟
من:با اتو!!!
مامانم:چی؟؟؟ X-(
من: با اتوبوس ^#^ ;D

چند روز پيش يكي از همسايه هامون ميخواست يه ديواري رو تو خونشون خراب كنه
بعد رفته بود رو ديوار وايستاده بود با پُتك زده بود ديوارو زير پاش خراب كرده بود ;D
بنده خدا از بالا افتاده بود و تا يه هفته پاش باند پيچي بود ;D

من خیلی کم سوتی میدم ولی اگه بدم واویلا ولی اینقدر سوتی میگیرم B-) ;D
سر کلاس حرفه وفن درسه دامپروری بخش اصلاح نژاد بود یه کی از بچه های ادعا گفت :
خانوم تو آمریکا یه گاوی هستن اصلاح نژادشون کردن الان کلی پشم میدن .))
خانوم :(( بله منم میدونستم . B-) ))
من با بلندترین ولوم صدام :(( حتما اصلاح نژادشون کردن آخه من تا حالا هیچ گاوی رو ندیدم که پشم بده =)) =)).))

خانوم وبچه ادعا :-" :-" :-" X_X X_X X_X 8-} 8-} 8-} 8-} 8-}

من و بچه ها =)) =)) =)) =)) =))

• لایک
امتیازات: sk1v
Back
بالا