• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

معلم ادبیات:پوریا شیشه عینکت شکسته وسطش؟(چند صفحه قبل دلیلشو گفتم...هنوزم حال ندارم برم درستش کنم :-")...چشت داغون میشه ها...
پوریا:استاد به دله! :o
-----------------------
گوشیم تو دستمه همش دارم ناامیدانه جیبامو با اون یکی دستم میگردم شاید پیدا بشه! :o :(
-----------------------
علی گوشی رو گرفته دستش...میگه پوریا این تاچش کدومه!!؟؟ :))

سوتی رئیس آموزش و پرورش در یک مصاحبه
- برنامتون برای گرفتن ورودی برای پایه ی راهنمایی چیه؟
- به معدل نگا می کنیم معدل های بیست!! ;D
- ولی تعداد معدل های 20 توی ابتدایی خیلی زیاد تر از ظرفیت هاست
- :-? (بعد از کلی فکر): خوب می تونیم به نمره های ریاضی نگا کنیم

آخه مملکته داریم
وزیر آموزش و پرورشم این قدر خنگ :-w که ندونه کسی که معدلش بیسته حتما نمره ریاضیشم بیسته
و تازه تعدادشون بیشترم بشن
به خدا بچه دوم دبستان هم اینو می فهمه ;)

ميخواستم برم بيرون اول از همه كليدم رو برداشتم گذاشتم تو كيفم
بعد يه پاكت دسمال كاغذي و پول و اينا برداشتم
بعد رفتم كِر ِم زدم صورتم بعد برگشتم سر كيفم
حالا در به در دارم تمام اتاقمو ميگردم دنبال كليدم به عنوان اخرين چيز كه بذارم تو كيفم و برم!!! :-" :-" :-"
آخرشم به حساب اينكه اصلا كليد نيست و نميخوام اومدم برم از خونه بيرون!خواستم گوشيمو بردارم از تو كيف ديدم e !?!?!كليده اونجاست كه :-" :-" :-"

امروز یکی از دوستان میخاست بگه : دو تا از فامیلامون با f14 سقوط کردن؛گف:
دوتا از فامیلامون با f14 تصادفکردن.
بعد اومد درستش کنه گف:
ببخشید اشتباه شد دوتا از فامیلامون f14رو کردن.
--
زیاد برف اومده بود بعد راننده سرویسمون یه دفه گف تو این هوا که کور م جلوشو نمیبینه مدرسه ها رو تعطیل نکردن!
--
برنامه داشتیم بعد خانومه اومده بگه دستای قشنگتونو بلند کنین بعد گف: دستای بلندتونو قشنگ کنین!

آقا ما جمعه پیش یه گندی زدیم اصن افتضاح ! X_X
آزمون گزینه دو داشتیم. بعد ما بعد از سه ساعت زدن اون همه تست پاسخ نامه رو برداشتیم رفتیم خونه
شب که شد گفتیم ببایم جوابارو چک کنیم، در پلاستیک پاسخ نامه رو باز کردیم دیدیم.....دیدیم برگه پاسخ برگی که باید می دادیم به مراقب اون توئه X_X =)) =))
یعنی اصن مات و مبهوت داشتم نگاش می کردم و به این فکر می کردم که چه طوری اینو آوردم؟ پس چی داده بودم به مراقبه =)) =))
فرداش بردم دادم به ناظمم گفتم من اینو اشتباهی بردم خونه ;D
بدبخت خنده اش گرفته بود. :)) ولی خدا رو شکر تاثیری رو نمره هام نداره امتحانش :-" ;D

Back
بالا