معلم زبان------>مثالی که برای گذشته استمراری میتونیم بیاریم:ما داشتیم میکردیم علی اومد دوباره داشتیم می کردیم
و دوباره همان معلم :من عادت دارم هر روز حمام کنم.من صبح میکنم ولی شما شب بکنید
آقا این سایتا هست که قد و وزنو میگیرن بد میگن شما چاقین یا لاغر اینا....
من دوثانیه پیش اونجا بودم،بد وارد کردم قد و وزنمُ...دیدم میزنه وزن پیشنهادی برای شما:5 تا 7 کیلوگرم!!!
گفتم خدایا این سایته داره اشتباه میکنه یا....نکنه این 50 تا 70 ؟
دیدم نه بابا...یه کم نیگا کردم دیدم قدو زدم 50 وزنو زدم 170!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امروز سر کلاس زبان فارسی دوستم داشت متن صفحه 102 رو میخوند رسید به این قسمت گفت:
در این میان، زارعان و باغداران بَ ی َل به دوش ... در اصل بیل به دوش بود
بعد سر کلاس دین و زندگی گوشی دبیر دینی زنگ میخورد بعد یکی از بچه ها با صدای بلند گفت حتما دوست دخترشه بعد دبیر دینی داشت حرف میزد تا دوستم اینو گفت خندش گرفت گفت "بععله" بعد ادامه صحبتاش رو گفت بچه ها هم که نمیتونستن جلو خنده اشونو بگیرن از درون داشتن میترکیدن
بعد بهش گفتیم این چه حرفی بود که زدی گف فکر کردم گوشی آقای فلانی بود (دفتر دارمون که صدای موبایلش زیاد میاد)
مدیر جدیدمون خیلی سوتی میده
امروز صبح بردنمون نمازخونه باهامون حرف بزنن...بعد مدیرمون اومد حرف بزنه ..گفت خوب راجع به همایش زیست مدرسه!
بعد همه اینجوری
بچه ها:منظورتون همایش زمینه؟
مدیر:آره همونه!
بعد یهو همه شروع کردن به خندیدن...
بعد دوستم پشت سر من نشسته بود ...این دختر اصن نمیتونه یواش حرف بزنه...اولش که کلی با بچه ها خندید بعد فک کرد همچنان بچه ها دارن میخندن سرو صداس...بلند گفت:"اینم که فقط بلده سوتی بده"!بعد من یه لحظه احساس کردم صداش پیچید...دیدیم بچه ها ساکت شدن صداشو همه بچه ها و معاونا شنیدن ...
بیچاره تف شد تا آخر سرشو آورده بود پایین تو کمر من بود!
*کلاس فیزیک در سکوت....
دبیر در حال درسیدن است....
+بچه ها کی اینارو حل کرده؟!
من با صدای انفجاری:کـــــــــــــــــــــــــــــــی کیـــــــــــــــــــــــــــــــــو ...؟!
دبیر: X-(
بچه ها:
من:مگه چی گفتم؟! #-o
.
.
.
بعد 20 مین:
دوباره کلاس در آرامش...
من با همون صدا:ااااااااااااااااااا...آهـــــــــــــــــــــــــــا :-[ منظورم چیز بودش...
دبیر:
بچه ها: