• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

نمی دونم این واقعاً سوتی بود یا از عمد؛ ولی می گم دیگه !

سرکلاس، زنگ شیمی، معاون اومد سر کلاس آروم به دبیرمون گفت :« اگر اجازه می دید آقای X بیاد بیرون کارش داریم » و درو بست و رفت !
دبیر هم به X گفت که معاون کارش داره ...
آقای X هم بلند شد، بعد وقتی خواست از کلاس بره بیرون، اول در زد، بعد درو باز کرد رفت بیرون !!!!!!!!!!!! ;D

پارسال دبیر حسابان اومد کلاس و یهویی گفت یه برگ دربیارین میخوام کوییز بگیرم O0 O0 O0
چون وقت تنگ بود صندلیامونو نچیدیم و هون طور کنارهم شروع کردیم به نوشتن
یکی از دوستام که اصلا هچی نخونده بود هرچی بغل دستی اس می نوشت اونم همون رو می نوشت :-[طوری که وقتی دید بغل دستی اش جلوی نام ونام خانوادگی نوشت xاونم همونو نوشت :)) وقتی میخواست ورقه اش رو بده خانم گفت مگه اسم تو x :-?کلاس رفت رو هوا :)) ;D و دبیرمونم فهمید که دوستم تقلب کرده حتی اسمشو [-(

و امروز....
سره ديني...
يكي از دوستان : خانوم من اصلا نمي فهمم چي ميگين....
معلم: افرين...خوبه...من خودمم نميدونم چي ميگم!
;D
اخه چي به اين ادم ميشه گفت؟

امروز اومدن سره کلاس گوشی میگرفتن
گوشی همه بچه هارو بردن رسید به من مدیر گفت گوشیتو بده منم گفت اقا گوشی لازمه واسه ادم نباید گوشی رو بگیرید که گفت گوشیتو ببینم نشونش دادم گفت سادس بلوتوس نداره دوربین نداره من ساکت شدم بغل دستیم گفت نه نگاکنید کوشیشو 4 تا دگمه بیشتر نداره گوشی منو نگرفت رفت گوشی من E250 هم بلوتوس داره هم دوربین اونور گوشی دوستم 1100 بود رو گرفت :)) خیلی حال داد

امروز سوتی دادم :(( سر امتحان جبر روی برگه نوشته بودم 32*32=1034 رفتم برگرو تحویل دادم معلم گفت "کارو 32 در 32 نمیشه این عدد برو درستش کن برگرد منم رفتم 3 دفه دیگه ضرب کردم دادم بهش گفتم درسته همون 1034 میشه :(
-----------------------------------------------------------
معاونمون داشت توضیح میداد گفت متاسفانه امسال 500 درصد افزایش پیدا کرده هزینه شرکت در المپیاد ها از 1000 تومن شده 5000 هزار تومن !!!!!! :-"

مدیریت : این برابر ۴۰۰ درصد افزایش هزینه است ٬ نه ۵۰۰ درصد.

اون معاونه شما کلا" گیج میزنه همیشه صدای دلنشینشم تو مدرسمون میپیچه!
امروز معلم اومد کلاس گفت امتحان دارید همه گفتین نههههههههه.....
گفت خوب باشه (قرار بود 3 فصل رو امتحان بگیره) :))

امروز معلم درس شيرين عربي مون ميخواست يكي از بچه ها رو كه خيلي متوسط انرژي جنبشيش بالا رفته بود رو تهديد كنه ,گفت:
حواست باشه من صبرم خيلي ي ي زياده ;D

دبیر معارف قبل از شروع درس : کتابای غیر دینی رو جمع کنید لطفا... :)

سر زنگ ادبیات درس راجع به داستان‌های عاشقانه بود معلم گفت مثلا لیلی و مجنون، خسرو و شیرین، دیگه چی ؟
یکی از بچه ها با اعتماد به نفس کامل گفت آرش و سهراب !

باز هم امروز نقشه كشي پكوند ;D

من و يكي از دوستام تمام تمرين ها رو از روي دو نفر ديگه نوشته بوديم. من به شخصه حتي يك ثانيه هم فكر نكرده بودم روش
اخرش من و اون شديم 17.5 (بالاترين نمره كلاس) و اونايي كه از روشون كشيده بوديم، يكيشون شد 16 يكيشون 16.5 :))

تازه استادمون اونارو مواخذه كرد كه چرا از روي من كشيدن :-"

Back
بالا