خاطرات سوتی‌ها

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
پاسخ : سوتی‌ها

بچه های ما سوتی زیاد میدن!!!یه بار یکی از بچه ها از پشت محکم زد به معاون!!(فک کرد یکی از بچه هاست!!!)

sara jo0on

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
اگه خدا بخوادoxford

میخواستم به دوستم بگم میخوایم واست استین بالا بزنیم گفتم میخواییم استیناتو بالا بزنیم

دوستم گفت داشتم از تنهایی دق میشدم

@ays

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی واترلو کانادا و المپیاد ریاضی کانگرو
دانشگاه
فردوسی-امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق یا الکترونیک

چند روز پیش پاککن گذاشتیم رو بخاری که بوش را بیفته تو کلاس که کلاسو بپیچونیمو بریم تو حیلط معلمه بو رو نفهمید و حالا هم اب شده رفته تو بخاری هر روز یا نباید بخاریو روشن کنیم یا اگرم روشن کنیم از بوش خفه میشیم

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

داشتیم فوتبال بازی میکردیم
مربی ورزش کاغذاش ریخته بود تو زمین به دوستم گفت اون کاغذارو بده
دوستم عینک نداشت فک کرد از بچه های پیش دانشگاهیه بهش گفت : خفه شو برو !!!

---------------
تیمی که واسه شنا فرستاده بودیم واسه مسابقات 4 نفر بودیم که یکیمون شنا بلد نبود واسه اینکه کلاسو بپیچونه اومده بود
من بودم و 2 تا دیگه :
سوتی اول : قرار بود 3 تا سوت بزنه بیایم لبه آب . با سوت 4 ام بپریم تو آب
3 تا سوت زد اومدیم لبه آب ولی سوته 4 ام و دیر زد 4-5 نفر افتادن تو آب :d

سوتی دوم : دوباره سوت زد همه شیرجه رفتن ...حالا من دارم شنا میکنم میبینم یکی تو لاینه منه ...بگو نیما خان نتونست سوتی نده از لاین خودش شیرجه زده بود تو لاین من...
آخرشم واسه دو تامون خطا زدن

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

دوستم تو امتحان : انواع رایانه ها رو نام ببرید :
رایانه های کوچک
رایانه های بزرگ
رایانه های خیلی بزرگ

----
دوستم : تبانی رو گفت توانی
بحران اقتصادی ---> برهان اقتصادی

moozhan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Sampadik :
بچه های ما سوتی زیاد میدن!!!یه بار یکی از بچه ها از پشت محکم زد به معاون!!(فک کرد یکی از بچه هاست!!!)
آره خیلی قشنگ بود! بسی اون روز خندیدیم!!!! سال اول معاونمون واس اینکه بین بچه ها تشخیص داده نشه همیشه یه مقنعه می پوشد همرنگ مقنعه ی ما!!(مانتوشم که سرمه ای بود!!) بعد یکی از بچه ها فکر کرده بود منم از شت پریده بود روش و محکم زده بود پشتش!!!!(البته بگم این دوست عزیز هم دستش خیلی سنگینه!! یعنی یکی بزنتت نفست بند میاد!!) این معاونمونم مثه اینکه حسابی دردش گرفته بوده و تنها چیزی که میتونسته بگه این بوده که" عزیزم دستت خیلی سنگینه ها!!!" البته این واسش درس عبرت شد و از اون موقع دیگه سعی میکنه رنگ مقنعه و مانتوش دقیقن متضاد رنگ مانتوی بچه ها باشه!!!

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

سوتی یکی از بچه سر کلاس زیست
آقا اجازه مگه مدفوع تو مثانه نیست؟!؟

کر کره خنده بود بخدا

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از Sampadik :

ما هم از این سوتیا داشتیم!

1.سال سوم راهنمایی بودیم. رفته بودیم آزمایشگاه زیست. مسئول آزمایشگاه مانتو و مقنعه سورمه ای پوشیده بود وایساده بود دم در.
یهو اعلام کردن که بچه های سوم بیان تو حیاط میخوان کارنامه های ماهانه رو بدن ما هم از اونجایی که نمراتمون قرار بود خیلی درخشان باشه(!!! ) ( نمرات این کارنامه های آبان همیشه افتضاحن!! ) به طرف در آزمایشگاه هجوم بردیم تا بریم بیرون

یکی از بچه ها ( عضو همین سایته ) به طرف در دوید ، مسئول آزمایشگاه هم دم در وایساده بود ، بعد دوستم مسئولو محکم هلش داد اونور گفت برو اونور دیگه! مسئولمون قشنگ خورد تو در...

2.یه بار زنگ تفریح من و ن.ج ( یکی از دوستان ) میخواستیم از ن.م ( یکی دیگه از دوستان ) پول غرض بگیریم ( 200 تومن کم داشتیم :D ) دیدdم ن.م پای تخته وایساده یکی هم با مانتو و مقنعه سورمه ای وایساده داره براش یه سؤال هندسه رو توضیح میده ن .ج زد به ن .م گفت 200 تومن داری به ما غرض بدی؟ ن .م گفت آره الان میدم... ما وایسادیم دیدم هنوز اون شخص داره براش سؤال هندسه رو توضیح میده
ن.ج دوباره زد بهش گفت 200 تومن داری بدی؟! ما عجله داریم! ن.م دوباره گفت الان میام میدم بعد دوباره وایساد که سؤال هندسه رو گوش بده
ن.ج با عصبانیت خطاب به ن.م گفت " بابا اینو ( یعنی اونی که داشت توضیح میداد ) رو ولش کن! بیا اینور 200 تومن بده به ما
اون شخص که داشت توضیح میداد برگشت... دیدیم معلم هندسمونه (!! ) گفت ن.ج جان ، 2 دقیقه صبر کن ! الان میاد بت میده...

خیلی ضایع شدیم... :D

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

پارسال بچه هاي يكي از كلاسا كپسول آموكسي سيلين خلي ميكردن تو بخاري كلاس شيمي!
يه بويييي راه مينداخت!
ديگه مد شده بود كپسول همه كپسول مينداختن تو بخاري!
معلممونم احساس نمي كرد!

clever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Kerman's Farzanegan high school
شهر
Kerman

يه بار يكي از بچه ها جو گير شد...مي خواست واسه معلم خودشو لوس كنه...گفتش كه:بچه ها وسط خانوم نپرين ديگه.... :))

sara jo0on

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
اگه خدا بخوادoxford

به نقل از Sampadik :
همین امروز ما رو برده بودن دانشگاه واسه بازدید دوستم خانم مشاورمونو هل داد گفت برو گمشو اون ور!!!!!!!!!!
فکر کرد یکی از بچه هاس که جلوش وایستاده!
تازه رنگ مانتوش اصلا شبیه ما نبود ولی نمیدونم چرا فکر کرد یکی از بچه هاس

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

دوستت عجب خنگي بود.(به دل نگير!)

NALAD

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه 2 المپیاد ریاضی سال سوم راهنمایی استانی
دانشگاه
MIT
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

یه بار داشتم سر کلاس اجتماعی زبان حل می کردم که معلم سگ اختماعیمون منو صدا کرد که درس جواب بدم
وقتی صدام زد به جای بله گفتم yes اونم همه چیز رو فهمید
وااااااااااااااااااااااااااااای

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

یه بار کلاس شلوغ بود اومدم پاچه خواریو اینا... گفتم : هیشکی زر نزنه جز استاد... انداختم بیرون :D
ولی از اون موقع به بعد دیگه افتاد سر زبونم اون یه بار سوتی دادم بعدش عادت شد از قصد میگم!
پارسالم کیف یکی از معلما دستش بود اشتباه گرفتمش با یکی کیفشو تو دستش شوتیدم پرت شد زمین!!!
چند ماه پیشم با دوستم از پله ها میومدیم پایین معلم شیمیمون پشتمون بود داشتیم حرف میزدیم دوستم داشت کلاسو تعریف میکرد گفت این س.ح(اسم معلممون) ... ... ... ... 4تا فحش داد برگشت به کلاس اشاره کنه دقیقا به معلمه اشاره کرد...

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

یه بار سال اول راهنمایی معلم فارسی گفت باید 6 تا شعر از کتاب حفظ کنیم یه روز بیشتر وقت نداشتیم هیچکی (حتی بچه خرخون های کلاسمون) حفظ نکرده بود گفتیم امتحان رو لغو می کنیم رفتیم پیش معلممون که امتحان رو لغو کنه اونم لج کرد گفت حالا که اینطوریه نمرشو می ذارم نمره شفاهی ترمتون! ما هم که وقت نداشتیم تو یه زنگ تفریح شعرارو حفظ کنیم به این نتیجه رسیدیم که باید شعرارو پشت صندلی بنویسیم 6 تا شعر پشت یه صندلی نوشتیم. وقتی معلم می خواست ازمون شعر بپرسه نوبت هر کی می شد جاشو عوض می کرد (می رفت پشت همون صندلیه که پشتش شعرارو نوشتیم) معلمه هم نمی فهمید!!! نفر اول تا هشتم خوندن نمره گرفتن نوبت نفر نهم که رسید وسط شعر بود که بلند پرسید بیتا اینجا چی نوشتی؟ معللمون فهمید تا یه هفته هر روز دفتر بودیم!! 0 که گرفتیم هیچی 2 تا منفی هم گرفتیم(انظباطی) :D

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از suspire :
یه بار داشتم سر کلاس اجتماعی زبان حل می کردم که معلم سگ اختماعیمون منو صدا کرد که درس جواب بدم
وقتی صدام زد به جای بله گفتم yes اونم همه چیز رو فهمید
وااااااااااااااااااااااااااااای
منم یه دفعه سر کلاس ادبیات تکلیف زبان رو می نوشتم یهو معلممون گفت: از کی تا حالافارسی رو از چپ به راست می نویسند؟؟؟

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

این یکی خیلی باهاله:
پشت مدرسه ما یه جایی هست به نام ستاره فارس(پاتوق بچه جقله هاست) هر وقت درس مسخره داشتیم از مدرسه جیم می شدیم می رفتیم بولینگ ستاره یه بار تو راه بودیم داشتیم می رفتیم که یه آقایی پرسید شما تو کدوم مدرسه درس می خونید؟ گفتیم فرزانگان اینقد لهه که خدا می دونه مدیرمون اینقد شوته نفهمیده ما جیو شدیو و از این حرفا...
فردا صبح که رفتیم مدرسه فهمیدیم ای داد بی داد یارو بازرس بوده! خلاصه آبروی مدسه رفت! ولی هنوزم نفهمیدن کار کی بوده :D

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

به نقل از clever :
يه بار يكي از بچه ها جو گير شد...مي خواست واسه معلم خودشو لوس كنه...گفتش كه:بچه ها وسط خانوم نپرين ديگه.... :))
میدونم مال دانش آموز نیس ولی خوب یادش افتادم...
راهنمایی مسئول آزمایشگاه زیستمون هردفعه یه میگفت بچه ها کارتون کارتون که تموم شد لامو بشورید...
ما هم میترکیدیم از خنده!!! :D
بیچاره تا آخر سالم خودش نفهمید چی میگه!!!

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

سوتی لفظی:
یادش بخیر عهد جهالت نماینده کلاس بودم این یارو معلم ورزش هی نماینده نماینده میکرد. تو کلاس نشسته بودیم اولین جل3 ورزش بود صندلیارو گرد کرده بودیم با بچه ها دور همی..گفت نماینده بیاد(هر 1 دیقه 3دا میکرد).منم گفتم دردو نماینده بیاد مرگ بگیری صاف بالا سرم بود بالج گفت اشکال نداره خودم میرم.
کلا بچه ها میگن من بلند حرف میزنم ولی خودم نمیفهمم!
یه بار داشت آفتاب میزد تو چشم جا اینکه بگم یکی اینو(پرده) رو بکشه گفتم یکی اینو خفش کنه.در اون لحظه فقط معلم ادبیات در حال گفتن معنی شعر بود.

بالا