یک بار تو خودم بودم داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردمبه نقل از sara $_H :
خیلی خیلی جالب و خنده دار بود حالا از پنجره داشتی به چی نگا میکردی که اینقد محوش شده بودی؟به نقل از 666_yahud :یک بار تو خودم بودم داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردم
معلممون چند بار صدامون زده بود حالیم نشد بعد محکم زد به میز منم گفتم
بلله مامان؟ کار داری؟
ایول به دبیر ریاضیتون!!!!!به نقل از sohaaaa :شیمی:اگه همین طوری پیش بره آبمون دچار کمبود میشه!! وقتی دما رو تغییر می کنیم!! پس اون نمره هایی که نمی گیرین از کجا می گیرین که نمی گیرین؟!
ناظم:سی پلاست پلاست (به جای c++)!! کاری نکنید که کارتون به تعهد موندن به پرونده بکشه!!!!!!!!
مطالعات:آدم باید راز گو باشه! می دونید چرا نداره؟!واسه این داره که.... هم ارزون تره هم قیمتش بهتره
ریاضیخود سوتیه ولی من چند تا رو می نویسم فقط(باحالش طولانیه)) شما فکر کنید ما 30 نفر بودیم ولی 22 نفر بودیم!!(داشت خاطره میگفت) اگر x مساوی y باشه...y هم مساوی x باشه... 878-11 چند مبشه؟!(خیلی جدی!!(مثلا وقتی یه عدد 500 رقمی رو معلما باید ضرب و تقصیم کنن از بچه ها می پرسن با ماشین حساب حساب کنه معلم ما هم میاد میگه این چند میشه!! )) و ....
مفهوم شدی سوتی نیست به کار میبرنبه نقل از badbadakbaz :زبان: دیگشون رو غذاست: غذاشون رو گازه
فیزیک: از شما میگه( میپرسه) ، من نمی تونم توضیح بدم لطفا!!!!!!، من می خوام شما اینو مفهوم بشین!!!!!،
زیست: دختر خانوما و پسر خانوما!!!!!!!!
مطالعات: فیلم مورد محبوب!!!، تفاوتهای متفاوتی دارن!، رکاب می کردیم!!!، ناله غم بغل می گیره!!!!!!، داد میکردم!!!!
دقت کنید که هر معلم این سوتیا رو تو 2 ساعت داده! تازه یه سریاشم روم نمیشه بگم!!!!!!
اصلا خداااااست...امروز اومده می گه مبتکران نگیرین ولی گاج رو حتما بگیرین ... خیلی کتاب قشنگیه...می تونیم خیلی خوب رو وزارتیتون کار کنیم به عنوان کتاب تقویتی!!... X-( X-( ...به نقل از badbadakbaz :ایول به دبیر ریاضیتون!!!!!
اره...خيلي با Y.R و P.SHخنديديم...فرض كنين گوسفند جيك حيك كنه....يا مثلا گنجشك بگه بع بع!!!!!!!!!!...به نقل از p.sh :اره معلم ادبیاتمون برای اصوات مثال میزد گفت مثلا مثل جیک جیک گوسفندا
به نقل از clever :اره...خيلي با Y.R و P.SHخنديديم...فرض كنين گوسفند جيك حيك كنه....يا مثلا گنجشك بگه بع بع!!!!!!!!!!...