• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

معلم ریاضی مون به فاکتوریل میگفت فاکتوریول. ..!بعد یه بار یکی از بچه ها گفت آقای کلاه کج...اون گفت بله؟...بچه هه گفت آقای امیدی گفت هرکی بگه فاکتوریول بی سواده...!! کلاس در لحظه ای ترکید!!!:D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk HD

معلممون به گوگل میگفت گگل بعد میگفت برید تو گگل سرچ بزنید ماهم رفتیم یه بار گگل رو امتحان کنیم دیدیم فیلتره بعد اومدیم بهش گفتیم فیلتره عصبانی شد گفت چه وضعشه گگل فیلتره فیس بوک فیلتره و... ;D

ما به@ میگیم الاهی دورت بگردم
دبیرزیستمون میخواست متن بده سوال دربیارم
ازم ایمیلمو پرسید منم بی حوصله:نیکتا ... الاهی دورت بگردم یاهو دات کام در یه لحظه فکش افتاد
من :-[ :-[
اون :-? :-?

امروز زنگ تفريح اخر بادوستم رفتيم طبقه بالا ك بحرفيم-اقا زنگ خورد-اون ميخاست از عربي جيم بزنه-هرچي گفت رعنا برو رات نميده-من نرفتم-نرفتم ديگه-بعد بچه ها اومدن ميگن رعنا خانم دنبالت بود خفن-پرسيده رعنا كو؟بچه ها پيچوندنش بعد مهلا جان لطف فرمودند گفتن من صب ديدمش-بازم دم كيميا وزهرا وبرمودا وپخ پخ مندي ود بست وكلام اوشيا گرم ك هوامو داشتن-اوووف

الان باید بخندم یا گریه کنم؟! :| :))
یه چند وقتی اشتراک نتم تموم شده بود امشب لازم داشتم میخواستم تمدید کنم!
بعد از کلی پیاده روی رو مخ مادر گرامی قرار شد تمدیدش کنم اخرشم گفتم اصن پولشم خودم میدم ! (من غلط کردم! :(()
هرچه کردم با دایل آپ نشد ،زنگ زدم به خالم گفتم تمدید کنه!
بعد الان همش :-? شدم که چقدر سرعتش رفته بالا!
رفتم چک کردم به جای 128 ، 1024 گرفته! :o
شباهت این دو تا عدد واقعا تو چیه درک نمیکنم!؟ :))
بعد الان از من انتظار میره پولشو بدم؟! :-s
نمیخوام! :((

دیروز سر یه بحثی اومدم مثلا یه چیزی گفته باشم یه لیوان دستم بود برگشتم می گم : به نیمه پر لیوان نگاه کن .....!
بعد نمیدونم چرا همه می خندیدن نگاه کردم دیدم یه قطره آب هم تو لیوانه نیست ....! ;D

چند روز پیش می خواستم از سرویس پیاده بشم ؛ به جای این که بگم خداحافظ ، گفتم سلام!!!!!!!!! بعد من شدم این :-[ سرویسم هم شد این :)) :)) :)) :))

دلمون خوشه تواین مملکت زبان فارسی 2 میخونیم !انتظار(؟)نداریم ویراستاری هم نشه کتاب درسی !
32ca7fa784def018babefb2499f723f1_500.jpg

بایدبختی آپلودشد:د

زبان فارسي 3 هم اوضاش جالب نيس
درس 18 (كلمات دخيل در املاي فارسي1)
خط 5 نوشته اهمال و سستي
بعد باز دوباره
خطنوشته سستي و اهمال
الان اينا ما رو چي فرض كردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :-w

دوستم به شوخى: رز مارى كشيدى؟؟ ;D
من: رز مارى ديگه چيه؟ اسم رمزه؟؟ :-?
دوستم: اا رزمارى ديگه! همون ماده مخدره!!
نگو به مارى جوانا ميگفته رزمارى!!

Back
بالا