پاسخ : سوتیها
امشب من واقعن به قدرت اثرگذاری تبلیغات و پروپاگاندا پی بردم!
شب مهمون داشتیم، بعد اومدیم با داداشم سس درست کنیم مثلن! ریختیم، قاطی کردیم، همزدیم صدتا چیزو با هم بعد آخرش یه مایع زرد رنگ خیلی عجیب حاصل شد! اومدیم بچشیمش ببینیم حالا چهجوری شده؛ فهمیدیم چه گندی بالا آوردیم!

آخه یه عالمه هم مواد مختلف استفاده کرده بودیم، حیف بود بریزیمش دور واقعن. البته خیلیم بد مزه نبودا ولی خب واقعن اگه مایونز خالی یا حتی اصلن ماست میریختی رو سالاد خیلی سنگینتر بود!

مزهاش یه جورایی مسخره شده بود! گفتیم چی کار کنیم حالا؟ بعد یهویی یه فکر خیلی جالب رسید ذهنمون! رفتیم کتاب آشپزی رو آوردیم با لپتاپ و اینا و یه سایت آشپزی باز کردیم که مثلن داریم از روی یه دستورالعمل خیلی خفن کار میکنیم. بعد یه کمم فیلم بازی کردیم جلو مامانم و خواهرم که مثلن داریم یه چیز خیلی خاص درست میکنیم! بعد همه رو جمع کردیم و گفتیم: "
مفتخریم به شما بگیم که امشب قراره سالادتون رو با یه سس خیلی ویژه سرو کنید! یه چیز خیلی خاص از سرزمین فراعنه! دیری دیرین! این شما و اینم سس مصری!!!" بعد داداشم شروع کرد به آسمون ریسمون بافتن که "
آره این سس خیلی خفنه و فقط تو قاهره از اینا درست میکنن و این ویژگیها رو داره و اینا رو ریختیم توش و ..."

البته نذاشتیم هیشکی هم خالی امتحانش کنه و گفتیم فقط رو سالاد میتونید بریزیدیش که حداقل شاید سالاد یه کم مزهش رو پوشش بده!

ریسکشم بالا بود البته که ملت اصلن خوششون نیاد و مضحکهی عام و خاص بشیم! ولی بالاخره سر سفرهی شام هم همین داستان و تبلیغات ما با اعتمادبهنفس ادامه داشت و اینا. بعد دیدیم اولین نفر که خوردش خوشش اومد و اونم تعریفش کرد، بعد چند نفر دیگه هم خوردنش و خوششون اومد و مزهش رو تعریف کردن و گفتن چقدر خوبه! بعد من رسمن ینی تو این وضعیت بودم!

بالاخره اینقدر این سس مصریه فِیک طرفدار پیدا کرد که مجبور شدیم وسط غذا پا شیم بریم یهکمم بسازیم سریع که کم نیاد!!! حتی یه نفر بعدن اومد دستورشم گرفت ازمون!

البته میگم خیلیم بد مزه نبودا ولی خب واقعن من خودم دلم میخواست ماست بریزم سر سفره تو سالادم به جا سس مصریمون!