behzad93
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی گنبد کاووس
- شهر
- گنبدکاووس
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
- دانشگاه
- علم و صنعت - شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سوتیها
امتحان ترمودینامیک داشتم .. برگه سوالو گذاشتن جلوم منم با اعتماد ب نفس شروع کردم ب حل کردن سوالا ..
سوالارو یکی پس از دیگری (
) حل میکردم ! ..
وقتی تموم شد دیدم هنوز 1 ساعت ب آخر امتحان مونده ... ب خودم گفتم "دمت گرم بهزاد .. گل کاشتی .. هنوز ی ساعت از وقتت مونده همه سوالارو ج دادی .. نیگا کن ،همه تو کف موندن تو تموم کردی !!! "
بعدش با غرور و خوشحالی زیاد پاشدم برم برگمو تحویل بدم .. همین ک داشتم راه میرفتم بقیه با تعجب تمام منو نیگا میکردن !!!
رفتم برگه رو دادم داشتم میومدم بیرون ک از جلوی صندلی دوستم رد شدم ... نگا کردم ب برگش اونم همون لحظه برگشو برگردوند ... پشت برگه رو دیدم ..
2تا سوال پشت برگه بود که من ندیده بودمشون!!!!
هیچی دیگه .... نمرمم شد 12

امتحان ترمودینامیک داشتم .. برگه سوالو گذاشتن جلوم منم با اعتماد ب نفس شروع کردم ب حل کردن سوالا ..
سوالارو یکی پس از دیگری (
) حل میکردم ! ..وقتی تموم شد دیدم هنوز 1 ساعت ب آخر امتحان مونده ... ب خودم گفتم "دمت گرم بهزاد .. گل کاشتی .. هنوز ی ساعت از وقتت مونده همه سوالارو ج دادی .. نیگا کن ،همه تو کف موندن تو تموم کردی !!! "
بعدش با غرور و خوشحالی زیاد پاشدم برم برگمو تحویل بدم .. همین ک داشتم راه میرفتم بقیه با تعجب تمام منو نیگا میکردن !!!
رفتم برگه رو دادم داشتم میومدم بیرون ک از جلوی صندلی دوستم رد شدم ... نگا کردم ب برگش اونم همون لحظه برگشو برگردوند ... پشت برگه رو دیدم ..
2تا سوال پشت برگه بود که من ندیده بودمشون!!!!
هیچی دیگه .... نمرمم شد 12