• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

چند وقت پیش از طرف مدرسه رفته بودیم پین بال..بعد اونجا یکی از مشاورهامون هم بود بعد این بنده خدا خم شده بود داشت وسالیش رو جمع میکرد و سه تا کاپشن انداخته بود رو دوش که یکی از این کاپشن ها ،کاپشن دوست ما بود که در همین لحظه یکی از بچه ها گفت اهههههههههههههه بچه ها فلانی....بریم اذیتش کنیم و از اونجایی که من تو این کار ها بسیار پایه تشریف دارم رفتم و یه زنبوری نصار/نسار این بدبخت کردم و بعدش ایشون برگشت و به صورت X-( X-( X-( X-( X-( X-( :-L :-L ~X( ~X( ~X( به بنده زل زد و من هم بصورت X_X X_X X_X X_X X_X ^#^ ^#^ ^#^ :-" :-" :-" :(( :(( :(( :(( ;D ;D ;D در اومدم و دوستان گرام هم همگی به صورت =)) =)) =)) =)) :)) :)) >:D< >:D< >:D< در اومدن و از اون موقع به بعد من هر موقع ایشون رو میبینم کلا راهمو کج میکنم و از یه طرف دیگه میرم...........
;D ;D ;D ;D

نکته : هیچکدوم ازین سوتی هارو من ندادم اوضام تو سوتی دادن اینقد خراب نیست

**یکی از دوستان واسه مزاحم تلفنیش می خواست بنویسه گیر نده حواسش نبود زبون گوشی عربیه به جای گ نوشته بو ک X_X

--------------------------------------------------------------------------------
اینم سوتی دوست ما:
داشتیم تو خیابون راه می رفتیم که چندتا پسر هی بهمون متلک می گفتن یه دفعه ای یکی از اونا گفت واااای اونی که کفشاش صورتیه از همه خوشگلتره!!!! ( سرکاری بود ) یهو من خاک برسر سرمو انداختم پایین که ببینم کفشام چه رنگیه که پسرا همشون زدن زیر خنده و گفتن اِ اِ اِ ، نگاه کرد!!! هیچی دیگه اینقده ضایع شدیم که نگو!!!!!!!!!

به نقل از سمپادك :
اعتراف میکنم تا مدت مدیدی فکر میکردم این سوتیه واقعا و همیشه تعجب میکردم که چرا همه جا این سوتی رو میدن؟!! :| :-"
تا بعدا کشف شد منظور از کمک های جنسی ، وسایل مثل پتو و لباس و غذا و... هست :-"

امروز سر ریاضی دبیر(مرد) داره در مورد دامنه یه تابع صحبت میکنه:
-من وقتی اینو میبینم(تابع مذکور!!) اول دامن مو در میارم !
کلاس- ;D ;D :)) :))
بعد تموم شدن خنده ها
دبیر- بله داشتم میگفتم من اینو میبینم دامن ش رو در میارم..
کلاس- =)) =)) =))
خداییش سوتی مردا بدتره همیشه :))

** تازه من میخواستم بش بگم به جا دامنه بگه D ;D که به عمق فاجعه پی بردم و ساکت شدم :-"
من تا همين الانم نميدونستم كمك هاي جنسي كمك هاي جنسي نيست...(چه جمله اي شد!مثه جمله معروف امام راحل شد ;D)

داشتم با اتوبوس می رفتم مدرسه ، یه خانمی کنارم نشسته بود ، ازم پرسید کدوم مدرسه میری ؟ منم گفتم فرزانگان ... مث اینکه از کادر آموزشی مدرسه ی ما کسی رو می شناخت ، گفت : خانم ِ روحانی دارین اونجا ؟؟؟
من : نه شوفاژ داریم !!!!
قیافه اون خانم در همون لحظه : :|
یه لحظه بعدتر : ;)) دخترم نگفتی خانم ِ روحانی دارین یا نه ؟؟؟
من : ببخشید من فکر کردم میگین "بخاری " دارین یا نه =))
=)) =)) =))

نمی دونم چطور "خانم روحانی" رو "بخاری" شنیدم :|

يكي از مسئولين بسيار عزيز ما پشت ميكروفون و در حالي كه صداش تا ده تا كوچه اونورترم ميرفت:
لطفا از مدرسه بيران نرويد
دِبٓليو
بچه ها پولها رو جمع كرديم،لطفا كمكهاي جنسيتونو تو دفتر بدين :|

معلممون هم ماژيك از دستش افتاد زمين،خم شد از رو زمين برش داشت،جاش تخت پاك كن رو گذاشت
همين معلممون:جايگاه يعني جايِ گااه

یــه بارم سر کلاس زبان ( سال دوم راهنمایی) دبیرمون داشت پای تخته می نوشت ، همین جوری توی طول سکو حرکت می کرد ( هِی که می نوشت می رفت اونورتر تا بازم بنویسه ! ) سطل آشغال کلاسم دقیقا گوشه ی کلاس - همون قسمتی که سکو نداشت - قرار گرفته بود ... هیچی دیگه معلم ــه اومد اومد ... یهو زیر پاش خالی شد و یه پاش رفت تو سطل آشغال : ) البته این بیشتر خاطره بود تا سوتی !
-----------
معاون پرورشیمونم داشت اول صبحی مث ِ همیشه سر صف برامون آرزوی موفقیت می کرد! گفت : امیدوارم هفته ی خوبی رو پشت ِ رو داشته باشید =))
---------------------------
سوم راهنمایی - مدیر در حال صحبت کردن سر کلاس ما بود ، می خواست بگه مدرسه های خصوصی ، گفت مدرسه های خروسی حالا تصور کنید چقدر خویشتن داری لازمه تا آدم تو همچین شرایطی از خنده متلاشی نشه ! دقیقا همه خودشونُ کنترل کردن و لباشونُ به هم فشار می دادن تا نزنن زیرخنده ، یهو من پِقّی زدم زیر خنده و کل کلاس بعدش رفت رو هوا 8-^

دوستم سرِ کلاس ادبیات : بچه ها مغزم تموم شده کسی مغز داره؟ :-"
دبیرِ ادبیات: اون که خیلی وقت بود تموم شده بود :))
منظور دوستم از مغزِ " نوکِ اِتود بودش " :)) باید یه دونه از این بالا بالاهـآ براش بخریم یاد بگیره حرف بزنه بچم :-"

چند وقت پیش ساعت چهار و اینا بود که دوست خواهرم اومد خونمون تا جزوشو از خواهرم بگیره.همه خواب بودنو من رفتم درو واز کردم.دختره گفت:ببخشید خواهرتون هستن؟منم که هول شده بودم سریع گفتم:خوابه،یه لحظه گوشی الان صداش میزنم. اونم که ازمن هول تر شده بود سریع گفت:نه پس بعدا زنگ میزنم.نمیدونم داشت مسخرم میکرد یا خودش از من گیج تر بود.

سر زنگ عربی یکی از دوستان [:-"] میخواس در مورد کلمه بشر سوال بپرسه ریشه و ایناش چیه.
بعد پرسید: خانم بشر چی جوری به وجود میاد؟
دبیر: چرا سوالای زیستی می پرسی؟
:))

Back
بالا