hidden
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلطان شهیدان
- شهر
- کرج
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- دارو
پاسخ : سوتیها
خوب شد گفتی
دو سال پیش بود ..بیرون بودیم خواستیم زنگ بزنیم ب یکی بیاد بریم بچرخیم ...دوستم از تلفن عمومی زنگ زد خونشون .. صدای مامانش خیلی شبیه خودشه
مامانش برداشت گفت : الو
دوستم : سلام چا..ال ...پاشو بیا بیرون...
مامانش یکم مکس کرد ...بعد گفت : حامد خوابه ... رنگ دوستم پرید سریع قط کرد .....(افتضاح ...شانس افارد تلفن عمومی بود مارو نشناخت)
------------------
سوتی های داغ امروز و دیروز :
امروز میخواستم یکی رو به دوستم نشون بدم ک لباسش سبز چمنی بود گفتم : اون مرده که سبز تنیسی پوشیده
میخواستم گوشی 5230 رو ب دوستم معرفی کنم ... خواستم شکل ظاهریشو توضیح بدم ... گفتم گوشیه ارشام رو دیدی ؟؟ اون نه
تو پارک دنبال دوستم گذاشتم ... اومد حرکت بزنه از رو سیم های دور چمن پرید پاش گیر کرد ب سیمها با کله رفت تو درخت ...کلی خندیدیم
(بازم بود ولی یادم نمیاد )
به نقل از ☺AMIR7.2☻ :اگه یادتون باشه تو سریال باغ مظفر اسم خر یارو بود"ملوس" منم یه بار زنگ زدم خونه رفیق شیشم....مامانش گوشی رو برداشت این و مامانش صداشون کپی هم بود(البته 3 سال پیش) منم گفتم چطوری ملوس؟؟؟اخه مامیشم میدونست من بهش میگم...وای چشمتون روز بد نبینه:مامانشم گفت ملوس خوابه امیر جان!!!
وای هر وقت یادم میاد.......
خوب شد گفتی
دو سال پیش بود ..بیرون بودیم خواستیم زنگ بزنیم ب یکی بیاد بریم بچرخیم ...دوستم از تلفن عمومی زنگ زد خونشون .. صدای مامانش خیلی شبیه خودشه
مامانش برداشت گفت : الو
دوستم : سلام چا..ال ...پاشو بیا بیرون...
مامانش یکم مکس کرد ...بعد گفت : حامد خوابه ... رنگ دوستم پرید سریع قط کرد .....(افتضاح ...شانس افارد تلفن عمومی بود مارو نشناخت)
------------------
سوتی های داغ امروز و دیروز :
امروز میخواستم یکی رو به دوستم نشون بدم ک لباسش سبز چمنی بود گفتم : اون مرده که سبز تنیسی پوشیده
میخواستم گوشی 5230 رو ب دوستم معرفی کنم ... خواستم شکل ظاهریشو توضیح بدم ... گفتم گوشیه ارشام رو دیدی ؟؟ اون نه
تو پارک دنبال دوستم گذاشتم ... اومد حرکت بزنه از رو سیم های دور چمن پرید پاش گیر کرد ب سیمها با کله رفت تو درخت ...کلی خندیدیم
(بازم بود ولی یادم نمیاد )