• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

با هیوا داشتم از پله ها میومدم بالا گفتم خدا رو شکر امسال تق تق (معلم عربی پارسالمون) معلممون نیس!
بعد دیدم جناب تق تق داره از همون پله ها میاد پایین! :)) ;D

توي كلاس زبان، يكي از بچه ها داشت حرف ميزد، گفت:
for examle in a period of life...
تا رسيد به يه بخشي از اين جمله، يهو يكي از خانم هاي كلاس جيغ زد :-" ;D
بعد همه خنديدن، اونم تقريبا نابود شد از خجالت :))

از اونجایی که کلاسای هندسه ما بسیار سرگرم کننده و جذاب هستند و ما همگی توجهمون به کلاسه،سر کلاس اسم فامیل بازی میکنیم!!
یه بار داشتیم 5 نفری بازی میکردیم،دو نفر ردیف راست،یه نفر وسط،دو نفر هم ردیف سمت چپ! با یه حرف مینوشتیم،هرکی تموم میکرد به جای اینکه بگه "استپ!" سرفه میکرد!بعد همگی کاغذارو میدادیم نفر وسطی تا امتیاز بده!
یه بار قرار شد با "ع" بنویسیم.نوشتیم و دادیم به همون فرد وسطی تا امتیاز بده.
بقیه هم داشتیم ادای کساییرو درمیاوردیم که دارن با دقت تمام به درس گوش میدن!
بعد یهو همون دوستمون بلند گفت " عدس میوه اس؟!!" (انگار نه انگار کلاسه!)
دبیر هندسه هم که انگار به ما شک کرده بود احتمالا دیگه با ضایع بازیای ما مطمئن شد!اول موند به ما چی بگه بعد از اونجایی که شخص بسیار متین و سر به زیری هستند،یه کم نگاه کرد بعد فقط گفت خانوما سرو صدا نباشه!لطفا به درس گوش بدین!!
ماهم ;D شدیم و تقریبا بقیه زنگ تخته رو نگاه کردیم!!

یکبار ما می خواستیم برای 13 آبان کلیپ دوربین مخفی درست کنیم! ما معاون پایه هماهنگ کرده بودیم...قرار بود بچه ها همه سر زنگ معلم جغرافیا نیان سر کلاس فقط 4 پنج نفر باشن...بعد قرار بود معاون پایه بیاد بگه نبودنشون هماهنگ شده ... اومد با بچه ها دعوا می کرد ! به چه حقی رفتید؟ X-( مگه مدرسه مسخره بازی است!!؟؟؟...
بچه هام کلی بهش تقلب می رسوندن که نه خاااانم همااااهنگ شده بوود یادتونه؟ ??? .... نه کی با من هماهنگ کرده؟؟؟ کسی هماهنگ نکرده بود!... اینم سوتی معاون که مارو بی دوربین مخفی کرد...

سر زنگ شیمی جواب مسئله 24 در اومد من حواسم نبود ( تو باغ نبودم ) دیدم همه میگن 24 از آریا پرسیدم چی شد ؟ گفت24 در میاد ! بلند گفتم اااا 24 میخواد ایران پخش شه ؟؟ کل کلاس زدن زیره خنده .

روز دختر بود دبیر ریاضی مون یک آقایی که زیاد بچه ها اذیتش میکنن . ولی 30 سالشه و مخ ریاضیه . اومد تو کلاس و گفت سلام . خوبید ؟ روز دختر مبارک . بغل دستیم هم اصلا حواسش نبود گفت روز شما هم مبارررررر .... تازه یادش اومد چی داره میگه که با انفجار کلاس ساکت شد

امروز اضافه کار آزمایشگاه فیزیک داشتیم معلم نیومد بود یه معلم پرورشی فرستادن کلاس گفت برید نمازخانه نوار قرآن گوش بدید بعد دیگه بیکارید! ما هم رفتیم نمازخانه ضبط رو روشن کرد هی تموم نمیشد!!! بعد از یه ربع معاونمون اومد معلم پرورشی رو صدا ز وقتی رفت بیرون حدود 15 سوره نوارو جلو انداختیم! وقتی اومد دید که خیلی جلو رفته گفت بچه ها نوارو جلو انداختید؟؟؟ گفتیم نه!!!! گفت پس الان کودوم آیه س یکی الکی گفت 25 !بدونه اینکه به نگاه کنه ببینه راس میگه باور کرد گفت باشه! :)) دوستم گفت دیدی جلو ننداخته بودیم! معلمه گفت آره ببخشید من اشتباه کردم بعد کلی ازمون واسه اون توهین معذرت خواهی کرد و ماهم گفتیم دیگه خسته شدیم گفت باشه واسه امروز کافیه!!! :))

درس شدت جریان بود،دبیر میخواست یه کم حرکت رندوم رو با مثال توضیح بده که مطمئن بشه جا افتاده.گفت : ببینید مثلا فرض کنید چند نفر دارن از این ور سالن میدون به سمت اونور سالن.ولی توی یه صف منظم نیستن.یکی وسط راهه ،یکی دو سوم راه،یکی سه چهارم راه ، یکی سه دوم راه :))

البته دبیر فیزیکمون خیلی دبیر خوب و باشخصیتیه.این از دهنش در رفت.تازه هیچکس هم حواسش نبود کسی نخندید.فقط دو سه نفر خندیدن. :)

امروز سر کلاس جغرافی پرده کلاس کنده شد
بچه ها اومدن درس کنن نتونستن بعد خود معلممون که قدش خیلی کوتاهه رفت بالای رادیاتور تا قدش برسه
دو نفر از بچه ها هم از پشت گرفته بودنش که نیفته
بیچاره به جای این که درس کنه زد نصفه دیگه پرده رو هم کند :))
منم که همیشه گوشیم دمه دسته یه فیلم کمدی ازش گرفتم
چه بشه وقتی فیلمو به خودش نشون بدیم ... ;D

معاونمون اومد تو کلاس ما هم هندسه داشتیم.دبیر هندسه ما ادای آدمای بداخلاق رو درمیاره اما مرد خوش اخلاقیه.معاونمون گفت:بچه ها فرم انجمن رو بدید
منم یه دفعه گفتم:خانم من چرک نویس هندسه کردمش!!!
دیگه دبیرمون نتونست خودشو کنترل کنه و اینقدر خندید و ما هم فقط بهش نگاه می کردیم چون باورمون نمیشد این بداخلاق بخنده.خلاصه از اون روز بیچاره ابهتش تو کلاس ما له شده دیگه!!

امروز معلممون ما رو برد حياط فوتبال بازي كنيم.
وسط بازي يه موقعيت صد در صد گل رو زد بيرون يكي از بچه ها از دهنش در رفت، گفت " نميتوني مثل آدم بازي كني "

Back
بالا